Skip to main content

VIDEO ARHIVĂ. Un punct, ţinta de audienţă Digi 24 acum cinci ani. La cât a ajuns?

 
VIDEO ARHIVĂ. Un punct, ţinta de audienţă Digi 24 acum cinci ani. La cât a ajuns?

VIDEO ARHIVĂ. Rating 1. Aceasta era ţinta de audienţă pe care Digi 24 şi-o trasa la lansare, acum fix cinci ani. În număr de telespectatori, 1% însemna atunci aproximativ 100.000 de oameni. Acum înseamnă ceva mai puţin.

Publicitate

Declaraţia venea de la George Orbean (pe atungi managerul de proiect al Digi 24). Câţiva ani, Digi 24 nu a fost în studiile de audienţă şi se baza pe cercetări interne.

În prezent, audienţa Digi 24 este măsurată oficial. Postul RCS a sărit de 1 rating seara, la oraşe, şi pe segmentul comercial. Cât este, faţă de ţinta din 2012:

Digi 24 are, la nivelul întregii ţări, aproape 80.000 de telespectatori după media pe zi (0,4 rating). Stă mai bine seara (130.000 şi 0,7 rating).

La oraşe, postul de ştiri al RCS are o medie de 65.000 de persoane (0,7 rating). Seara, sare de 100.000 (1,2 rating).

VIDEO ARHIVĂ. George Orbean, în 2012, despre ţinta de audienţă a Digi 24

VIDEO ARHIVĂ. George Orbean despre modelul de business

VIDEO ARHIVĂ. Imagini din redacţia şi din studiourile Digi 24, filmate acum cinci ani

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonimul de la colt anonimul de la colt
    DIGI 24 este cel mai performant,mai transparent si echidistant post de stiri din Romania...cat despre *** pesediste care comenteaza aiurea le zic ca rtv si *** 3 au semenea audiente pentru ca pensionarii le urmaresc in masa...digi e urmarit de un public mai tanar,dar care nu petrece prea mult timp la televizor ci mai mult in on-line ;)...astea cu sorosistii sunt deja expirate...mai incercati si altceva
  • raduionita raduionita
    Acum 3 ani cand a ramas fara director, Digi avea 0,5 rating si nu emitea decat in reteaua RCS. Astazi e te toate cablurile si are aproximativ aceeasi audienta.
  • Prapadiceanu Prapadiceanu
    Orbean a pornit de la 10 tv si a facut in cateva luni cel mai curat si modern post de stiri din Romania. Dupa ce a fost preluat de prelipceanu, digi s-a transformat in copia realitatii tv, cu toti lingaii aferenti. Prelipceanu trebuie sa se mai nasca o data ca sa spuna ca e urmasul lui Orbean! Tocmai a plecat Adriana Muraru, una dintre cele mai bune prezentatoare de stiri. nu a mai ramas nimic din acel Digi la ora la care avea emisiune Luca Niculescu apare acum mascariciul lui Ghitza, Dragos Patraru . QED
  • sile sile
    Postul securitatii si al sorosistilor nu va trece niciodata de 100000 de telespectatori, pt simplul fapt ca romanul s/a prins care-i treaba cu el si-l rejecteaza din fasa. Norocu cu angajatii corporatiilor ca-i mai aduc si ei ceva audienta...

Trimite un comentariu

sus