Skip to main content

SHARED NEWS. Liviu Dragnea ramane cu condamnarea din Dosarul Referendumului. Stirea, mii de share-uri pe Facebook

 
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

MOST SHARED NEWS. "Instanta suprema respinge contestatia lui Dragnea la condamnarea primita in dosarul 'Referendumul', este titlul dat de cea mai share-uita stire de ieri.

Publicitate

Informatia ca Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins ieri contestatia depusa de Liviu Dragnea, de anulare a sentintei de doi ani cu suspendare, in dosarul 'Referendumul', s-a viralizat rapid pe retelele sociale.

Cele mai distribuite si apreciate doua stiri publicate ieri scriu despre acest subiect, adunand, cumulat, aproape 5.500 de like-uri si share-uri pe Facebook, potrivit unei monitorizari Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Cea mai distribuita si apreciata stire de pe Facebook este data de HotNews.ro, care a titrat ieri: “Instanta suprema respinge contestatia lui Dragnea la condamnarea primita in dosarul 'Referendumul' / Decizia e definitiva”. Materialul a adunat aproape 3.000 de like-uri si share-uri.

Din articolul de pe HotNews.ro:

"Un complet de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins luni contestatia la executare depusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, impotriva condamnarii la doi ani inchisoare cu suspendare primite in dosarul 'Referendumul', anunta Agerpres. Decizia este definitiva.

Liviu Dragnea a demarat, in luna februarie, o actiune de redeschidere a procesului 'Referendumul', prin depunerea in instanta a unei contestatii la executare, o cerere extraordinara de atac."

Digi24.ro a dat a doua cea mai distribuita stire de pe Facebook, pe aceeasi tema: “Liviu Dragnea rămâne cu sentinţa din Dosarul Referendumului”. Articolul publicat ieri a adunat aproape 2.500 de like-uri si share-uri.

Cele mai distribuite si apreciate cinci articole publicate ieri pe site-urile de stiri au fost date de HotNews.ro, Digi24.ro si Tvr.ro.

Mentiune importanta: Topul include, cumulat, numarul de like-uri si de share-uri.

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri pe site-urile de stiri, potrivit unei monitorizari Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Hotnews.ro, “Instanta suprema respinge contestatia lui Dragnea la condamnarea primita in dosarul 'Referendumul' / Decizia e definitiva”, de R.M.

- 2.942 like-uri & share-uri;

2. Digi24.ro, “Liviu Dragnea rămâne cu sentinţa din Dosarul Referendumului”

- 2.450 like-uri & share-uri;

3. Tvr.ro, “Campionii au sosit la Bucureşti. România a câştigat patru medalii la Campionatele Europene Petrom”

– 1.974 like-uri & share-uri;

4. Digi24.ro, “Salvamontist: Cei 7 turişti au declanşat avalanşa”

- 1.141 like-uri & share-uri;

5. Hotnews.ro, “CEDO anunta marti decizia pilot impotriva Romaniei din cauza conditiilor de detentie. Vor folosi Guvernul si PSD momentul pentru a forta golirea puscariilor de politicieni corupti si pentru a mutila legislatia penala?”, de Dan Tapalaga

- 1.101 like-uri & share-uri.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus