Skip to main content

Radu Tudor de la TVR e, de acum, Radu ANDREI Tudor: ”ca să punem capăt confuziei cu Radu de la Antena 3”

 
Radu Tudor de la TVR e, de acum, Radu ANDREI Tudor: ”ca să punem capăt confuziei cu Radu de la Antena 3”

Radu Tudor, prezentatorul care intră pe intervalul în care era Emma Zeicescu, se va prezenta altfel: Radu Andrei Tudor.

Publicitate

”Ca să punem capăt confuziei”, a explicat pentru Paginademedia.ro cel care va modera, de 17 aprilie, emisiunea Pulsul zilei, la TVR, între 18.35 şi 20.00. La emisiune va lucra şi un ziarist de la Evenimentul zilei - Gabriel Fereşteanu - care va realiza materiale cu camera ascunsă.

Radu Tudor, acum Radu Andrei Tudor, pentru Paginademedia.ro:

"Eu primeam mesaje pe Facebook de la oameni care credeau sunt Radu Tudor de la Antena 3 şi invers. Am zis să punem capăt confuziei şi am adăugat şi celelalt nume, Andrei"

Despre ce va fi Pulsul zilei?

Va fi o emisiune live, ”de infotainment, o discuţie destinsă pornind de la ştirile importante ale zilei”.

Radu Andrei Tudor:

„Pulsul zilei este un format de televiziune în care telespectatorul este principala vedetă - el poate modifica desfăşurătorul emisiunii şi cursul discuţiilor din platou în timp real. Vom fi atenţi la ce îşi doresc telespectatorii; ei vor alege subiectele pe care să le discutăm cu invitaţii, ei vor stabili direcţia discuţiei, cei de acasă fiind în continuă interacţiune cu invitaţii din platou. Echilibrul va fi elementul cheie al dialogurilor emisiunii Pulsul zilei”, precizează Radu Andrei Tudor, cel care va fi gazda programului TVR 1 de luni până vineri, de la 18.35.

Jurnalistul Gabriel Fereşteanu se va alătura echipei emisiunii şi va prelua toate întrebările trimise de telespectatori pe pagina de Facebook a emisiunii. Tot el va surprinde reacţiile românilor puşi în situaţii neaşteptate în filmări realizate cu camera ascunsă, materiale care apoi vor fi teme de dezbatere în emisiune. Gabriel Fereşteanu este jurnalist la Evenimentul Zilei.

Printre invitaţii emisiunii se vor număra oamenii momentului, dar şi artişti, actori, medici, politicieni, sportivi sau influenceri din new media din România.

Gazda emisiunii - Radu Andrei Tudor este cunoscut telespectatorilor TVR de la principalele Telejurnale ale Televiziunii Române. A prezentat Telejurnalul matinal vreme de 5 ani, dar şi Telejurnalul de ora 20.00 în weekend. În 2016, a fost prezentatorul emisiunii de divertisment Te vrea Romania sau al programului de Revelion de la TVR 1.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Foarte tare, un pusti chel inainte sa implineasca 30 de anifoarte jalnic cititor de prompter. O valoare! Merita prime-time-ul in noua grija. O fiinta sinistra Irina Radu!
  • didi didi
    confuzie cu cine?
  • Dora Zorca Dora Zorca
    Multa baftă, Radu Andrei Tudor!
  • teodor teodor
    Alt nume nu ați găsit și voi numele acesta e deja la Radio difuziune Cum arfi Cluj Constanța Iași etc.
  • livia pila livia pila
    Dezmintire Mă vad iar obligată să precizez că postarea semnată Livia pilă nu imi apartine. Este scrisă de o impostoare. Eu sunt livia pilă cea adevărată. Baftă, Radu Andrei Tudor! Am multă încredere in tine! Nu te lăsa impresionat de cetătene fără rost in viată!
  • Livia pila Livia pila
    Ce stire importanta. A ajuns si aservitul asta pesedist cititor de prompter sa isi dea atat de mare importanta incat merita sa-si prezinte numele complet pentru a nu fi confundat. Jalnic.
  • Iuli Iuli
    Radu Andrei Tudor suna mai bine decat Radu Tudor
  • livia pila livia pila
    Multa bafta, Radu Andrei Tudor! Singura mutare buna din noua grilă. In rest, Dumnezeu cu mila!

Trimite un comentariu

sus