Skip to main content

Europa FM, Virgin Radio si Vibe FM îşi mută studiourile. Ce se va întâmpla cu Garajul Europa FM?

 
Garajul Europa FM
Garajul Europa FM

Posturile de radio din grupul Lagardere, Europa FM, Virgin Radio (fostul Radio 21) si Vibe FM isi muta studiourile de la sediul din strada Horia Macelariu, unde au funcţionat zece ani.

Publicitate

Reprezentantii grupului Lagardere au notificat azi CNA cu privire la intentia de de modificare a sediului social pentru cele trei posturi de radio, implicit de mutare a studiourilor din vechea adresa la o noua adresa.

Studiourile celor trei posturi de radio din grupul Lagardere vor fi mutate la o nouă adresă, totodată nou ediu social: în clădirea Oregon Park, unde vor ocupa tot parterul.

Potrivit declaratiilor date de reprezentantii grupului prezenti ai la CNA, amenajarea noilor spatii a inceput deja, mutarea efectiva urmand sa se faca in perioada 1 iunie-1 iulie.

Tot in aceasta perioada acestia vor depune la CNA cererile de modificare a licentelor audiovizuale si de autorizare a noilor studiouri, potrivit reprezentantilor.

Astazi la CNA au fost prezenti Claudia Pascu, manager de retea pentru radiourile din grupul Lagardere Romania, si Florin Velea, director tehnic.

Claudia Pascu:

“Actualul sediu nu mai corespunde cerintelor noastre si ne dorim un upgrade al spatiului in care muncim, upgrade posibil intr-o noua cladire de birouri din Oregon Park. Noul spatiu va fi customizat conform nevoilor noastre.

Suntem in plina desfasurare a partitionarii, cablarii, finisarii spatiului. Ne dorim studiouri mai mari, cabine mai multe de stiri, studiouri de productie mai multe, un studio dedicat emisiunilor-reper pentru Europa FM, emisiuni cu invitati.

Vom avea un spatiu dedicat evenimentelor proprii cu public, ne dorim sa integram componenta online mult mai bine in zona de radio, ceea ce va fi posibil in noua structura.

Ce se intampla cu Garajul Europa FM?

Radu Herjeu, membru CNA:

“Luati Garajul dupa voi?”

Florin Velea:

“Luam Garajul dupa noi, in noua sala de evenimente, dar aspectul de garaj va fi adus doar de decoratiuni.”

Notificarea a fost aprobata in unanimitate de cei opt membri prezenti la sedinta CNA de azi: Florin Gabrea, Orsolya Eva Borsos, Viorel Vasile Buda, Monica Gubernat, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu si Rasvan Popescu.

De la sedinta CNA de azi au lipsit membrii Valentin Jucan si Radu Calin Cristea, acestia fiind in concediu de odihna.

Laura Georgescu a fost prezenta in institutie, ulterior fiind prezenta si in sala de sedinte pentru a completa cvorumul de opt membrii, dupa plecarea membrului CNA Gabriel Tufeanu.

Licenta audiovizuala a postului Europa FM este detinuta de societatea Europe Developpement International-R SA, ai carei actionari sunt Lagardere Active Radio International SAS (Franţa) – 99,86% şi Lagardere Active Broadcast SA (Monaco) – 0,14%, potrivit informatiilor de pe site-ul CNA.

Licentele audiovizuale ale posturilor de radio Vibe FM si Virgin Radio (ex. Radio 21) sunt detinute de societatea Radio XXI SRL, ai carei actionari sunt: Corsum Invest A.S. (Cehia) – 80% şi Lagardere Active Radio International SAS (Franţa)– 20%.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nerăbdătorul nerăbdătorul
    N-am citit articolul, dar întrebarea din titlu m-a pus pe gânduri. Stim cu totii cat de greu găsești un loc de parcare in București.

Trimite un comentariu

sus