Skip to main content

Iuliana Tudor. Cine a decis că O dată-n viaţă nu are sezon nou. Specialul de Paşti cu Fuego, singura ediţie filmată pentru primăvară

 
Iuliana Tudor. Cine a decis că O dată-n viaţă nu are sezon nou. Specialul de Paşti cu Fuego, singura ediţie filmată pentru primăvară

Specialul de Paşti cu Fuego este singura ediţie O dată-n viaţă filmată în primăvară. Cine a decis ca emisiunea să nu aibă sezon nou? În ce fază este proiectul emisiunii noi, care va înlocui, din toamnă, O dată-n viaţă?

Publicitate

Pregătirea noului proiect, din toamnă, nu a lăsat timp pentru filmările unui sezon O dată-n viaţă, a explicat Iuliana Tudor pentru Paginademedia.ro.

Iuliana Tudor, pentru Paginademedia.ro:

"Dupa cum am mai spus, pregatim pentru toamna un nou proiect. De aceea s-au nascut mai multe idei si o vom alege pe cea mai potrivita pentru a inova.

Avand in vedere ca partea de preproductie a proiectului solicita timp si implica intreaga echipa, am decis de comun acord cu managementul sa ne concentram atentia pe grila de toamna."

Deocamdată, ce este clar legat de noua emisiune este că va fi despre folclor.

În ce fază sunt pregătirile?

Iuliana Tudor:

"In acest moment avem intalniri cu potentiali parteneri in Bucuresti, dar si in tara pentru a alege varianta fezabila. Totodata studiem atent in aceasta perioada ce se intampla cu domeniul la nivel national si ne-am bucurat sa constatam ca exista studii care arata ca 60% din populatia Romaniei consuma muzica populara."

Emisiunea O dată-n viaţă a fost difuzată de TVR timp de zece ani. În această primăvară, cu excepţia programului de Paşti, nu a mai avut ediţii noi (doar reluări care vor fi date pe TVR 2). Din toamnă, Iuliana Tudor va avea o nouă emisiune.

Singura ediţie O dată-n viaţă din primăvară va fi difuzată duminică, 16 aprilie, ce la ora 21.20. Invitat principal: Fuego. Vor apărea actorii Maria Buză şi Marius Rizea, dar şi soliştii Nicolae Furdui Iancu, Ionuţ Fulea, Dinu Iancu Sălăjanu, Nicoleta Voica, Andreea Voica, Adrian Stanca, Sofia Vicoveanca, Mioara Velicu, Matilda Pascal Cojocariţa, Maria Dragomiroiu, Constantin Enceanu, Cristian Pomohaci, Petrică Mâţu Stoian, Irina Loghin.

Citeşte şi:

Răspunsurile Iulianei Tudor, detaliat:

Paginademedia.ro: De ce s-a oprit productia o data-n viata, dupa zece ani? În sezonul de primavara sunt reluari.

Iuliana Tudor: Dupa cum am mai spus, pregatim pentru toamna un nou proiect. Suntem o echipa creativa si ne dorim sa oferim publicului nostru produse in ton cu evolutia pietei media de la noi, dar si internationala. De aceea s-au nascut mai multe idei si o vom alege pe cea mai potrivita pentru a inova.

Avand in vedere ca partea de preproductie a proiectului solicita timp si implica intreaga echipa, am decis de comun acord cu managementul sa ne concentram atentia pe grila de toamna.

In acest moment avem intalniri cu potentiali parteneri in Bucuresti, dar si in tara pentru a alege varianta fezabila. Totodata studiem atent in aceasta perioada ce se intampla cu domeniul la nivel national si ne-am bucurat sa constatam ca exista studii care arata ca 60% din populatia Romaniei consuma muzica populara.

Cat priveste grila de primavara, ne revedem cu telespectatorii nostri pe TVR1, ora 21.20, cu editia speciala de Pasti O data-n viata , dar si cu programul deja traditional , difuzat de 17 ani pe TVR1, "La masa de Pasti", a doua zi de la ora 12.10.

TVR 2 difuzeaza in grila de primavara reluari cu materiale Best of ale show ului O data-n viata.

Paginademedia.ro: Cine a luat decizia, tu sau managementul TVR?

Iuliana Tudor: Impreuna.

Paginademedia.ro: În toamna, ai anuntat un nou proiect. despre ce este vorba?

Iuliana Tudor: Va pot spune cu certitudine ca vom promova in continuare folclorul autentic si valorile romanesti in buna traditie a postului public care continua sa faca diferenta in domeniu.

Paginademedia.ro: Care sunt liniile generale ale formatului? Cine va prezenta? Cu ce orchestra vei lucra? Va fi cu public?

Iuliana Tudor: Toate aceste detalii vor fi stabilite dupa incheierea etapei de constructie a ideii proiectului.

Paginademedia.ro: Cine va fi producator? La o data-n viata erau TVR si Zucchero.

Iuliana Tudor: Am avut o colaborare excelenta cu Zucchero si extrem de eficienta. Proiectul va necesita, asa cum a fost si in cazul "O data-n viata", si sustinere financiara externa. De aceea, o astfel de colaborare este de dorit si pe viitor.

Paginademedia.ro: Va fi pe TVR 2 sau pe TVR 1?

Iuliana Tudor: Nu stim inca.

Paginademedia.ro: În zece ani de emisiune, ai numarat cati invitati ai avut? Pe cine ti-ai fi dorit si nu ai reusit sa convingi?

Iuliana Tudor: Cei 10 ani in cifre arata cam asa: 1250 de invitati, 3500 de partituri, 10500 de minute de muzica, 250000 de km parcursi de Orchestra Lautarii si maestrul Nicolae Botgros de la Chisinau la Bucuresti si inapoi, 750 de cazuri sociale rezolvate in majoritatea lor, 10 campanii umanitare de strangere de fonduri prin care am sustinut proiecte nationale pe sanatate, educatie, mediu, pentru mine si echipa 25000 de minute de transmisie in direct, care inseamna viata si adrenalina la maximum.

Toate acestea au primit un raspuns minunat din partea publicului in mod constant in toti acesti 10 ani. "O data-n viata" a plasat TVR saptamana de saptamana pe pozitii fruntase intre statiile de top din Romania cu o audienta de 3 ori peste media postului. Pentru toate acestea un mare "Multumesc" publicului si TVR!

Ne-am dorit sa-l aducem pe Hagi, dar programul extrem de incarcat a fost o piedica.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Saly Saly
    Oricum nu ma uitam... De cand Iuliana Tudor a aparut ca realizatoare( ea si chiar TVR!!) a unui filmulet, SECATURISM, cu Zorina Balan la adresa presedintelui tarii ( ”Mai draga Iohannis”, plin de greseli de gramatica, de altfel), pe atunci candidat, domnul Iohannis, ma dezgusta aceasta duduie. Am intrebat-o pe facebook despre filmulet si nu mi-a raspuns, desi i-am trimis mesaj, in particular. Nu am vrut s-o fac de ras fata de admiratorii ei. Se pare ca nu are niciun respect pentru nimeni. Am vazut gala TVR Eurovision, cu ea prezentator. A avut o prestatie submediocra....
  • livia pila livia pila
    @Dora Zorca- Draga Dora, Iulianei i s-a incetoșat vederea si i s-a obliterat simtul critic de cind are coafura caniche și dă din codiță pe linga Irina Radu. Da, sunt eu, adevarata Livia Pilă
  • Dora Zorca Dora Zorca
    Trebuie sa recunoastem ca Diego reprezintă folclorul autentic! !!!! O chifteluta marca Iuliana Tudor.

Trimite un comentariu

sus