Skip to main content

SHARED NEWS. Tudor Chirilă: „N-am murit încă şi nu accept să fiu dat afară din ţara mea”

 
Tudor Chirila. Foto: Facebook
Tudor Chirila. Foto: Facebook

SHARED NEWS. Tudor Chirilă, despre protestele de stradă declanşate de Ordonanţa 13: "Declansatorul a fost sfidarea. Exista un cazan sub presiune vis a vis de asteptarile oamenilor de la guvernanti. (...) Sunt oameni care nu mai pot fi prostiti usor."

Publicitate

Tudor Chirilă a vorbit, într-un interviu pentru Ziare.com, despre protestele care au dus în final la abrogarea OUG 13, dar şi despre clasa politică de la putere, care nu a renunţat la ideea unei legi a graţierii.

Materialul, titrat “Tudor Chirila: N-am murit inca si nu accept sa fiu dat afara din tara mea! Nu e sfarsitul razboiului”, a adunat peste 24.000 de like-uri şi share-uri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din material:

”Multa lume zice ca iese in strada pentru copii. Eu n-am iesit in strada pentru copiii mei. Am iesit pentru mine. Inaintea copiilor mei, acum la varste la care nu inteleg ce li se intampla, am iesit pentru mine. Implicit ei vor beneficia daca noi vom reusi sa schimbam o uncie din felul in care gandesc cei care ne conduc, dar nu am iesit pentru copii.

N-am murit inca si am dreptul sa traiesc si sa beneficiez de ceea ce statul imi datoreaza. Am iesit la fel ca la 16 ani la Universitate. Atunci nu eram asa de cunoscut sa zica cineva ca mi-a dat bani Soros. Dar m-a scuipat si atunci o femeie. Aveam un afis cu "golan 100%", mergeam spre piata si la un stop m-a scuipat.”

În topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend pe site-urile de ştiri au intrat materiale de pe site-urile Ziare.com, Digi24.ro, Romanialibera.ro şi HotNews.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend pe site-urile de ştiri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Ziare.com, “Tudor Chirila: N-am murit inca si nu accept sa fiu dat afara din tara mea! Nu e sfarsitul razboiului”

- 24.257 likes & shares;

2. Digi24.ro, “C. T. Popescu: „Dânşii sunt preocupaţi de corupţii care dorm câte trei în pat, nu de copiii care mor de cancer””

- 17.383 likes & shares;

3. Digi24.ro, “Protest. Camioane cu lemne oprite în Munţii Făgăraş de activişti pentru mediu”

- 15.261 likes & shares;

4. Romanialibera.ro, “Vreau un preşedinte care să dizolve Parlamentul | OPINIE”, de Sabin Gherman

- 7.962 likes & shares;

5. Hotnews.ro, “Romania, in UE sau in bratele marelui urs”, de Dacian Cioloş

- 7.057 likes & shares.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniel Daniel
    Ai mancat shaorma de la Iohannis si acum te dai patriot! ;)
  • Stefan Stefan
    Observ ca articolul lui Sabin Gherman a fost scos de pe site.

Trimite un comentariu

sus