Skip to main content

VIDEO. Mai ţineţi minte Fort Boyard? Pro TV îl face cu vedete din România

 
VIDEO. Mai ţineţi minte Fort Boyard? Pro TV îl face cu vedete din România

Emisiunea Fort Boyard, cunoscută românilor încă de acum 20 de ani, va fi realizată şi cu vedete din România. Pro TV anunţă că pregăteşte Fort Boyard, în care concurenţii vor fi români.

Publicitate

În fiecare ediţie a show-ului, câte o echipă formată din cinci celebrităţi din România va intra în Fort Boyard şi va încerca să ducă probele la capăt, pentru a deschide comoara şi, implicit, pentru câştigarea premiului ediţiei.

Fort Boyard este un show de anvergură, care va fi filmat integral în Franţa, în strâmtoarea Pertuis d'Antioche, chiar în fortul original, care a fost finalizat în secolul al XIX-lea.

Lansat iniţial în anul 1990, show-ul a fost difuzat pentru prima dată în Franţa şi a fost preluat în scurt timp în întreaga lume, iar printre ţările care au difuzat acest format se numără Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania, Olanda, Rusia, Spania şi Statele Unite ale Americii.

Pro TV a difuzat ediţii ale show-ului încă de acum 20 de ani.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Zaza sing merge din ce in ce mai prost! Miercuri au facut doar 13% share pe comercial! Sa vedem daca ideea Adelei Harnagea de a face Front Boyard Ro a fost una buna. Ea a sugerat acest program.
 • florin , de ce nu fac sunt celebru , oare nu e rentabil pt romania
 • Mi-e cam teama de ce ar putea sa faca Pro-ul cu formatul asta, mi se pare prea de anvergura pentru televiziunile de la noi. Off topic: ceva audiente de la gimnastica?
 • Cici, acei oameni ”de pe strada” au făcut praf Supraviețuitorul...pentru că ori că nu au știut să joace ori regia a fost proastă. Cât privește ”vedetele” Pro TV-iste, pe bune, o să îi vedem tot pe ăia care au fost la ”Dansez”, la ”Fermă”...pentru că adevăratele vedete - actori celebri, cântăreți valoroși și cunoscuți - au contracte, au concerte.
 • Ar fi păcat să o distrugă prin aplicarea stilului românesc...
 • Supravietuitorul 2, varianta cu vedete - esec total. Mai bine faceau un sezon nou din "Sunt celebru... scoate-ma de aici!"
 • Iarasi "vedete"??? Faceti fratilor emisiunile cu oameni de pe strada ca ne-am plictisit de "vedetele" din Romania.
 • Pare o idee buna. Daca iar o sa-i adica pe fratii Viziru, Sorana, Denis sau domnul ex-Gabriela Cristea, care nu stiu sa faca nimic si nu intereseaza pe nimeni, o sa aiba doar un singur sezon.
 • in fiecare vara am urmarit fort boyard pe tv5 in ultimii ani... abia astept sa-l vad si pe asta
 • Sunt curios daca va fi produsa de echipa interna sau va fi externalizata!
 • Mi-a plăut când eram mic, a fost difuzată mai întâi pe TVR2 și apoi ca o emisiune de prânz pe PRO TV în anii săi de glorie, atuni când la ora 20:00 aveau un film în Premieră pe țară în fiecare seară.

  Alte două televiziuni ale CME au realizat versiuni naționale ale Fort Boyard:
  - TV Markiza în Slovacia,
  - bTV în Bulgaria.

  Showul este produs și acum de mai multe televiziuni din lume, în special de televiziuni europene și nord-africane în Suedia, Cehia, Maroc și bineînțeles Franța.

  Televiziunea națională France2 a reat formatul acestui joc și a transmis neîntrerupt jocul din 1990.

  Fortăreața Boyard a fost construită la mijlocul secolului XIX și a servit inițial ca o cazarmă și ca scut împotriva unor atacuri navale, ulterior a fost folosită ca închisoare. Din 1913 fusese abandonată.
  E o mică minune că un astfel de colos a fost construit pe o insulă atât de mică.

Trimite un comentariu