Skip to main content

Compania care edita revista The One, deţinută de Adrian Sârbu, a intrat în faliment

 
Compania care edita revista The One, deţinută de Adrian Sârbu, a intrat în faliment

Compania Publione Media, care edita, în trecut, revista The One, a intrat în faliment. Firma din grupul deţinut de Adrian Sârbu a editat revista până anul trecut, când publicaţia şi-a întrerupt apariţia pe print.

Publicitate

Publicaţia The One a rămas doar pe online, pe one.ro.

Falimentul a fost pronunţat la sfârşitul lunii aprilie, la cererea companiei.Soluţia vine după ce, anul trecut, Publione Media a depus la Tribunalul Bucureşti o cerere de intrare în insolvenţă, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Revista The One a apărut până în vara anului trecut. Până în 2015, publicaţia a fost coordonată editorial timp de zece ani de Andreea Esca.

Soluţia instanţei:

Aprobă raportul administratorului judiciar KPMG RESTRUCTURING SPRL.

În temeiul art. 145 alin. 1 lit. A pct. c din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, dispune intrarea în faliment prin procedura generală a debitorului SC PUBLIONE MEDIA SRL.

În temeiul art. 145 alin. 2 din Legea nr 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, ridică dreptul de administrare al debitorului şi dispune dizolvarea societăţii debitoare. Dispune sigilarea bunurilor din averea debitoarei, în sarcina lichidatorului.

Stabileşte termen de maxim 10 zile de la data notificării deschiderii procedurii falimentului de predare a gestiunii averii de la debitor către lichidator, împreună cu lista actelor şi operaţiunilor efectuate până la deschiderea procedurii. Dispune întocmirea şi predarea către lichidator, în termen de maxim 5 zile de la intrarea în faliment, a unei liste cuprinzând numele şi adresele creditorilor şi toate creanţele acestora, cu indicarea celor născute după data introducerii cererii de deschidere a procedurii.

Numeşte lichidator judiciar provizoriu pe KPMG RESTRUCTURING SPRL, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 64 din lege, cu o remuneraţie de 1500 lei din averea debitorului.

Pune în vedere lichidatorului prevederile art. 252 din Legea nr. 31/1990, republicată şi dispune îndeplinirea formalităţilor privind menţionarea la registrul comerţului a reprezentanţilor permanenţi ai săi. În temeiul art. 146 alin 1 şi 2 din Legea nr.85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, dispune ca lichidatorul să trimită o notificare, în condiţiile art. 99 alin 3 din lege, privind intrarea debitorului în procedura falimentului prin procedura generală, ridicarea dreptului de administrare şi dizolvarea acestuia, tuturor creditorilor menţionaţi în lista depusă de debitor/administratorul judiciar, menţionată la art. 145 alin 2 lit. e, debitorului şi registrului unde debitorul este înmatriculat, pentru efectuarea menţiunii.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    La cât de mulți bani au luat cei care au condus publicația asta...chiar nu mai contează falimentul...

Trimite un comentariu

sus