Skip to main content

Cătălin Tolontan: „Dragoş Pătraru recuperează demnitatea grav avariată a lui Digi 24. Să ne trăiţi, Dragoş Pătraru şi echipa!”

 
Cătălin Tolontan: „Dragoş Pătraru recuperează demnitatea grav avariată a lui Digi 24. Să ne trăiţi, Dragoş Pătraru şi echipa!”

“Să ne trăiţi, Dragoş Pătraru şi echipa! Când critici atitudinea neprofesionistă a propriei televiziuni îi faci un bine acesteia. Dragoş Pătraru recuperează demnitatea grav avariată a lui Digi 24. Şi îi ajută pe toţi ziariştii oneşti ai postului”, a spus Cătălin Tolontan, dupa ce Dragoş Pătraru a criticat lipsa de reacţie de la Digi24, în scandalul RCS - Intact.

Publicitate

Cătălin Tolontan susţine criticile aduse de Dragoş Pătraru postului de ştiri Digi24 în scandalul Bendei - DNA, iniţiat de postul Antena 3 în urmă cu o săptămână. “În faţa unor astfel de fapte, Dragoş Pătraru a ales să nu tacă”, a spus Tolontan, într-un articol publicat azi pe blogul Tolo.ro.

“Urât e să fii slugă, mă”, a spus aseară Dragoş Pătraru despre postul Digi24, pentru lipsa de reacţie la dezvăluirile făcute de postul Antena 3. Detalii, pe Paginademedia.ro.

Cătălin Tolontan, despre practica editorială de la Digi, sub conducerea “de facto” a lui Ioan Bendei: “metode stricte”, reporteri limitaţi în domeniile energiei si comunicaţiilor, “o ceaţă a cenzurii neasumată explicit, însă funcţională”.

Tolontan a vorbit şi despre scenariile apărute în spaţiul media după reacţia lui Pătraru: “Fleoşc!

“De aseară până azi au apărut interpretări ale gestului său. Stai să vezi, că, de fapt, ‘cineva l-a pus pe Pătraru să lovească Digi din interior’. ‘E o fisură în binom’. Fleoşc!”

Dragoş Pătraru şi echipa lui, că pentru emisiunea de la Digi scriu şi oamenii de la 'Caţavencii', au găsit un subiect şi l-au tratat în faţa publicului,” a spus Catalin Tolontan.

Materialul integral, pe Tolo.ro.

Citeşte şi:

N-au considerat că e News Alert: Nimic (încă) pe Digi 24 despre punerea sub urmărire a şefilor din RCS. Antena 3 jubilează

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Codoban Codoban
    Dragos Pătraru trebuie, intr-adevar, să probeze cele spuse referitor la acoperitii din presă, in special din Digi 24 !!!
    Dacă n-are probe nu-i rămâne decât o singură alternativă: demisia :!!#
  • gt gt
    DP a facut la fel si cand a lucrat la Televiziunea Publica , a expus si acolo problemele interne in emisiune, iar intr-un final a fost nevoit sa se mute de la TVR, intrucat inclusiv angajatii de acolo nu erau de acord cu atitudinea lui...
  • zic si eu zic si eu
    Eu am o parere mai nuantata.
    Daca DP este angajat al Digi, trebuia sa semnaleze problema intern, nu sa-si spele rufele in public.In cazul in care se punea batista pe tambal, atunci avea de ales:sa accepte decizia sau sa-si vada de drum, explicand motivul.
    Daca insa el este un furnizor extern, a carui sarcina este de a furniza o emisiune, fara cuvant in politica editoriala, atunci ce a facut este corect, mai ales daca nu are in contract clauze care sa-i interzica sa critice clientul care il plateste.
    Cred ca si Tolontan greseste cand spune ca DP a "recuperat" demnitatea jurnalistilor Digi. Cei care au avut demnitate, au protestaat fata de modul de abordare (sau de lipsa de abordare) a subiectului. Din cate stiu eu, DP este un furnizor extern, ca atare prin actiunea lui nu a facut decat sa le dea o palma celor fara demnitate din Digi ( "urat este sa fii ***, ma").
    Mai mult, palma asta ar trebui sa fie simtita de catre toti asa zisii jurnalisti, cu o mentiune speciala pentru cei de la A3, in frunte cu bataiosul (mai exact incasatorul de bataie:)) ) Badea, cel care sustinea sus si tare ca nu-i corect sa-ti critici patronul care te plateste. Chiar ma mir ca inca nu a postat niste sudalme la adresa celui care are curajul care lui I-a lipsit toata viata.
  • johhny bravo johhny bravo
    Daca Patraru avea ceva de spus, putea sa o faca pe mailul intern. Sau sa mearga la sefii lui, sau sa intre la o sedinta de sumar, erau mii de alte solutii sa spui ca nu-ti convine ceva. Nu scuipi in fata in public sute de colegi. E de prost gust. Iar faptul ca RCS sau Digi nu discuta in public ce se intampla se cheama prezumtia de nevinovatie, stimate Tolontan si toti ceilalti cavaleri ai dreptatii. Fiecare om este nevinovat pana la decizia judecatoreasca. Da?
  • com com
    @Tiberiu Radu
    Jurnalistul are o datorie in primul rand fata de public si abia apoi fata de cel care investeste in program. In felul asta, Patraru nu se lasa corupt ***.
  • Tiberiu Radu Tiberiu Radu
    Eu cred ca o afunda in ridicol si mai tare, decat o recupereaza. Gestul lui Patraru este de lipsa totala de respect fata de cel care investeste in program si nicidecum un act de curaj jurnalistic. Daca un jurnalist de la Antena 3 ar face la fel nu cred ca ar ramane pe post mai mult de trei minute dupa ce a comis-o. Sa fim seriosi cu astfel de eroisme ieftine.

Trimite un comentariu

sus