Skip to main content

SATIRĂ. Viorel Dragu începe azi Show de seară pe Comedy Central. Tema: Biserica în secolul 21

 
SATIRĂ. Viorel Dragu începe azi Show de seară pe Comedy Central. Tema: Biserica în secolul 21

Stand-up comediantul Viorel Dragu are azi prima ediţie a emisiunii Show de seară, prima emisiune de satiră autohtonă produsă de canalul Comedy Central.

Publicitate

Vio prezintă, dar din echipa de scenarişti şi corespondenţi fac parte Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru şi Cristi Popesco.

Formatul emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu: o analiză satirică a ştirilor săptămânii, şi o dezbatere – între prezentator şi corespondenţi, care joacă rolurile unor reporteri de teren, sau celebrităţi invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale.

Este primul episod din cele 10 ale sezonului. Emisiunea de 30 de minute se va difuza pe Comedy Central, de la ora 20.00 şi va avea ca temă Biserica în secolul 21: Cum se poate aduce Biserica în prezent.

GALERIE FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ragnar Ragnar
    Un show plictisitor, cu glume trase de par, unde inca un roman se chinuie sa fie amuzant si gazduieste o emisiune plina de satira ieftina si ezitari care ar trebui sa ma faca sa rad, insa e atat de penibil ca ma simt obligat sa schimb postul de cate ori incepe acest 'show' . Care show ... un Jay Leno ratat, nici nu stiu..
    Pacat. Romanii mai au mult de invatat pana cand vor face stand-up de calitate, iar pana atunci propun sa se faca un canal TV separat pentru ei, unde sa se uite cine vrea si sa-mi lase mie comedy central-ul in pace, fara sa-l mai contamineze, cantand fals pana si peste promo-ul de la 2 barbati si jumatate (unde, culmea, protagonistii, amuzanti din fire, respecta muzica din generic fara sa cante fals), si as putea continua.
    Fuziunea ComedyC. - Viorel Dragu mi se pare ca si cum s-ar baga manele pe MTV.
  • mile mile
    cum de ai timp sa te uiti la tv la ora aia
  • sgiu sgiu
    @marian sper că nu mai e ca acces direct la măruță,că o vreme era și nu era bine după mine
  • marian marian
    Milut ieri a fost frumos cu olteni C, Enceanu .M, Dragoiroiu ,si multi invitati
  • mile mile
    mareane , ce subiecte a avut , poti sa ne spui ca telespectator
  • marian marian
    IULI . deocamdata Maruta are o emisiune decenta e pe locul 1
  • Iuli Iuli
    @Motanul', nu este adevarat. Emisiunea Mireasa ramane la Intact si revine din septembrie, Acasa pregateste alta emisiune de tip reality-matrimonial.

    P.s.: Wowbiz a scris din "surse" venite de pe net.

    2k1 nu face audiente mai mari ca Mireasa. Dar ce sa faci.. asta vrea publicul roman: facaturi cu cearta, gen Te vrea langa mine/La maruta, nu vor ***-show de cultura generala.
  • an an
    A zis cineva ca s-a mutat la Pro (mpfm), de acum cateva saptamani..deci probabil ca asa e. Ce mi-era Happy, ce mi-e Acasa... Acelasi lucru, foarte bine ca nu il baga pe ProTv ca era naspa rau. Pe acasa e chiar ok!
  • Cameluta & Mile' Cameluta & Mile'
    Audientele de sambata seara?
  • Motanul' Motanul'
    @Iuli, Stii ceva despre aceasta mutare? http://www.wowbiz.ro/ce-se-intampla-cu-emisiunea-mireasa-pentru-fiul-meu-au-semnat-in-mare-secret-cu-un-alt-post-de-televiziune-cand-si-unde-revine-pe-micile-ecrane-16885793?utm_source=Wowbiz&utm_medium=FB-Link&utm_campaign=ce-se-intampla-cu-emisiunea-mireasa-pentru-fiul-meu-au-semnat-in-mare-secret-cu-un-alt-post-de-televiziune-cand-si-unde-revine-pe-micile-ecrane-16885793
  • mile mile
    iumor , cica s-a distantat de voce , 9 la 6 pe comercial, ma si miram de ce nu se publica audiente, publicul pro tv s-a dus la meci iar cel al antenei nu , sper sa se publice audiente sa vedem un top 10 pe comercial, nu intereseaza pe nimeni aceste posturi de stiri
  • gigi gigi
    "Cum se poate aduce Biserica în prezent". Hahaha! A tunat si s-au adunat!
    Mare Ti-e gradina, Doamne!
  • Iuli Iuli
    @geo, nu e atât de mică. Au 1.4% share (maxim 2%, minim 0.5%) pe Comercial - Media pe zi, mai exact.. este mai mare ca a TVR-ului!
  • iuli_p iuli_p
    Audienţele de duminică?
  • Expertul'' Expertul''
    Sunt curios ce audienta a avut meciul aseara...stie cineva?

Trimite un comentariu

sus