Skip to main content

PaginadeSeriale. Sport.ro va difuza Seinfeld, din această lună

 
Seinfeld
Seinfeld

Postul Sport.ro va difuza din această lună serialul de comedie Seinfeld. Serialul de comedie care a debutat peste Ocean în 1989 va fi la Sport.ro din 15 mai, în fiecare zi de luni până duminică, câte două episoade, de la ora 19.00.

Publicitate

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Somial Somial
    Nu cumpara si Santa Barbara ???
  • Cristi Cristi
    Cu "Tânăr și neliniștit" (programat zilnic, între 14.00 și 20.00 și cu încă o reluare pe timpul nopții, între 1.00 - 7.00) și-ar asigura programul de umplutură pentru următorii 10 ani, n-ar mai trebui să schimbe serialele de la o lună la altă. Oricum, dacă se termină "Seinfeld" acum, din toamnă îl vor difuza din nou. Și tot așa. Înțeleg că nu te poți bate cu posturi ca Eurosport, Digi Sport sau Dolce Sport, dar deja devine obositor. În plus, sloganul lor actual este de-a dreptul ***: "Noul sport național este privitul la seriale!". Așa încurajează ei mișcarea? Stând în pat și urmărind reluări cu "La Bloc" și "Familia Bundy"? În loc să mă duc să alerg sau să joc tenis, mai bine stau în casă și mă uit la TV, c-așa am auzit la *** c-ar fi sănătos. Ăsta e NOUL SPORT.
  • geo geo
    Mai bine ar relua ”Tânăr și neliniștit”.
  • Khal Drogo Khal Drogo
    A cita oara?! Parca ii Arma mortală (1-4) sau viata lui Cristos(de paști). Parca vad: la ora 19 scrie exclusiv, la ora 9 dimi "in reluare" iar pe peste vreo cîteva zile "redifuzare". Dar na ,explicatia ar fi ca pe vremea anilor 70..." am primit scrisori de la oamenii muncii sa reprogramăm acest serial/film..." bravo băieți in ritmul în care bisați e nemaipomenit. Tot înainte dragi tovarăși! Ar mai seriale drăguțe: Breaking bad,24,Game of throne,Designated survivor,The americans,Chicago PD,Chicago justice,Orphan black..poate prin anii 2030?!Hai pa bai.

Trimite un comentariu

sus