Skip to main content

Netflix face angajări în Europa. Se caută şi vorbitori de română

 
Photo credit: Stijnstijl Fotografie
Photo credit: Stijnstijl Fotografie

Compania Netflix, unul dintre cei mai mari jucători mondiali pe zona de video streaming şi producţie de film, a anunţat crearea a 400 de noi locuri de muncă, pe zona de relaţii cu clienţii, pentru Europa (inclusiv pentru vorbitori de limba română).

Publicitate

Concret, pe partea de resurse umane, Netflix va avea nevoie până la finele anului 2018 de 400 de oameni care vor lucra pe partea de relaţii cu clienţii la sediul din Amsterdam, în care compania s-a mutat recent. Noul hub va deservi clienţii din 11 ţări europene: Belgia, Danemarca, Finlanda, Irlanda, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Polonia, România, Suedia şi Marea Britanie.

Iniţial vor fi angajate 170 de persoane, urmând ca numărul angajaţilor să crească până la 345 până la finele lui 2017, şi să ajungă la 400 până în 2018. Detalii despre angajări AICI şi AICI

Totodată, a anunţat şi că a început să lucreze la două noi producţii europene. După ce luna trecută a lansat un serial original spaniol Las Chicas del Cable (Cable Girls), compania a anunţat că urmează să anunţe planurile pentru cel puţin şase noi producţii originale europene până la finalul acestui an.

Două dintre ele sunt:

Dogs of Berlins, care va fi produs şi filmat în Germania, înainte de 2018. Al doilea, un serial franţuzesc din opt episoade, Osmosis, care va intra în producţie de la începutul lui 2018.

Netflix s-a angajat că va investi 1,75 miliarde de dolari în producţii europene, de la lansarea sa în Europa, în 2012, incluzând mai mult de 90 de producţii originale aflate în diferite stadii de dezvoltare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniel stoica Daniel stoica
    Da
  • eu eu
    Vorbitori de romana din Olanda, Canada si America :-))

Trimite un comentariu

sus