Skip to main content

ProCinema, 13 ani de la lansare. Ce filme a programat

 
ProCinema, 13 ani de la lansare. Ce filme a programat

Postul ProCinema, parte a grupului Pro TV, va împlini săptămână viitoare 13 ani de la lansarea pe piaţa din România.

Publicitate

ProCinema îşi serbează aniversarea pe 19 aprilie, cu trei filme cu greutate: Povestea lui Lance Armstrong (The Armstrong Lie), Inside job: Adevărul despre criză şi Atlasul norilor (Cloud Atlas).

De la ora 18:00, documentarul Povestea lui Lance Armstrong vorbeşte despre parcursul carierei lui Lance, din primii ani şi până în momentul în care a recunoscut public faptul că s-a dopat. Cu o nominalizare la Bafta Awards în 2014, documentarul prezintă cariera sportivului chiar din perspectiva sa.

ProCinema continuă în programul aniversar, de la 20:30, cu documentarul Inside job: Adevărul despre criză. Matt Damon este vocea care povesteşte despre stabilitatea financiară şi criza globală din 2008, iar printre personajele celebre din lumea financiară care apar în această producţie se numără George Soros, Christine Lagarde sau Nouriel Roubini. Adevărul despre criză a primit premiul Oscar pentru cel mai bun documentar în anul 2011.

La 23:00, ProCinema a programat Atlasul norilor. Halle Berry, Tom Hanks, Hugh Grant, Jim Broadbent şi Susan Sarandon spun şase poveşti diferite, care se întâmplă în timpuri diferite, fiecare actor având roluri multiple. Atlasul norilor a câştigat 16 premii şi a primit alte 73 de nominalizări.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cyberblue Cyberblue
    E singurul post din trustul Mediapro care mă interesează și nu e HD. Bine că avem Acasă HD, *** fără sport HD.
  • Iuli Iuli
    La multi ani, ProCinema! HD cand? E un post care apare in top10 pe toate target-urile, iar *** care are HD nu e in top 15

Trimite un comentariu

sus