Skip to main content

PROIECT NOU la Antena 3. Interviuri online LIVE, cu Maria Coman. Tema primului interviu: vaccinurile

 
PROIECT NOU la Antena 3. Interviuri online LIVE, cu Maria Coman. Tema primului interviu: vaccinurile

Antena 3 lansează joi un nou proiect, “antena3.ro LIVE, cu Maria Coman”, un format săptămânal de interviuri exclusiv online, care va aborda temele momentului şi le va analiza împreună cu cei în măsură să ofere răspunsuri, anunţă postul de ştiri. Emisiunea de 30 de minute va fi în fiecare joi, de la 15.00, pe antena3.ro şi pe pagina de Facebook a postului.

Publicitate

Maria Coman: „Sunt subiecte pe care nu avem timp să le explicăm suficient la televizor. Sunt subiecte care sunt mai interesante pentru cei care se informează online. De aceste subiecte o să încercăm să ne ocupăm în fiecare joi, la ora 15.00, la antena3.ro LIVE.”

În prima ediţie, Maria Coman va discuta despre vaccinuri cu Sandra Alexiu, vicepreşedintele Societăţii Naţionale de Medicina Familiei (SNMF) şi unul dintre coordonatorii “Săptămânii Internaţionale a Vaccinării”, ce va avea loc în perioada 24-30 aprilie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sgiu sgiu
    Parca si ieri l-am vazut pe pagină...
  • Florin Florin
    Subscriu la ce a scris @alex2. Macar acum modereaza talkshow, dar si cand prezenta stiri la fel de stramb statea la pupitru, iar de fiecare data cand zambeste o face ironic. Imi placea cum relata de la guvern pe vremea cand era reporter la Observator.
  • mile mile
    nu ati mai prezentat audientele de marti , pro tv nu a reusit cu film sa faca decat 7 rating , iar cefii 10 , martea viitoare poate gasiti un interval care convine lor si o sa le prezentati cand e meci , sa evite intervalul chefilor
  • alex2 alex2
    Imi place ca Maria Coman uita frecvent unde este, de cel putin 5 ani, si se balangane cu scaunul, se roteste aproape cu spatele, are expresii faciale complet nepotrivite, sta cocosata si, cel mai frumos, cand poarta maneci scurte incepe sa-si impleteasca parul de pe brat.
    Nu glumesc, asa face si cande e invitata la Gadea in platou.

Trimite un comentariu

sus