Skip to main content

DIN NOU FAKE LIVE. B1 anunţă pe Facebook cutremur devastator în România. Bucureştiul în sânge

 
DIN NOU FAKE LIVE. B1 anunţă pe Facebook cutremur devastator în România. Bucureştiul în sânge

FAKE LIVE + CLICK BAIT. „Cutremur DEVASTATOR în România!!! "Bucureştiul scăldat în sânge" (FOTO)”, anunţa B1 pe pagina de Facebook într-un live pe Facebook. Un "live" care a durat mai bine de patru ore.

Publicitate

A fost cutremur în Bucureşti? Falsul Live de pe pagina de Facebook a B1 TV trimite către o ştire ce anunţă o „viziune” a unui parapsiholog.

”În 2012, era referendumul privind demiterea lui Băsescu. Am avut un flash, vedeam Bucureştiul scăldat în sânge. Dar nu aveam percepţia timpului, nu pot să localizez, ele nu vin cu un calendar. Povara vine din faptul că românii nu au ştiut să aleagă la timp. Destinul unei ţări nu poate fi separat de destinul nostru. Suntem legaţi ca o celulă într-un organism întreg. Destinul României nu este fericit pentru că noi nu l-am făcut fericit. Conducătorii sunt cei pe care îi merităm. Noi încă suntem un stat fanariot. Magia puterii te face să uiţi de datoriile faţă de neamul tău”, a spus parapsihologul.

Falsul Live de pe contul B1 a fost sesizat de cititorii Paginademedia.ro.

Fake Live-ul B1 TV vine într-o zi în care Facebook a anunţat că va penaliza astfel de practici (false live-uri în care rulează, de fapt, imagini în buclă), ajungând până la a limita dreptul conturilor de a mai realiza live-uri video. Detalii despre măsurile Facebook, aici.

Paginademedia.ro a mai scris de practica fake-live-urilor, folosită pe conturile B1, Antena 3 şi Observator, aici.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Au luat-o și ăștia pe urmele RTVului...

Trimite un comentariu

sus