Skip to main content

SHARED NEWS. Clopotul Patriarhului Daniel a răsunat cel mai tare pe reţelele sociale

 
foto: Adevarul.ro
foto: Adevarul.ro

Clopotul Patriarhului Daniel a răsunat şi pe Facebook. Cel mai mare clopot de la Catedrala Mântuirii Neamului este cel mai mare din Europa şi are inscripţionat pe el basorelieful Patriarhului Daniel.

Publicitate

Ştirea a făcut înconjurul reţelelor de socializare, adunând din două articole aproape 11.000 de like-uri şi share-uri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Adevărul.ro şi Digi24.ro au prins topul cu această ştire.

Articolul titrat “Cel mai mare clopot din Europa are basorelief cu chipul Patriarhului Daniel. Sunetul lui se va auzi în jumătate de Capitală”, publicat pe site-ul Adevărul.ro, a adunat peste 6.300 de like-uri şi share-uri.

Din articolul de pe Adevărul.ro:

Potrivit trinitastv.ro, sunetul lui i-a impresionat chiar şi pe cei care l-au făurit, iar odată instalat în Catedrala Mântuirii Neamului se va auzi în aproape jumătate de Capitală. 25 de experţi din toată Europa au muncit la realizarea clopotului. Pentru el s-a folosit cupru electrolitic, în proporţie de 78% şi 22% staniu electrolitic. După ce a fost turnat, a fost nevoie de trei săptămâni pentru a se răci.

Materialul publicat pe site-ul Digi24.ro, cu titlul “Cel mai mare clopot din Europa are basorelief cu chipul Patriarhului Daniel”, a adunat peste 4.600 de like-uri şi share-uri.

În topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri pe site-urile de ştiri au intrat materiale de pe platformele Adevărul.ro şi Digi24.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri pe site-urile de ştiri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Adevarul.ro, “Cel mai mare clopot din Europa are basorelief cu chipul Patriarhului Daniel. Sunetul lui se va auzi în jumătate de Capitală”, de Claudia Spridon

- 6.323 likes & shares;

2. Digi24.ro, Cel mai mare clopot din Europa are basorelief cu chipul Patriarhului Daniel”

- 4.639 likes & shares;

3. Digi24.ro, “România furată. Ce s-a ales de singurul combinat de apă grea din Europa de Est”

- 2.091 likes & shares;

4. Digi24.ro, “Despăgubiri mari primite de Salini pentru autostrada ”scufundată””, de Doru Cireasa

- 1.644 likes & shares;

5. Adevarul.ro, “Replica lui Marian Godină la declaraţiile senatorului PSD care a spus că homosexualii nu ar trebui să se ţină de mână pe stradă”, de Simona Suciu

- 1.606 likes & shares.

Facebrands logo

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    Sa analizam: Pe clopot sunt 3 elemente grafice si un inscris.
    Cele 3 elemente grafice sunt, in ordinea marimii:
    - basorelieful CEO-ului Godporatiei BOR, parintele daniel, cu o inaltime de cca 1/4 din inaltimea totala a clopotului
    - emblema Patriarhiei, cu o inaltime de cca 1/6 din inaltimea clopotului
    - emblema Atelierelor Patriarhiei, cu o inaltime de cca 1/6 din inaltimea clopotului

    Clopotul a fost construit din banii Godporatiei BOR, care are ca surse de finantare: donatiile benevole ale poporului roman, donatiile fortate ale poporului roman, decise de administratia locala sau centrala rpin ajutor de la bugetul de stat sau bugetele locale. Godporatia BOR nu plateste impozite la buget, la fel si angajatii Godporatiei GOD. Putem afrima fara sa mintim ca donatiile fortate ale poporului roman sunt in fapt ale "poporului roman cu exceptia angajatilor Godporatiei BOR".

    Hai sa nu fim rai, hai sa gasim un reper de o importanta si grandoare comparabila. Propun Arcul de Triumf. Si pe el gasim basorelieful Regelui si Reginei Romaniei. Putem accepta ca au dreptul sa fie acolo, in calitate de conducatori - ctitori, a fel cum parintele daniel are dreptul sa fie pe clopot. Doar ca Regii Romaniei erau niste fraieri, care au cheltuit aproape intreaga avere personala pentru efortul de razboi al Romaniei, astfel ca inaltimea basoreliefului lor este doar de aproximativ 1/12 din inaltimea monumentului.
    In concluzie, pe scara istoriei, importanta Regilor Romaniei, raportata la importanta parintelui daniel, este de cca 1/3. Meritul si eforturile parintelui daniel sunt de cca 3 ori mai mari decat al Regilor Romaniei.
    Romani, fiti buni! Donati cat mai multi bani pentru bunastarea Godporatiei BOR si preaslavirea maretului ei conducator, parintele daniel !!! Donati cat mai mult! Daca nu aveti, imprumutati-va si donati! Regele Romaniei are o statuie mare si frumoasa in centrul Bucurestiului. parintele daniel nu poate sa ramana de caruta, sa nu aibe si el o statutie de 3 ori mai mare si de 3 ori mai frumoasa. E nevoie doar de efortul vostru sustinut!

Trimite un comentariu

sus