Skip to main content

SHARED NEWS. Petre Daea a făcut oaia lui Mircea Dobre vedetă pe reţelele sociale

 
foto: Digi24
foto: Digi24

Petre Daea, generatorul de virale. Părerea ministrului Agriculturii despre propunerea lui Mircea Dobre, ministrul Turismului, de a folosi oaia ca logo pentru turismul din România a generat mii de like-uri şi share-uri pe Facebook.

Publicitate

Trei articole publicate ieri pe acest subiect au prins topul celor mai distribuite şi apreciate articole. Cumulat, cele trei materiale au adunat peste 13.500 de like-uri şi share-uri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro. Peste 7.500 de aprecieri şi distribuiri, "din cauza" declaraţiilor lui Petre Daea.

Cele trei articole care au prins topul celor mai distribuite materiale au fost ieri publicate pe site-urile Hotnews.ro, Profit.ro şi Digi24.ro.

Cele mai distribuit articol cu subiectul oii a fost publicat de Hotnews.ro. Materialul a adunat aproape 7.600 de like-uri şi share-uri.

Ştirea virală de pe Hotnews a scris despre poziţia ministrului Agriculturii Petre Daea, caruia i s-a părut o idee bună folosirea oii ca logo al turismului românesc.

Din material:

"Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a pledat marti, in stilul caracteristic, pentru folosirea oii ca brand de tara, argumentand ca 'oaia este o statuie vie'.

'Aceasta este doar o definitie. Argumentele se gasesc in strafundul analizei pentru fiecare si pentru orice loc', a continuat el, inainte de a adauga: 'Uitati-va dvs in orice parte a tarii cat de frumos este acest animal pe pasunile verzi ale tarii romanesti'."

Topul site-urilor care au dat cele mai populare ştiri de ieri este ocupat de Adevarul.ro, Hotnews.ro, Digi24.ro şi Profit.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Adevarul.ro, “În prag de puşcărie, Mitică Dragomir „toarnă“ tot: „Banii din fotbal s-au dus în campania prezidenţială din 2014“. Lista politicienilor implicaţi în afacere”, de Iulian Anghel

- 7.837 Likes & Shares;

2. Hotnews.ro. “VIDEO Petre Daea: Oaia este o statuie vie / Langa oaie gasesti o frunza, langa frunza nu poti sa gasesti o oaie”, de R.M.

- 7.598 Likes & Shares;

3. Digi24.ro, “Prinţul Charles, discurs în limba română”

- 3.753 Likes & Shares;

4. Profit.ro, “Ministrul Turismului vrea să înlocuiască frunza din brandul turistic al României cu o oaie. Turoperatorii critică şi ironizează intenţia”, de Liviu Iancu

- 2.978 Likes & Shares;

5. Digi24.ro, “Ministrul Turismului vrea să înlocuiască frunza din brandul turistic al României cu o oaie”

- 2.978 Likes & Shares;

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus