Skip to main content

VIDEO. Antonia, în ritm de hip-hop, despre ce-și doresc femeile, în noua campanie Avon

 
VIDEO. Antonia, în ritm de hip-hop, despre ce-și doresc femeile, în noua campanie Avon

Ea vrea timp din timpul tău”, este mesajul central al campaniei Avon de 8 martie. În spoturile video de pe online și cele radio, Antonia cântă, pe ritm de hip-hop, despre ce cadouri își doresc, cu adevărat, femeile de 8 martie. 

„Uită de bomboane, de tot felul de zorzoane, ciocolată, marțipan, „te iubesc” din pandișpan sau de cină cu de toate. (...) Sigur te-ai gândit la o cană sau mai rău, dar de fapt e mult mai simplu: ea vrea timp din timpul tău”, spun versurile campaniei create de agenția Jazz.

Publicitate

Vali Suciu, Jazz Communication, pentru Paginademedia.ro, despre ideea din spatele campaniei: 

„Ideea ca de 8 martie sa încurajăm bărbații să se implice în activități casnice care în mod tradițional sunt făcute de femei a venit de la Avon. Noi am îmbracat-o în conceptul „Timp din timpul tău” si am gandit seria de spoturi cântate de Antonia pe un ritm de hip hop.”

„Oricum, Avon este o companie care face comunicare dincolo de produsele cosmetice și se implică activ în susținerea drepturilor femeilor” a spus șeful agenției Jazz.

Despre scopul campaniei. „A fost făcută pentru a fi distribuită de femei soților sau prietenilor și a funcționat - spoturile au, pâna acum, peste 15.000 de like-uri și peste 7.000 de share-uri.

Despre idee. „La inceputul spoturilor, versurile Antoniei sunt aceleași pentru a seta problema: de multe ori bărbații nu depun niciun efort de a arata femeilor ca intr-adevăr le iubesc. Ei preferă să cumpere repede un “ceva” drăgut și gata, au terminat.

Continuarea lor e diferită, prezintă câteva activități casnice pe care femeile chiar ar prefera să le împartă cu barbații din când în când”.

Unde se vede campania. Are videocontent pe Facebook și Youtube, o activare de Facebook si trei spoturi radio.

La campanie au lucrat:

  • De la Jazz: Alina Varlanuta, Raluca Matei, Georgiana Rotaru, Nicoleta Dumitru și Valentin Suciu.
  • De la Avon: Alexandra Maier

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu