Skip to main content

(P) Trei lucruri pe care merită să le faci la cinema de Paşte. Furios şi Iute 8, Jaf cu stil şi The Baby Boss, la Cinema City

 
(P) Trei lucruri pe care merită să le faci la cinema de Paşte. Furios şi Iute 8, Jaf cu stil şi The Baby Boss, la Cinema City

(P) De Paşte, ţi-am făcut program la Cinema City. Fie că îţi place să urmăreşti cele mai noi blockbustere, adori comediile savuroase sau filmele cu cele mai înnebunitoare efecte speciale sau mergi la cinema pentru că, pur şi simplu, acolo găseşti cel mai delicios popcorn, la Cinema City te aşteptăm şi cu trei filme noi-nouţe: Furios şi iute 8 – în avanpremieră exclusivă şi premierele The Boss Baby: Cine-i şef acasă? şi Jaf cu stil.

Publicitate

Iată trei lucruri pe care merită să le faci la cinema de Paşte:

1. Trăieşte o zi de neuitat ca un VIP.

Pe 17 aprilie, în a doua zi de Paşte, te aşteptăm la Cinema City din ParkLake Bucureşti, cu Cinema All Inclusive şi ceva în plus. Se spune că sărbătorile se petrec în familie, alături de cei dragi. Şi noi credem la fel şi, de aceea, la cinema VIP ţi-am pregătit o serie de evenimente dedicate.

După VIP in love de Valentine’s Day şi Seara fetelor de 8 martie, în aprilie avem un program festiv de Paşte.

Vino cu persoana iubită, cu familia, cu copiii sau cu cele mai bune prietene şi vă bucuraţi împreună de o cină delicioasă în meniu nelimitat, o gamă largă de băuturi, plus preparate din bucătăria internaţională, pregătite în faţa voastră, şi un super film la alegere, totul în costul unui bilet la cinema.

2. Avanpremiera absolută la cinema a filmului Furios şi iute 8

Începând de luni, 17 aprilie, una dintre cele mai longevive şi mai iubite francize americane revine pe marile ecrane cu o producţie mai impresionantă ca oricând, disponibilă atât în sălile standard, cât şi în toate formatele spectaculoase pe care le găseşti doar la Cinema City: IMAX, 4DX şi noul concept VIP. Biletele s-au pus deja în vânzare.

Vrei să vezi filmul pe unul dintre cele mai mari ecrane din România? Alege sălile T IMAX din AFI Cotroceni din Bucureşti sau din Shopping City Timişoara. Vei fi impresionat de imaginile clare şi strălucitoare combinate cu un sunet care zguduie pământul, înconjurându-te de pretutindeni, şi designul special al sălii de cinema. Toate aceste elemente, perfecţionate constant, revoluţionează simpla vizionare a unui film, oferind autenticitate şi sentimentul de imersiune în poveste.

Alegi oricând adrenalina şi dinamismul? Atunci sălile 4DX din Mega Mall Bucureşti, City Park Constanţa sau Shopping City Timişoara sunt potrivite pentru tine, oferindu-ţi o experienţă totală, care îţi activează toate cele cinci simţuri. Cea mai inovatoare tehnologie şi designul revoluţionar sunt transpuse în sălile 4DX prin scaunele high-tech mobile şi efectele speciale de mişcare, apă, vânt, lumină şi miros, toate fiind perfect sincronizate cu acţiunea de pe ecran, făcându-te să simţi filmul pe pielea ta.

Sau preferi vizionarea super relaxată a unui film, fie el şi unul de acţiune?

În cazul acesta, te aşteptăm să încerci noul concept VIP de Cinema All Inclusive, în multiplexul din ParkLake Bucureşti, unde vei avea parte de o experienţă cinematografică gourmet. Începi cu preparate culinare realizate pe loc de un chef, special pentru tine, disponibile nelimitat ca bufet suedez, pe care le poţi combina creându-ţi propriul meniu personalizat, la care adaugi alături tipul de băutură preferat (apă, suc, bere, vin sau şampanie).

Apoi te destinzi în sala de cinema şi te aşezi confortabil pe unul dintre fotoliile high-tech computerizate, ajustabile după bunul tău plac. Bonus: îţi poţi face oricâte refill-uri de nachos şi popcorn delicios. Şi toate acestea sunt incluse în preţul unui singur bilet.

3. Filme pentru toate gusturile

Nimic nu se compară cu experienţa pe care o împărtăşeşti cu celelalte persoane din sala de cinema, o sală plină de oameni care râd sau plâng la aceleaşi scene ale unei poveşti pe care o trăiesc împreună.

Nu vrei la Furios şi iute 8? Nu-i nimic, poţi merge la una dintre cele două premiere de săptămâna aceasta: filmul de animaţie The Boss Baby: Cine-i şef acasă? sau comedia savuroasă Jaf cu stil sau la oricare dintre nenumăratele filme care rulează concomitent în cinema.

Lista completă de filme o găseşti pe Cinemacity.ro

Hai la Cinema City să faci din acest Paşte o amintire de neuitat.

viewscnt

Trimite un comentariu

sus