Skip to main content

(P) VIDEO. Sore şi Ioana Stratulat, în primul serial video despre make-up din România. Powered by Maybelline. Unde şi când se vede fiecare episod

 

(P) VIDEO. Ioana Stratulat, make-up artist oficial Maybelline New York, şi Sore sunt protagonistele primului serial video despre make-up din România. Proiectul este lansat de Maybelline New York.

Publicitate

Unde se vor vedea episoadele, care va fi scenariul, ce periodicitate vor avea şi care a fost echipa din spatele serialului, în continuare:

Unde se va vedea?

Serialul e postat online, pe YouTube. Canalul: Machiaj de oraş, Maybelline NY România. Primul episod este deja online, alături de două tutoriale.

Cum e structurat un episod?

Noul format consta intr-un serial video, unde fiecare episod va aborda, lunar, teme contextuale din sfera machiajului.

Ca si topics, informatiile vin din doua surse: social media community listening unde cele mai pregnante cerinte ale fanilor in materie de make-up sunt luate in considerare, dar si beauty trends unde e analizată dinamica cautarilor pe Google in functie de sezonalitate.

Ioana ii explica lui Sore, dar si consumatoarelor, pas cu pas aplicarea fiecarui produs in parte, iar in acelasi timp aduce diverse tips & tricks pentru a adauga un flavour aparte look-ului.

Sore, despre serial:

„Machiaj in Oras este un proiect de beauty, dar unul #different asa cum mi-am obisnuit comunitatea dintotdeauna.

Ce il face sa fie diferit? Impreuna cu Maybelline NY si Ioana am reusit sa aducem informatia catre fete intr-o maniera simpla, explicita si cat se poate de fun.

Îmi doresc ca ele sa inteleaga ca less is more, ca sa ai imperfectiuni este cat se poate de normal si natural, si sa le transmit ca cel mai tare trend in materie de make-up, valabil din toate timpurile, este naturaletea. Ramane IN si e HOT!” #MAKEITHAPPEN

Producătorii proiectului, despre serial:

"Maybelline New York este brandul care aduce cele mai noi si hot look-uri urbane de machiaj inspirate din vibe-ul New York-ului, prezentandu-le consumatoarelor intr-un mod accesibil, fun si in stilul Do it Yourself.

Si pentru ca obiectivul nostru este sa fim aproape de generatia young, abordand un limbaj fresh si desigur potrivit, am decis sa iesim din sfera tutorialului de machiaj clasic cu un nou proiect video, exclusiv online MACHIAJ IN ORAS, in care protagonistele sunt Ioana Stratulat, make-up artist oficial Maybelline New York Romania si artista Sore, local spokeperson."

VIDEO. Primul episod al serialului Machiaj în oraş, cu Ioana Stratulat şi Sore

Primul episod se invarte in jurul ideii de ten fresh pentru primavara, moment in care apar diferite probleme ale tenului precum cresterea excesului de sebum.

Odata problema descoperita, Ioana vine in ajutor cu solutia: machiajul boho-chic, perfect pentru aceasta perioada a anului, iar care, cu produsele potrivite va rezolva si problema excesului de sebum regasita de Sore.

Ioana Stratulat, Make-up artist oficial Maybelline NY Romania:

„Am pasit cu bucurie in platoul Machiaj in Oras stiind ca pasiunea mea pentru machiaj va ajunge la o multime de persoane la fel de pasionate.

Impreuna cu Sore, care este o persoana plina de viata si care la randul ei iubeste machiajul, ne propunem sa transformam tutorialele greoaie despre machiaj intr-o discutie intre prietene, relaxata, dar prin care sa transmitem informatii corecte si mereu actuale.”#MACHIAJINORAS

Smaranda Teleabă, Marketing Manager Make-up, CPD, L’Oreal Romania:

„Obsesia Maybelline New York este sa devina love brandul consumatoarelor de machiaj din Romania, cu o misiune clara de a pune la dispozitia consumatoarelor noastre cele mai trendy si smart produse pentru crearea cu usurinta a celor mai hot look-uri inspirate din orasul tuturor posibilitatilor, New York.

Pentru a ne numi insa cu adevarat un love brand este important sa asiguram doua din cele mai importante atribute de brand pentru consumatoarele de machiaj: educatie si proximitate.

Cu noul concept de seriale online "Machiaj in oras ", Maybelline New York rescrie reguile de promovare si educare, pentru prima data in piata de machiaj din Romania, punand pe primul loc proximitatea. In trei cuvinte Machiaj in Oras by Maybelline New York: Always on, usor, educational!” #MAYBELLINENYROMANIA

Machiaj de oraş, linii generale:

Numele:

- Machiaj în oraş

Ideea generală:

-abordarea trendurilor în make-up în stilul Do It Yourself, accesibil, fun

Periodicitatea:

-serial lunar

Scenariul:

-Pornind de la traditionalul tutorial de machiaj, acest proiect va functiona ca un ghid explicativ, entertaining si foarte usor de realizat in real life. Practic, pentru fiecare aplicare pe care Ioana o face, Sore va proceda asemenea. La fel si pentru mini-tutoriale.

Structura generala:

-main video (5-7 minute) + 3 mini tutoriale (aprox. un minut).

-În filmul principal, Ioana ii explica lui Sore, dar si consumatoarelor, pas cu pas aplicarea fiecarui produs in parte, cu tips & tricks.

-Tematica lunara se continua cu 2-3 tutoriale mici, de 1 minut in care targetam consumatoarele care au nevoie de informatia concisa si rapida, focusul cazand mereu pe anumiti pasi de machiaj.

VEZI primul episod al serialului şi cele trei tutoriale, AICI.

Echipa care a lucrat la proiect:

  • Smaranda Teleabă, Marketing Manager Make-up
  • Alexandra Popescu, Junior Product Manager
  • Anca Ştefan, Digital & Consumer Intelligence Manager
  • Andreea Cuibar, Digital Project Manager Corporate
  • Raluca Duta, Digital Project Manager
  • Mihaela Munteanu, PR Manager

McCann:

- Client service:

  • Raluca Fundeanu, Account Director
  • Sorana Anger, Account Executive

- Creatie:

  • Ruxandra Papuc, Sr Copywriter
  • Iulia Bold, Copywriter
  • Daria Bundur, Art Director

- Productie:

  • Tiberiu Munteanu, Head of AV Production
  • Alexandru Platon, AV producer
  • Anca Crişan, AV producer

Zenith Romania

Media:

  • Anca Sangeorzan, Digital Communications Planner
  • Gabriel Rau, Digital Communications Planner
  • Iulian Geavela, Digital Communications Planner
  • Cristian Gaspar, Performance Specialist
  • Lucia Ilie, Performance Specialist

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Primul serial despre make-up este facut de Laura Giurcanu by L'Oreal Paris.

Trimite un comentariu

sus