Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Moise Guran, viral pe Facebook: „Da, economia României creşte ca o girafă, dresată„

 
foto: Biziday.ro
foto: Biziday.ro

"Da, economia României creşte ca o girafă, dresată. Să nu care cumva să mai cârcotiţi la Programul din Scoarţă-n scoarţă!", spune Moise Guran, într-o opinie publicată pe blogul personal.

Publicitate

Jurnalistul a publicat ieri pe blogul Biziday un articol, cu titlul "Aşa ceva nu există...", în care vorbeşte despre creşterea economică înregistrată de România în primul trimestru din 2017.

Materialul a adunat peste 2.500 de like-uri şi share-uri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Moise Guran:

"Că economia a crescut în primul trimestru este neîndoielnic. Deocamdată, statistica oficială nu a comunicat care au fost motoarele acestei creşteri, dar ştim aşa: Industria a avut un plus de 6,7%, serviciile, cam tot pe acolo, în condiţiile creşterii de 7,4% a comerţului pentru populaţie, construcţiile cu peste 6% (aici e o şmecherie, o explic mai jos). Totu-i vis şi feerie!"

În topul celor mai apreciate şi distribuie opinii publicate ieri în blogosferă au intrat blogurile Biziday.ro, Blogurile Adevărul, Printesaurbana.ro şi Elacraciun.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite opinii publicate ieri în blogosferă, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia:

1. Biziday.ro, “Aşa ceva nu există…”

- 2.556 likes & shares;

"În mod inexplicabil însă, veniturile fiscale ale statului au o creştere brută de doar 0,8%, faţă de primul trimestru din 2016. Oups! Aşadar, creşterea economică lipseşte din bugetul statului, chestie care sugerează fie o relaxare fiscală generată de o scădere a impozitării cu aproximativ 5%, fie o relaxare a plăţii taxelor şi impozitelor. Adică evaziune."

2. Blogurile Adevarul, “Homosexualitatea e biologică, nu o alegere”, de Mihai Copaceanu

- 2.091 likes & shares;

"M-am întrebat zilele acestea, alături de alţi prieteni, cu ce drept unii cetăţeni români, fie ei şi 3 milioane (deşi numărul este colectat suspect şi folosit forţat, ca în politică cu voturile cetăţenilor, poporul, dom'le!), doresc să orânduiască viaţa şi să interzică libertatea şi drepturile umane, constituţionale ale altor cetăţeni?"

3. Printesaurbana.ro, “Culmea poftei: Să nu rezişti să guşti dintr-o mâncare imaginară"

- 608 likes & shares;

"Ne jucam de-a restaurantul. Eu eram clientul flămând, Sofia era chelner şi bucătar şi şef de restaurant (dar şi de hotel, căci pe parcursul jocului şi-a dat seama că ar face mai mulţi bani dacă cei care mănâncă la ea ar avea şi unde să se culce după aceea, cu burţile pline), iar Ivan era câinele meu (cred că puteţi ghici cine a făcut castingul pentru acest joc, vă dau un pont, NU a fost Ivan)."

4. Elacraciun.ro, “5 imagini care arată cât de mult s-a SCHIMBAT LUMEA în ultimii 100 de ani”

- 551 likes & shares.

"Noi toţi suntem mai norocoşi decât am crede, dar tot ne ocupăm mintea gândindu-ne la lucrurile pe care nu le avem. Luăm de bune frumuseţea naturii, prietenia, relaţiile cu cei apropiaţi şi chiar ideea însăşi de viaţă. Problemele cu care ne confruntăm azi sunt nesemnificative în raport cu cele de acum o sută de ani."

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gigi gigi
    Moise Guran, acest Baba Vanga al Romaniei.

    Am o curiozitate. De cand a ajuns ca 2556 likes & shares sa insemne viral pe Facebook? Ia aruncati un ochi pe paginile de Facebook ale vedetelor noastre, sa vedeti acolo zeci de mii de likes&shares la fiecare postare. Articolul asta ***
  • simon lebon simon lebon
    Singurul membru al trupei Guran Guran (asocierea nu imi apartine) ar putea încerca sa compuna un cantec manifest despre situatia de la Digi. Deontologic vorbind.
  • johhny bravo johhny bravo
    Mihai, e bine sa te documentezi inainte sa vorbesti aiurea. Guran a plecat de mult din digi, iar cercetarile vizeaza perioada 2008, cand Digi24 nu era nicaieri. Deci nici penal nu are cum sa fie.
  • Mihai Mihai
    Dar ce face Moise Guran acum ca penalul de acum Digi24 face parte dintr-un trust urmarit penal? Isi va pastra integritatea și va pleca, sau ca face "o excepție? Și ce vor face firmele de publicitate? Vot continua să își lege numele de penalul digi sau își vor retrage publicitatea
  • Giup Giup
    Orice om normal la cap si-a făcut la timp vaccinul anti viral Moise Guran, singurul vaccin fără efecte adverse.
  • johhny bravo johhny bravo
    Da, si nu gres niciodata, tot ce face el e viral pe facebook. Superhero Moise.
  • Mm Mm
    Chiar ma intrebam cand mai dati si voi ceva de la Guran Cutremuratorul.

Trimite un comentariu

sus