Skip to main content

Vocea României junior, culori mai spălăcite pentru factorul wow. Nu mai trimite la concurentul sponsorului

 
Vocea României junior, culori mai spălăcite pentru factorul wow. Nu mai trimite la concurentul sponsorului

Vocea României Junior a umblat la culorile pentru "factorul Wow". Săptămâna trecută, culorile erau orange, magenta şi albastru.

Publicitate

Graficul de culoare portocalie trimitea, vizual, la operatorul de telecomunicaţii Orange, emisiunea fiind sponsorizată de Vodafone.

La ediţia din această seară, toate cele trei culori sunt multe mai spălăcite, iar graficul orange este cu mult mai şters decât săptămâna trecută.

Graficul ACUM:

Graficul SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ:

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabi T Gabi T
    Petrisor, faci misto de noi? Credeam ca ai mai mult deonotologie in vene! ***. Pacat, ca urmaream cu interes pagina asta.....
  • an an
    pana nu am citit despre ce e vorba titlul e pus naspa rau..."factorul wow" ar trebui pus in ghilimele ca sa aibe sens - Vocea României junior, culori mai spălăcite pentru "factorul wow" pentru a nu mai trimite (cu gandul) la concurentul sponsorului...
  • stardust stardust
    bravo, petrisor, ai ingenuncheat protv-ul și ai salvat equity-ul lu' Vodafone, sigur la orange, telekom si digi e doliu, scad deja la bursa.

    dar noroc cu tine, ca n-a murit nici un caine de drum lung la faza asta.
  • Iuli Iuli
    Spalacite?:))) Si daca era cu comentariu cu acest cuvant, era modificat si cenzurat, dar se pare ca sunteti nervosi ca au schimbat culorile.

    Pe facebook, se pare ca iUmor invinge. Peste 1.430 la iUmor cu startul, si doar 180 la Vocea

Trimite un comentariu

sus