Skip to main content

PRESA DE SATIRĂ. Kamikaze: „Năstase patru clase”. Ilie Năstase

 
PRESA DE SATIRĂ. Kamikaze: „Năstase patru clase”. Ilie Năstase

Subiectele ziarelor de satiră. „Năstase patru clase" titrează azi Kamikaze, cu aluzie la scandalul în care este implicat fostul tenisman Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României.

Publicitate

Caţavencii deschid ediţia de azi cu scandalul dezvăluirilor făcute de Dan Andronic despre o presupusă întâlnire secretă a şefei DNA, Laura Codruţa Koveşi, cu şefii serviciilor secrete din România, în noaptea alegerilor prezidenţiale din 2009.

„Cină şi pedeapsă", titrează satiricul. "Tardiv, o comisie parlamentară se căzneşte să dezgroape fantomele trecutului adunate cândva, la o masă de taină, în 2009. Parastas de opt ani: bocitoarele statului de drept se înfruptă şi astăzi din pomana împărţită cu ocazia îngropării alegerilor din 2009.", scrie în prima pagină de azi a ziarului Caţavencii.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din preas de azi:

  • Adevărul: "Românii vor să muncească doar din gură"

"Deşi românii fără un loc de muncă declară că vor să se angajeze, în realitate, o mare parte dintre aceştia preferă să trăiască din ajutoare sociale sau din munca prestată la negru, susţin specialiştii", citaţi de Adevărul.

  • România liberă: "Ceauşescu, reperul lui Isărescu"

Potrivit RL, "în anii '80, viitorul guvernator al BNR cita copios din indicaţiile dictatorului. Chemat să ofere soluţii pentru depăşirea crizei economice, viitorul guvernator al Băncii Naţionale a României susţinea, în 1984, că acest lucru se poate face aplicând 'concepţia tovarăşului Nicolae Ceauşescu cu privire la noua ordine mondială, îmbogăţită mereu cu teze noi, originale'."

  • Gazeta Sporturilor: "Cine are faţă de titlu?"

"Cu trei etape înaintea finalului de sezon în play-off, doar FCSB, Viitorul şi Dinamo mai au şanse să câştige campionatul. Astra poate face jocurile, întrucât mai are de evoluat cu toate cele 3 candidate. În cazul unei victorii cu 2-1 a roş-albilor în Derby de România de luni, am putea avea în premieră un meci de baraj pentru stabilirea campioanei", scrie azi GSP.

  • Cotidianul: "Impozitul pe gospodărie. PSD minte de stinge"

"Pierduţi în taxe fără şir, cu impozite răsărite peste noapte, românii încă mai speră în minuni şi aşteaptă de la fiecare guvern care promite vise americane să le şi îndeplinească. Chiar şi politicienii cred, în campaniile electorale, că odată ajunşi la putere vor face ce au spus", scrie Cotidianul.

  • Evenimentul zilei: "Întrebările fundamentale ridicate de serialul 'Noi suntem Statul!'"

"Dezvăluirile de la Evenimentul zilei au dus, în cele din urmă, la constituirea unui dosar la Parchetul General despre alegerile prezidenţiale din 2009, dar mai sunt multe răspunsuri de dat despre acţiunile Binomului SRI-DNA şi despre cele ale Grupării care a alcătuit organizaţia 'Noi suntem Statul'."

  • Libertatea: "Un nevăzător şi un surdomut se bat pe aceeaşi slujbă"

Libertatea scrie azi că "un maseur specialist, persoană nevăzătoare, acuză Spitalul Judeţean Vâlcea că a trucat concursul de ocupare a unui post pentru a-l favoriza pe un contracandidat, o persoană surdomută."

  • Click: "Uite cât te costă să-ţi cânte o vedetă la nuntă!"

"Visezi la o nuntă ca-n poveşti şi ţi-ai dori ca atmosfera să fie încinsă de o vedetă de renume? Nu-i deloc complicat dacă şi bugetul te ajută. Click a aflat ce tarife percep cântăreţii de top şi ce eforturi fac să te convingă că merită până la ultimul leuţ."

Potrivit tabloidului, cântăreţul Pepe ar cere 4.000 de euro, Claudia Ghiţulescu cel mult 800 de euro, iar Mahala Rai Banda între 4.000 şi 5.000 de euro.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ripley Ripley
    Bai prostilor de la kmkz... Dati-va foc. Ilie Nastase este o valoare a Romaniei. Umorul lui nu poate fi inteles de niste *** ca si voi. Pupati-le in krr pe serena si pe konta ***, mutati-va din tara asta. Sunteti niste ***. ***.

Trimite un comentariu

sus