Skip to main content

PARTENERIAT. Giganţii Internetului revin în România: află cele mai spectaculoase tendinţe în digital si tehnologie, în 15 si 16 iunie, la Bucuresti

 
PARTENERIAT. Giganţii Internetului revin în România: află cele mai spectaculoase tendinţe în digital si tehnologie, în 15 si 16 iunie, la Bucuresti

În 15 si 16 iunie, peste 100 de experţi globali din industria online, digital si tech, vor reveni la Bucuresti să prezinte cele mai noi tendinţe în domeniul care schimbă radical majoriatea modelelor tradiţionale de business.

Publicitate

Nume importante, începând cu giganţii globali Google si Facebook, vor prezenta pe cele 5 scene ale iCEE.fest viziunea lor legată de viitor. Detalii sunt prezentate aici.

Festivalul va acoperi anul acesta mai multe zone de interes, în tot atâtea evenimente paralele: disruption (modele de business neconvenţionale), realitate virtuală si augumentată, digital health (cum tehnologia schimbă sistemul tradiţional în medicină), digital content, e-commerce, ad tech (tehnologii pentru îmbunătăţirea campaniilor online), marcom (despre tendinţele în marketing si comunicare), creativitate si startups.

În plus, anul acesta festivalul propune două evenimente-satelit noi, dedicate caselor inteligente (smart homes) si tehnologiei care schimbă modul tradiţional în care funcţionează băncile si sistemele de plată (fin tech).

Pe site-ul oficial se poate consulta lista actualizată de speakeri precum si detalii legate de principalele linii de conţinut din acest an, precum si care sunt companiile care vor prezenta, în detaliu.

Festivalul iCEE.fest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – este organizat de ThinkDigital România, cu sprijinul Orange. Susţinători importanţi mai sunt Carrefour, Volkswagen, XAXIS, BCR si Ernst&Young. Internaţional, festivalul e susţinut de IAB Europe si, în plan academic, de The University of Sheffield.

Ultimele bilete disponibile se pot cumpăra de pe site-ul iCEEfest.com.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Antifacebook Antifacebook
    Dar,sa contracarat atacurile cibernetice,nu sunteți în stare,tot anonimii,pe voi va *** grija de jocuri și prostituția de pe face..bucisti.

Trimite un comentariu

sus