Skip to main content

Un coordonator al cameramanilor Digi 24 şi alţi operatori şi reporteri pleacă de la postul de ştiri

 
Un coordonator al cameramanilor Digi 24 şi alţi operatori şi reporteri pleacă de la postul de ştiri

Plecări şi schimbări la postul Digi 24. Coordonatorul cameramanilor de teren de la producţie, dar şi alţi trei operatori - printre care doi dintre cei mai vechi angajaţi ai staţiei - au decis să plece.

Publicitate

Alţi câţiva reporteri au părăsit postul de ştiri în ultima lună.

Despre cine este vorba şi care ar fi motivele, în continuare:

Cătălin Isopescu, coordonatorul cameramanilor de teren de la departamentul producţie al Digi 24, şi-a dat demisia de la postul de ştiri, după cinci ani la postul TV. Alţi trei operatori pleacă. Printre ei, Andreas Popa, unul dintre cei mai vechi angajaţi ai Digi 24. Andreas Popa a venit la Digi 24 încă de la lansarea staţiei, după opt ani de Pro TV. Din informaţiile Paginademedia.ro, se întoarce la Pro TV.

În ultima lună, au decis să plece de la Digi 24 şi câţiva reporteri. Laura Culiţa, reporter pe economic, s-a dus la Pro TV. La fel Ştefana Todică, fost reporter pe social la Digi 24. Roxana Vântu a ieşit din televiziune, optând pentru PR.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, motivele plecărilor ţin de procedurile de lucru administrative impuse de managementul staţiei în ultimele luni. Printre acestea: rapoarte de activitate, sisteme de pontaj şi stabilirea unor norme de lucru pe zi.

Confom surselor Paginademedia.ro, şefa departamentului economic, Lidia Focşan, a intrat în această perioadă într-un concediu neprevăzut. Potrivit aceloraşi surse, managementul staţiei i-a propus un post la o staţie locală, pe care jurnalista l-ar fi refuzat. Lidia Focşan lucrează în Digi 24 din 2012.

În ultimele zile, a fost făcută o schimbare şi la nivel de EOD - Editor of the Day. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Adrian Cojocaru este EOD, în locul lui Dumitru Rahău. Conform aceloraşi surse, modificarea ar fi temporară, Rahău urmând să se ocupe de un proiect în următoarea perioadă. Ceilalţi EOD Digi 24 rămân Horaţiu Mihai şi Raluca Finta.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sgiu sgiu
    Episodul Las Fierbinti de miercuri seara a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, iar pe segmentul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Pro TV a obtinut 11.3 puncte de rating si 30.7% share, spre deosebire de televiziunea clasata pe locul al doilea, cu 5.1 puncte de rating si 13.9% share.
    Pe intervalul acestui episod, Atletico Textila a fost lider de audienta pe segmentul publicului comercial, cu 7.9 puncte de rating si 19.9% share, iar televiziunea clasata pe locul al doilea a inregistrat 7.2 puncte de rating si 18.1% share.
    sursa:http://lasfierbinti.protv.ro/stiri/miercuri-telespectatorii-au-ales-pro-tv-cu-las-fierbinti-si-atletico-textila.html
  • digi becaly digi becaly
    Catalin Isopescu este cu adevarat un profesionist. Sa fii coordonatorul operatorilor imagine din departamentul productie, este chiar o mare onoare, ce necesita mult talent in operatorie video. Trist este ca pleaca oamenii valorosi si raman cei care sunt prieteni cu conducerea. Ma refer la marele sef al opertorilor de la stiri, Gabriel Botoghina. Din sofer a ajuns operator imagine si ulterior seful operatorilor la stiri. Intre Isopescu si Botoghina este diferenta calitativa ca intre Mercedes si Lada. Dar daca esti alunecos si prieten cu cine trebuie, nu conteaza calitatea ta umana si profesionala. Ramai pe postul caldut si bine platit.
  • Adi Adi
    Au suportat destul sclavagismul de la digi! Cum se face ca pleaca oamenii cei mai buni? Adica exact cei care nu se lasa calcati in picioare?
  • mile mile
    las f 11 zz 5 , atle 7 , zz 7 si nu stim pe jocuri ce audiente au fost
  • Allex Allex
    Mersi Iulian.
  • Iuli Iuli
    Audiente ZaZaSing? Am vazut ca pe Live-ul de pe facebook au 70.000 de vizualizari si peste 660 like's in comparatie cu Las Fierbinti care avea peste 2.333 de like's (la poza) si serialul turcesc "Dragoste infinita" care avea 1.923 like's si 24.000 de vizualizari (video)

    Audientele de ieri pe toata ziua: http://prntscr.com/et3bdt
    1. PROTV 23.4% Share
    2. ANTENA 1 14.7% Share
    3. KANAL D 9.6% Share
  • Telekom - Dolce Telekom - Dolce
    Cica Telekom va da afara oameni iar soarta angajatilor Dolce Sport este incerta, verificati.
  • Allex Allex
    Ce audiente a facut Zaza Sing, nu de alta, dar mie mi s-a parut foarte slaba emisiunea.
  • un cunoscător un cunoscător
    Cunosc un editor care iubeste cannelloni si ar merita sa fie EOD
  • Violeta Violeta
    Daca nu pleaca mai repede ionita, arabela si gasca, digi se va transforma in *** rtv...fff curand! Este inuman ce se intampla acolo!Poate afla si patronii si iau masuri cat mai curand!
  • Adita Adita
    The end of the world!! :)))
  • Andrei Andrei
    Ușor vireaza si astia spre tipul de televiziune autohton cu ***, chitibusuri, cancanuri etc
  • rossi rossi
    si pentru ca toate acestea trebuiau sa poarte un nume, li s-a spus *** Prelipceanu! ***
  • un telespectator un telespectator
    O sa ramana la Digi24 doar Prelipceanu si cu Radu Ionita, doua nulitati care fac praf tot pe acolo doar ca sa ramana ei in picioare. E incredibil cum nu-i misca nimeni de acolo. Sefii chiar nu se uita la tv ca sunt incremeniti in proiect de la lansarea de acum 5 ani. N-au niciun concept editorial, nimic. Schimba pasele si lumina. Jenant. Si dau oameni afara...
  • Brutus Brutus
    "Editor of the Day". Bă, ești nebun?

Trimite un comentariu

sus