Skip to main content

Irina Radu şi prezentatorii emisiunilor din grila de primăvară a TVR, invitaţii lui Ionuţ Cristache la România 9

 
Irina Radu
Irina Radu

Irina Radu, directorul TVR, şi prezentatorii emisiunilor din grila de primăvară a TVR, vor fi invitaţi în platoul emisiunii România 9, prezentată de Ionuţ Cristache. Aceştia vor prezenta noile programe din grilele de primăvară ale canalelor TVR 1 şi TVR 2.

Publicitate

Emisiunea România 9 va fi difuzată în direct miercuri, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

Noile achiziţii ale Televiziunii Române vor fi şi ele prezente: Virgil Ianţu - care va avea o emisiune de cultură generală la TVR 2, Dorin Chioţea şi Maria Linda Grejdan - care vor prezenta un matinal tot la TVR 1.

Prezentatori care vor fi diseară în platoul emisiunii România 9:

Irina Păcurariu, Maria Linda, Dorin Chioţea, Mihai Constantin, Iuliana Tudor, Cătălin Ştefănescu, Emma Zeicescu, Radu Andrei Tudor, Mircea Radu, Virgil Ianţu, Marina Almăşan, Adrian Enache, Alina Alexoi, Monica Ghiurco şi Gabriel Giurgiu.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cris Cris
    Toată, lumea a rasuflat ușurată, apropo,de taxa tv din factura de electricitate.Pai,nu s-a schimbat nimic,ca tot din banii noștri, dați pe taxe și impozitele ramase,creează o parte din bugetul de stat,și tot la acești garganauti de la TVR, numai fete palide,și când ii vezi,ca de auzit,nu prea,îți vine,sa faci,vorba cantecului :
    Eu de ciuda și mânie, am urlat ca lupu-n vie.....auuuuu !
  • Silvia Silvia
    Probabil se va relua si fratia dintre Irene Radu si Andreea Marin pentru vechile apucaturi de deturnare a unor uriase fonduri din bugetul TVR.
  • an an
    e o televiziune de bun simt tvr-ul... ce atatea comentarii... nu are legatura cine conduce postul, ci de programele care ajung la spectatori... eu cred ca e un program destul de ok...
  • livia pila livia pila
    Pentru acei telespectatori care mai au discernamant, caracter si un simt al constiintei suficient de dezvoltat: In aceasta seara ati asistat la o piesa de teatru, cu niste actori slabi. Pentru sanatatea dumneavoastra va rugam sa nu consumati produsele media pe care le produc aceste ***. In spatele camerei sunt cu totul altfel de oameni. Pentru ei televiziunea este doar o afacere.
  • Dora Zorca Dora Zorca
    Cu ce vrea sa se laude Irina Radu? Cu audienta catastrofală? Cu faptul ca nu se mai uita nimeni la Tvr? Ca e plin de colaboratori si insi cu îndatoriri speciale?
  • livia pila livia pila
    Ne pregătim pentru o emisiune de satira si umor. Cascadorii Risului.

Trimite un comentariu

sus