Skip to main content

România TV a fost azi aproape 100% Ghiţă TV. Nici meteo nu e pe post

 
România TV a fost azi aproape 100% Ghiţă TV. Nici meteo nu e pe post

De la primele ore ale dimineţii, la România TV a existat un singur subiect: capturarea lui Sebastian Ghiţă, fondatorul postului de televiziune. Când a fost prins, cum şi de ce? Pe post au fost prezentat scenarii peste scenarii, însă aproape în fiecare oră, s-a prezentat în studioul televiziunii de ştiri şi s-a marşat pe teoria că acesta „s-ar fi predat”.

Publicitate

În ultimele ore, doar subiectul capturării lui Sebastian Ghiţă a fost la România TV. Nici meteo nu a fost în program, cel puţin la orele prânzului. Doar Sebastian Ghiţă şi teleshopping.

Abia la 14.30 postul a schimbat registrul: câteva minute cu o solistă de muzică populară, care a cântat câteva melodii de Paşte în studio şi a răspuns la întrebarea "Cum ar trebui să fie lumea azi, în ultima zi de viaţă a Mântuitorului". După o pauză de publicitate, au revenit la Ghiţă.

Pe post s-au perindat de mai multe ori, prin telefon sau în studio, ca aceiaşi invitaţi de casă: Sorin Roşca Stănescu, Cristian Troncotă, Codrin Ştefănescu, Alecu Racoviceanu sau Pavel Abraham.

Cum s-a „văzut” capturarea lui Ghiţă la România TV:

  • Postul a difuzat, pe larg, înregistrările cu Sebastian Ghiţă. Într-un dintre acestea se vorbea despre i-ar fi fost luată Realitatea TV. Cum a cunoscut-o pe Codruţa Kovesi. A urmat întregul său discurs din Parlament, de la momentul când se vota urmărirea penală şi arestarea sa.
  • S-a vorbit despre „Adevărata miză a războiului Ghiţă Kovesi. Misterul primei fotografii după capturarea lui Sebastian Ghiţă. Ce se ascunde în spatele acestor fotografii şi cu ce scop.”
  • „Tensiune maximă la nivel înalt”, a mai titrat postul.
  • „Mai sunt cateva zile pana cand cei doi vor fi fata in fata. Cine de cine se teme?”, se întreabă un realizator omânia TV despre o posibilă întâlnire între Ghiţă şi Kovesi.
  • „Vom afla dacă s-a lăsat prins sau dacă a fost cu adevărat capturat”.
  • „Seamănă cu o predare”, a continuat Alecu Racoviceanu teoria conspiraţiei din studioul România TV.
  • „Preşedintele Klaus Iohannis tremură şi el după acest episod” – Dan Maxim, reporter România TV
  • Gigi Becali, intrat în direct prin telefon, se declară "dezamăgit" de Sebastian Ghiţă. "La milioanele lui de euro, să fie prins aici, aproape, în Serbia?"

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Romania Tv e Ghita Tv din prima secunda de emisie

Trimite un comentariu

sus