Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Guran, despre declaraţiile Olguţei Vasilescu: Dacă ar juca la CSU Craiova, Messi ar fi mai „scump” decât e acum, la Barcelona

 
foto: sptm.ro
foto: sptm.ro

"Pe vremea când Ilie Balaci făcea istorie la Universitatea Craiova, noi oltenii ne doream în secret ca acesta să aibă un urmaş pe care să-l cheme Lionel Messi", spune Moise Guran.

Publicitate

Jurnalistul a vorbit ieri, într-o opinie pe blogul personal, despre declaraţia Olguţei Vasilescu, care a spus ieri că, dacă Messi ar veni să joace în România şi ar avea un copil, ar trebui ca statul român să îi plătească o indemnizaţie lunară 28 milioane de euro pe lună.

Moise Guran, pe Biziday:

"Când o auzii io pe Olguţa, gata-gata să-l dea pe Messi afară de la Universitatea Craiova (că plângea ăla să plece de la Barca şi să vină la noi), pusei repede mâna pe telefon şi sunai la PricewaterhouseCoopers, o companie de asta globalizată care ştie exact taxele şi impozitele şi din Spania, şi din România.

Îi rugai pe cei de acolo să calculeze costurile cu salariul lui Lionel Messi şi la FC Barcelona, dar şi presupunând că l-am lua pe Lionel la CS Universitatea Craiova. Ca să ştim şi noi la ce ne băgăm.

Opinia, cu titlul “Dacă ar juca la CSU Craiova, Messi ar fi mai „scump” decât e acum, la Barcelona”, a adunat 2.700 de like-uri şi share-uri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

În topul celor mai apreciate şi distribuite opinii au intrat bloguri precum Biziday.ro, Blogurile Adevărul, Mihaivasilescublog.ro, Nwradu.ro şi Eftimie.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite opinii, potrivit monitorizării Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Biziday.ro, “Dacă ar juca la CSU Craiova, Messi ar fi mai „scump” decât e acum, la Barcelona”, de Moise Guran

- 2.701 likes & shares;

2. Blogurile Adevărul, “Noua limbă de tinichea”, de Andrei Pleşu

- 2599 likes & shares;

3. Mihaivasilescublog.ro, “Întotdeauna se poate mai rău"

- 306 likes & shares;

4. Nwradu.ro, “Greva controlorilor de trafic aerian nu este despre salarii”

- 145 likes & shares;

5. Eftimie.net, “Asus lansează laptopul pe care Dell nu vrea să-l vândă”

- 137 likes & shares.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Am vazut titlul si am "intrat" direct la comentarii. Deci, articol despre Cutremuratorul Guran? Asta inca mai are fani? Voi inca mai scrieti despre el? Inteleg ca Olguta e o cutra insuportabila, dar ... Guran? Nu ne mai vindecam veci, nici cu Guran si aia de il citesc, dar nici cu pesedistii astia si Olguta. Propun brand de tara ***, se potriveste perfect! Prostie? Turma? Daaa!

Trimite un comentariu

sus