Skip to main content

Fermier caut nevastă este acum Gospodar fără pereche

 
Fermier caut nevastă este acum Gospodar fără pereche

„Dacă nu ţi-ai găsit perechea până acum, doar Pro TV-ul te mai însoară”, spune clipul de promovare pentru noul format al emisiunii „Farmer Wants a Wife”.

Publicitate

Televiziunea a anunţat recent, pe post, şi numele ales pentru emisiunea pe care o pregăteşte. Este vorba despre „Gospodar fără pereche”.

DESPRE FORMAT. Fiecare fermier selectează zece femei moderne, obişnuite cu stilul de viaţă de la oraş şi le invită să se cunoască mai bine, însă numai cinci vor merge în runda următoare. Cele cinci favorite vor merge la o întâlnire de grup şi dintre ele fermierul va alege numai două care vor trăi alături de el timp de o săptămână la fermă. Cea care va reuşi să-l impresioneze pe fermier şi să se adapteze stilului lui de viaţă va fi aleasa acestuia.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    geo, voi protevistii ati spus ca aceste matrimoniale nu sunt bune
  • geo geo
    Mile, nici nu s-a filmat încă primul episod și îți dai cu părerea că ” e o emisiune foarte slaba”. Putina decență, totuși...
  • mile mile
    alex, pai nu spuneai tu ca emisiunile matrimoniale nu sunt bune , orice *** devin bune pt ca sunt la pro tv , ce diferente sunt intre mirese si asta , oare cat se mai poate cobora in romania
  • Steven Steven
    Acest format a fost la primatv in urma cu cativa ani!
  • Allex Allex
    Mile, atat e de slaba, incat face senzatie vreo 10 tari europene fiind la al nu stiu catelea sezon in tari precum Germania sau Marea Britanie!
  • mileleleu mileleleu
    @Mile, cumva ca Zaza Sing?
  • mile mile
    cei atat de important asta , e o emisiune foarte slaba si ***

Trimite un comentariu

sus