Skip to main content

PE FACEBOOK. Şerban Huidu se aude din nou dimineaţa cu Cronica Cârcotaşilor: Este pură pasiune, nu e comercial

 
Serban Huidu. Foto: Facebook
Serban Huidu. Foto: Facebook

MATINAL PE FACEBOOK. Şerban Huidu se aude din nou dimineaţa, sub genericul Cronica Cârcotaşilor. El va transmite în fieare dimineaţă, pe Facebook.

Publicitate

"Va fi o oră de transmisiune live", a declarat Huidu pentru Paginademedia.ro. "Este o încercare, făcută din pură pasiune. Nu e nimic comercial", a continuat el.

Cronica cârcotaşilor se va auzi pe Facebook, în fiecare zi, timp de oră, pe contul lui Şerban Huidu şi al Cronicii Cârcotaşilor.

"Transmisiunea va fi între orele 9.00 şi 10.00. Ne-am gândit la acest interval pentru că este ora la care oamenii au ajuns în general la serviciu şi ne pot asculta", a precizat Şerban Huidu. O transmisiune pe Facebook e mai greu de ascultat în maşină, explică realizatorul.

Cronica de diminează se va auzi online începând de săptămâna viitoare.

Studioul?

"L-am amenajat la mine acasă, este în biroul meu", a explicat realizatorul radio.

Huidu nu va fi singur: "Vom fi trei dimineaţa, atât pot spune acum".

Studioul amenajat în biroul lui Şerban Huidu:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ricardo Ricardo
    Romania Trezestete! Popor trezestete!
    In comuna unde eu am trait in fiu de bogatas a omorat un om si politia nu ia facut nimic pentru ca tati e milionar si are dolarei.
    Nu avem nici un drept sa judecam numai Dumnezeu si Huidu stie prin ce a trecut dupa ce sa intamplat accidental drept confirmare el nu a mai fost la emisunea mult iubita de el.
    Inainte sa judecati puneti-va in situatia celuilalt si spuneti tie eu cum m-as simti dupa accident? Eu cum m-as simti vazand oamenii ca ma judeca?
    Sunt oameni care fac crime si afaceri necurate si nu mai auzim de ei dar Huidu a fost mediatizat inca o dovada popor roman plin de oi manipulat de televizor nu mai judecati oameni buni nu aveti nici un drept.
    Mult success Huidu.
  • Petre Tutea Petre Tutea
    O tara care protejeaza un criminal ,bravo romania ,o tara aflata in UE unde un criminal are o noua emisiune unde isi bate joc de alti ,rusine ,nu am pic de rusine ,umanitate ,cum te poti trezi dimineata dupa ce ai omorat 3 persoane ,ca ai vrut ca nu ai vrut tot aia e,aia sunt morti , o tara de *** , ***
  • Chilaru Chilaru
    @Huidu: Afirmatia cum ca nu locuieste nimeni pe Splai ai facut-o pe post in octombrie 2004. Cand ne-am strans pe forumul tau sa iti explicam ca existam si ca nu toti o ard ginerica in studentie, ne-ai repetat aceeasi explicatie. Ai sters forumul, dar, daca esti uituc (se intampla!), reciteste arhiva si vezi.

    Sau poate te uiti pe blogul tau, la postarea din 2009, unde te dadeai victima fiindca te oprise politia pe motiv de depasire a vitezei legale. Si acolo ai scris, in comentarii, ca studentii din Grozavesti sa te mai scuteasca.

    Uite, eu nu am uitat, pentru ca m-am ofticat mai mult decat tine. Deh, e mai enervanta postura de *** decat cea de ***. Mi-am reamintit si in 2099, si cand ai dat cu capul in pom, si cand i-ai omorat pe fraierii aia care mergea ca fraierii regulamentar, si cand ai incercat sa faci hlizeli pe televizor. Toti aia de atunci nu te-am uitat, fiindca ai stiut sa ne reamintesti de existenta ta cu de-astea de-ale tale.

    Nu eu te-am facut ucigas din culpa, nici macar aici. Tu te-ai facut cu mana ta. Judecatorul doar ti-a oficializat situatia. Poti sa te uiti la orice articol despre tine de pe orice sait care admite comentarii: zeci de oameni intreaba de fiecare data cum iti mai permiti s-o arzi comic si moralist. N-ai putea sa faci o emisiune de calatorie, cum va platea Burci in fiecare vara, pe vremuri? Ceva documentare despre viata fluturilor, sau a viermilor? Ceva fara comedie si moralizare?
  • Tikka Tikka
    Lasati mai, sa isi faca omul treaba. Va place uitati-va. Nu va place, nu va uitati. A omorat 3 oameni, justitia a spus ce era de spus, la fel cum sunt ferm convins ca el si familia lui au tras destul dupa acest accident. La fel si cele ale victimelor. Nu vreti sa fiti in locul lui, clar. Nu sunt avocat de meserie, nici avocatul lui, dar serios, let it go for *** ***. Ajunge cate pietre in cap a luat omul asta. da, sigur daca era mama sau tata sau cineva din familie?? Cei care aveti printre victime membrii ai familiei voastre comentati, restul... hai ca avem si alta treaba, da? Zic...
  • Pricop Lavinia Pricop Lavinia
    Totul a fost un accident...Nu a vrut să se întâmple aşa
    Voi credeți că el a vrut să omoare aceşti oameni!?
    Doar Dumnezeu îl poate judeca pentru ce a făcut şi nu vă mai dați voi atât de "sfinți" că nu sunteți
  • Pricop Lavinia Pricop Lavinia
    Totul a fost un accident...Nu a vrut să se întâmple aşa
    Voi credeți că el a vrut să omoare aceşti oameni!?
    Doar Dumnezeu îl poate judeca pentru ce a făcut şi nu vă mai dați voi atât de "sfinți" că nu sunteți
  • Huidu Huidu
    Acum nu se dau și sfaturi "nu răspunde ce știm noi mai bine". Răspund ca trebuie sa fie și punctul meu de vedere nu numai aberațiile unora!
    1-uciderea din culpa nu este o fapta cu intenție, nu spun ca nu este vinovăție dar numai este intentie. Dacă nu exista un cumul de infracțiuni ( condus beat, părăsirea locului accidentului) pedeapsa e cu suspendare. Nu însemna că nu este. Dacă savarsesti vreo fata penala în termenul de încercare, anii primiți cu suspendare se adaugă pedepsei!
    2- viteza mașinii a fost scoasa din calculatorul ei: 78 km/h viteza maxima și 51 la impact. Sunt date din dosar. Asa ca Johnny...bravo ai mâncat bureti!
    3-daca eram sculer-matriter trebuia sa îmi schimb meseria sau cum? Ca nu îmi dai tu voie?
    Ca nu am dreptul moral? Moral? Dar cine îți dă ție dreptul moral sa judeci? Nu îți place? E nașpa? Nu te uiți! Nu am apărut 4 ani. 4! Dar nu am părăsit niciodata emisiunea.
    Serban
    Ps : în place ca vorbiți de morala sub protecția anonimatului. Ala care m-a făcut criminal din culpa nu se lasă: episodul cu pancarta a fost acum 15 ani. Am anunțat șoferii ca pe Splaiul Independentei e radar. Nu sunt mândru, dar hei: am spus ca nu sunt treceri de pietoni în zona nu ca nu e populata strada.
  • mile mile
    ce va agitati atat , justitia nu vrea sa-l condamne , sunt si altii care au facut la fel , nu te uiti la el
  • johhny bravo johhny bravo
    Serbane, esti dezgustator. Si infantil pe deasupra. Nu ti-a cerut nimeni capul, nu-ti vrea sangele, nu te martiriza ca esti penibil. Nu a cerut nimeni sa-ti tai venele, ci sa faci altceva, nu te mai da in public. Du-te instructor la scoala de soferi, fa consultanta, planteaza copaci, fa-te calfa si zidar. Sunt atatea meserii frumoase, sta cineva cu pistolul la capul tau sa apari musai la teve si radio? si carcotas pe deasupra? Iar asta cu "nu a condus ca nebunu" e de zile mari. Daca era asa, oamenii aia sufereau rani usoare, azi erau bine mersi, comentau p-aci pe forumuri. Cam ce coliziune s-a produs de au murit toti trei? Si tot altii sunt magari si fac pe judecatorii? Tu, care te dai jurnalist, stii sa procesezi FAPTE, Serbane? Stii ceva, nu te mai obosi sa raspunzi.
  • Kyler Kyler
    Sper ca, dupa ce a jumulit Gainusa, are si saracul asta bani de taxi.

    Singurul meu contact cu Chilăru a fost pe forum, cand i-am spus sa nu mai stai cu carton 'atentie radar' pe strada mea, ca si cum ar fi important sa depasesti viteza legala la mine sub geam. Ba mai si afirmase pe post ca 'nu locuieste nimeni pe Splaiul Independentei'. Eu i-am explicat ca de fapt acolo locuiesc vreo 10 mii de studenti, si ca nu exista strada mai populata in tara, ca sunt poduri pietonale la care ajungem pe zebre fara semafor. Dar el, nu si nu, ca trebuie s-o arzi rapid pe aia 2 km de Splai din Regie. Ca daca nu ajunge el repede se infurie si face moarte de om! Era nervos, ii venea sa dea cu capul de copac.
  • Huidu Huidu
    O tara de judecatori! Toti morali pana in maduva oaselor! Unii ma fac criminal altii imoral. Ba unul chiar ma compara cu Iliescu! Beton! Nu a fost nimeni agresiv, nu a condus nimeni ca nebunu' cu copiii in masina. Mai mult imoralul a pledat vinovat. In rest, pentru insetatii de sange, mult mult succes!

    Serban
    Ps cel mai mult mi-a placut ala cu criminalul din culpa! Esti beton nene!
  • Viorel Viorel
    poate ar trebui sa vedem ce produse apar in emisiunea Criminalului din CULPA zic si eu doar....
  • Daniel Daniel
    Am trait sa o aud si pe asta, ca Huidu sufera cel mai mult in toata povestea asta! mai oameni buni, persoanele pe care Huidu le-a omorat, conducand "smechereste", ca orice borfas plin de el, acele persoane au o familie. Cam cine credeti ca e mai indurerat? Ca sa nu mai spun ca toate actiunile ulterioare crimei ale acestui saltimbanc nesimtit au fost de sfidare. Evident ca oricare dintre noi am fi facut tot posibilul sa scapam basma curata, dar nu cred sa mai fie altcineva - in afara de prea distinsii nostri politicieni si de Huidu - care sa se afiseze glumet pe la TV si in totala contradictie cu faptele lui, care ar fi necesitat in mod categoric o piosenie (mascata, daca nu reala). Acest individ este chiar mai scarbos decat toti politicienii nostri, prin nesimtirea si tupeul fara margini pe care le afiseaza saptamanal la TV. Iar celor care ii iau apararea cu atata patos le recomand sa faca un exercitiu de imaginatie si sa-si inchipuie ca fratele, ori parintele lui ar fi fost ucisi de saltimbanc. Doar din prisma asta - si anume morala, nu juridica - ar trebui judecat prea ingamfatul si nesimtitul tarii.
  • johhny bravo johhny bravo
    Locotenente comdaner, Fortuna nu are legatura cu justitia. Asta daca vroiai sa te dai mare si cult, ca un "om de calitate".
    Doi. Nu, nu este interzis sa apara Huidu in public. Nici pentru Iliescu, nici Ponta, si in general pentru toti astia din tara care se fac ca ploua. Romania este tara fara consecinte. Nimeni nu se simte responsabil, e tara lui "asa, si?". De aia nu va avansa niciodata.
    Trei. In momentul in care cineva se erijeaza in persoana publica, isi asuma o anumita pozitie. El (ea) spune "ascultati-ma pe mine, eu stiu ceva mai bine ca voi", sau: "eu sunt o persoana cu o moralitate impecabila, luati exemplul meu". Huidu nu este nici una, nici alta. Este o persoana imorala, s-a comportat iresponsabil pe drum, mesajul lui este: "da, am omorat trei oameni pentru ca am fost arogant, am incalcat toate regulile si nu ma intereseaza viata altora". A facut-o tot cu "o pura pasiune"? Deci, cu mesajul asta apare el acum in public si se asteapta sa ii sorbim cuvintele si sa fie un exemplu de moralitate?
  • Lt. Commander Alex Lt. Commander Alex
    " Iubesc " *** sentimentali mai catolici decât papa de la Roma care sunt și niște justițiari atât de corecți că până și Fortuna ar zice pe bună dreptate respect. Cine sunteți voi *** și perfectilor , să judecați un om fiind și voi tot oameni. Daca ar fi fost vreunul in locul lui Șerban cred că n-ați fi făcut și frate cu dracul să scăpați basma curată. Vedeți-va de viata voastră și lăsați-o pe a altora în pace. A greșit și pace. Timpul nu se întoarce iar ceea ce este în sufletul lui Șerban nimeni nu poate trăi la fel. Face un lucru care nu este ilegal, nu este interzis și pe care l-am făcut mereu. Viața merge înainte Șerban, capul sus și fii tare. Oamenii de calitate te susțin.

Trimite un comentariu

sus