Skip to main content

Delcea şi Voinea, autorii interviului cu „deputatul mitralieră”, pleacă de la Adevărul

 
Delcea şi Voinea, autorii interviului cu „deputatul mitralieră”, pleacă de la Adevărul

Jurnaliştii Cristian Delcea şi Mihai Voinea, care se ocupau de reportajele video de la Adevărul au părăsit ziarul Adevărul după opt ani de colaborare. Cei doi au realizat mai multe materiale video care s-au viralizat, printre care interviul cu deputatul-mitralieră şi clipul cu bătrâna care strângea pet-uri la protestele de la începutul anului.

Publicitate

„Am plecat pentru a încerca un proiect pe cont propriu. Acum suntem în faza de dezvoltare”, au explicat cei doi jurnalişti pentru Paginademedia.ro.

Ei au precizat că s-au despărţit de ziar în condiţii amiabile. „Decizia de a pleca a fost a noastră şi nu excludem o colaborare cu Adevărul, pe viitor”, au mai spus cei doi jurnalişti.

Cristian Delcea şi Mihai Voinea au în pregătire un nou proiect jurnalistic, ce va fi anunţat în următoarele săptămâni.

Cei doi jurnalişti fac echipă de 10 ani, de când au intrat în presă. Au lucrat împreună la EVZ, iar în ultimii opt ani au fost la Adevărul. De aproape doi ani s-au concentrat pe zona de documentar şi reportaj video. Au semnat documentare ample, precum „În căutarea fotbalului pierdut”, „Facebook, reţeaua care ne-a schimbat viaţa” şi „Bondoc”, povestea lui Dan Bondoc, maestru la şah.

Recent, au publicat pe site-ul Adevărul un interviu amplu cu deputatul PSD Cătălin Rădulescu, în care parlamentarul se fălea că mai are încă arma pe care a folosit-o la Revoluţie. Scandalul creat de afirmaţiile lui Rădulescu a avut ca rezultat o urmărire penală pentru port ilegal de armă, retragerea permisului de port-armă a acestuia, dar şi suspendarea din PSD.

Tot ei au realizat şi unul dintre reportajele virale al acestui an, chiar la protestele care au avut loc la începutul anului. Aproape 6 milioane de afişări doar pe Facebook, cu un clip cu o bătrânică surprinsă în timp ce strângea de pe jos pet-urile lăsate de protestatari (detalii, AICI)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus