Skip to main content

(P) GALERIE FOTO. Experienţă peruană la Starbucks, cu muzică şi costume andine. Jurnalişti, bloggeri, vedete şi clienţi, la lansarea unei noi cafele

 
(P) GALERIE FOTO. Experienţă peruană la Starbucks, cu muzică şi costume andine. Jurnalişti, bloggeri, vedete şi clienţi, la lansarea unei noi cafele

(P) Pentru o seară, cultura peruană a fost adusă la Starbucks, purtându-i pe toţi cei prezenţi, jurnalişti, bloggeri, vedete şi clienţi, într-o călătorie exotică la poalele munţilor Anzi, cu ocazia lansării noului sortiment de cafea, Peru.

Publicitate

„Cultura peruană este despre culoare, pozitivism, exact ceea ce ne-am dorit să recreăm în cadrul evenimentului de lansare a noului sortiment de cafea, Peru. România este o ţară latină, ne bucură să vedem că publicul nostru rezonează foarte bine la tot ceea ce înseamnă explozia de energie andină. Am dezvoltat şi o promoţie specială legată de acest concept, prin care la orice băutură Venti achiziţionată, clienţii primeau o brăţară colorată împletită manual. Suntem convinşi că aromele noii cafele vor fi pe gustul lor”, a declarat Dana Paşol, Marketing Manager Starbucks România & Bulgaria.

Îmbrăcaţi ca indienii din triburile Americii Latine, cu coroane de pene în jurul capului, cântând pe ritmurile tradiţionale peruane, muzica artiştilor prezenţi la eveniment le-a oferit invitaţilor o stare de spirit pozitivă. Bloggerii curajoşi au asigurat partea instrumentală a unei melodii cu semnificaţie în cultura peruană.

Întreaga lume exotică şi colorată a Anzilor a fost recreată în cafenea: butaforii înfăţişând papagali de toate mărimile şi culorile, prinzătoare de vise (dreamcatchers) pentru a îi ajuta să îşi amintească numai visele frumoase şi conversaţii animate sporite de aromele şi gustul unic al cafelei Peru.

„Experienţa Starbucks este în primul rând despre bucurie: bucuria de a sta împreună cu prietenii, bucuria de a savura o cafea exact aşa cum îţi place, bucuria de a-ţi petrece timpul liber într-un spaţiu prietenos şi confortabil. Faptul că noul sortiment de cafea îşi are originile într-o zonă recunoscută pentru explozia de culoare şi de bună dispoziţie, a reprezentat o oportunitate foarte bună de comunicare pe care am exploatat-o printr-un eveniment care a avut toate ingredientele unei sărbători latino”, a menţionat Anca Marcu (PR Director RAN Events).

Peru, o cafea complexă, cu aciditate redusă şi aromă de migdale, îşi are originile în îndepărtata Americă de Sud, pe plantaţiile din munţii Anzi, dezvoltând o legătură specială cu soarele, ploaia şi solul bogat din zonă. De la espresso-ul pregătit de baristas Starbucks în cafenea, la băutura preparată acasă, gustul cafelei Peru este inconfundabil.


Despre Starbucks

Istoria Starbucks Coffee Company începe în 1971, în Seattle. În prezent, compania este lider în aprovizionarea, vânzarea şi prăjirea cafelei. Cu fiecare ceaşcă de cafea, Starbucks oferă clienţilor săi o atmosferă şi o experienţă unice, bazate pe valorile şi angajamentele noastre. Dacă doriţi să experimentaţi atmosfera Starbucks, vizitaţi cafenelele noastre, website-ul www.starbucks.com sau profilul de Facebook Starbucks România.

Mai multe detalii, pe www.starbucks.com/newsroom.

GALERIE FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus