Skip to main content

ŞTIRI VIRALE. Performanţele gimnaştilor români la Europenele de la Cluj, peste 60.000 mii de share-uri pe Facebook

 
foto: Radio România Internaţional
foto: Radio România Internaţional

Românii, mândri de performanţele gimnaştilor români. Vestea că România a cucerit patru medalii la Campionatul European de Gimnastică de la Cluj-Napoca a fost virală pe reţelele sociale.

Publicitate

Marian Drăgulescu a câştigat două medalii, una de aur, la sol, şi una de argint, la sărituri. Cătălina Ponor a câştigat medalia de aur la bârnă, iar Larisa Iordache bronz la acelaşi aparat.

Cele mai populare ştiri despre medaliile câştigate de Marian Drăgulescu, Cătălina Ponor şi Larisa Iordache au adunat zeci de mii de like-uri şi share-uri pe Facebook.

Patru dintre cele mai populare cinci ştiri publicate în weekend au scris despre performanţele celor trei sportivi medaliaţi la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca. Acestea au adunat, cumulat, peste 60.000 de like-uri şi share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Aurul câştigat de Marian Drăgulescu la sol a fost cea mai distribuită ştire din weekend. Trei din cele patru articole din top au scris despre performanţa gimnastului român, cumulând peste 43.000 de like-uri şi share-uri.

De menţionat încă două articole care au scris despre medaliile câştigate de Marian Drăgulescu, publicate de Adevarul.ro şi Stirileprotv.ro, care nu au prins topul dar au adunat, cumulat, peste 6.000 de like-uri şi share-uri.

Ştirea despre performanţele gimnastelor Cătălina Ponor şi Larisa Iordache a adunat pe reţelele sociale aproape 17.000 de like-uri şi share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole din weekend au fost publicate de site-urile Adevarul.ro, Digi24.ro şi Ziare.com.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole din weekend, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Adevarul.ro, “Fabulos! Marian Drăgulescu câştigă un nou titlu european după 10 ani şi depăşeşte recordul Nadiei Comăneci”, de Adrian Epure

- 19.994 like-uri & share-uri;

2. Adevarul.ro, “Senzaţional! Aur pentru Cătălina Ponor şi bronz pentru Larisa Iordache la bârnă, la Campionatele Europene de la Cluj”, de Adrian Epure

- 16.801 like-uri & share-uri;

3. Adevarul.ro, “Cei mai buni alpinişti ai României, cu recorduri mondiale şi europene la activ, ucişi de avalanşa din Retezat”, de Simona Suciu

- 14.425 like-uri & share-uri;

4. Digi24.ro, “Aur pentru Drăgulescu. Sportivul doboară un record al Nadiei Comăneci”

- 13.765 like-uri & share-uri;

5. Ziare.com, “Marian Dragulescu obtine medalia de aur pentru Romania la Campionatele Europene de gimnastica de la Cluj”

- 9.262 like-uri & share-uri.

Menţiuni:

Stirileprotv.ro, “Marian Dragulescu, campion european la sol. A doborat recordul Nadiei Comaneci la titluri continentale: "Am avut o dorinta"

- 3.297 like-uri & share-uri;

Adevarul.ro, “O nouă medalie europeană pentru „fenomenul“ Marian Drăgulescu!”, de Adrian Epure

- 2.768 like-uri & share-uri.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • constantin constantin
    ceva este in neregula aici..eu vad pe pagina de facebook a tvr1 la una dintre postari peste 32 000 mii like-uri si 7613 share.... plus alte postari cu zeci de mii de share si like si aproape 2 milioane de vizualizari ale exercitiilor si festivitatilor de premiere ale sportivilor nostri. una peste alta, ieri , cumalat pe tvr1, tvr2, tvr hd si online, peste 3 milioane de romani au vazut gimnastica. deci gimnastica face super audiente.
  • adi adi
    se pare ca mai sunt persoane care stiu sa aprezieze gimanstica, conform site-ului stirile tvr
    http://stiri.tvr.ro/tvr-2-lider-de-audienta-in-timpul-finalelor-europenelor-de-gimnastica_816905.html#view
  • mile mile
    geo , esti normal , cine se uita la gimnastica , ele sunt de nisa
  • geo geo
    Ar fi fost interesante niște audiențe TV ale acestor Campionate.

Trimite un comentariu

sus