Skip to main content

Bingo Uniplay Show a ieşit din grila Antenei 1. Emisiunea ar putea reveni după 1 mai

 
Bingo Uniplay Show a ieşit din grila Antenei 1. Emisiunea ar putea reveni după 1 mai

Bingo Uniplay Show, emisiune care ar fi trebuit să fie în grila Antenei 1 de astăzi, a dispărut din grila postului TV. Organizatorul Uniplay a anunţat în urmă cu două zile că emisiunea nu se va mai difuza, întrucât se lucrează la „introducerea în platformă a unui nou produs”. Totodată, organizatorul a anunţat că emisiunea ar reveni după data de 1 mai.

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Romică Ţociu, unul dintre prezentatorii show-ului de pe Antena 1, a declarat că astăzi a fost informat de cei de la Antenei 1, televiziune cu care Ţociu şi Palade au contract, că emisiunea nu se va mai ţine.

„Şi pe noi ne-a anunţat astăzi Antena că nu se joacă. Noi ţinem legătura numai cu Antena, nu ştim ce fac cei care au jocul. Am înţeles că schimbă o platformă de joc”, a explicat pentru Paginademedia.ro Romică Ţociu.

Totodată, pe site-ul jocului de bingo, s-a anunţat miercuri, pe 19 aprilie, că nu se mai vând bilete de joc, întrucât se lucrează la „introducerea în platforma de vânzări a unui nou produs şi pentru a evita pierderi de bani din partea jucătorilor în perioada de testare a noii platforme, am decis ca vânzările de cartoane Bingo să fie sistate până în momentul în care platforma este perfect funcţională.”

Două zile mai târziu, vineri, pe 21 aprilie, pe site-ul Uniplay s-a anunţat că show-ul din această săptămână nu va mai fi pe Antena 1, urmând să revină după data de 1 mai.

Anunţul Uniplay, din 21 aprilie:

„Monte Calm Play S.R.L., organizatorul jocului de noroc Uniplay Bingo Tv, doreşte să anunţe participanţii la jocul de Bingo Tv că până la data de 25 aprilie 2017 nu se efectuează vânzări de cartoane Bingo.

Ne dorim să îmbogăţim experienţa de gambling şi divertisment a jucătorilor noştri alături de Uniplay Show, şi astfel vă informăm că emisiunea Uniplay Show va fi reluată după data de 1 mai 2017.”

Uniplay Show este urmaşul emisiunii Super Bingo Metropolis, care a fost difuzat tot la Antena 1. Emisiunea a debutat în decembrie 2016, cu Horia Brenciu şi Diana Munteanu prezentatori şi prorgramată duminica în prime-time. Ulterior, a fost mutată de la 17.00, tot duminica, în contextul audienţelor dezastruoase, care a pus Antena 1 chiar şi pe locul şase. În acelaşi context, Horia Brenciu a fost înlocuit de cuplul Romică Ţociu - Cornel Palade.

Recent, HotNews.ro a scris despre mai mulţi câştigători ai jocului de bingo, care s-au plâns că nu şi-au primit banii.

Bingo la TV, o istorie zbuciumată
Emisiunea Superbingo Metropolis a ieşit din grila Antenei 1 în luna aprilie 2016. Atunci, conducerea a decis să ia o pauză până în toamnă pentru a face schimbări la format şi la platou, după cum declara pentru paginademedia.ro şeful Bingo Metropolis.
Emisiunea de bingo a intrat în grila Antenei 1 în anul 2009, fiind produsă atunci de Phoenix Games (deţinută de acelaşi Radu Chifa). În 2012, emisiunea a fost suspendată de Antena 1, din cauza unor probleme ale companiei cu Ministerul Finanţelor (detalii, AICI). Mai exact, compania a pierdut licenţa de organizare a unor jocuri de noroc din cauza unor datorii.
Superbingo Metropolis a revenit după doi ani de pauză la Antena 1, cu o nouă companie în calitate de producător: Metropolis Bets. Emisiunea-concurs a fost difuzată de atunci săptămână de săptămână, în fiecare duminică, în intervalul 16.15 - 19.00. În 2015, în luna noiembrie, emisiunea s-a scurtat, ajungând la doar o oră jumate (16.00 - 17.30).
Un alt joc de Bingo de pe TV a avut o istorie la fel de tumultoasă
În primăvara lui 2013, Bingo România intra în grila Acasă TV. Câteva luni mai târziu, în toamnă, emisiunea care fusese iniţial pe Acasă TV se muta la Kanal D.
Prezentatori: Cove şi Niculina Stoican. În primăvara anului următor, programul ieşea subit din grila Kanal D.
Firma care organiza jocul - Net Bet SRL şi-a cerut apoi insolvenţa, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sorin sorin
    ok da teapa nu se poate plati, atunci cine ii trage la rost pt. incasari? Cine plateste ? cine e vinovat si de ce NU SUNT PEDEPSTITI ?
  • N N
    Niste tepari ....:(
  • Adi Adi
    Oare a cata tzeapa ? E clar, castigatorii nu mai vad banii niciodata!
  • BVB BVB
    Offffff... bine că au dispărut mascaricii penibilii Țociu și Palade cu un comportament *** față de câștigători!!!
  • Mihai Mihai
    Trebuie să fii fraier cu adevărat ca să mai crezi în țepele astea, după câte s-au întâmplat în România. Dar se găsesc permanent naivi care pun botul.
  • mile mile
    probabil nu se pot da castigurile

Trimite un comentariu

sus