Skip to main content

Anamaria Prodan Reghecampf, prezentator la emisiunea Gospodar fără pereche la Pro TV

 
Anamaria Prodan Reghecampf, prezentator la emisiunea Gospodar fără pereche la Pro TV

Anamaria Prodan Reghecampf, impresar de fotbal, fostă vedetă de reality show şi soţia antrenorului Stelei, va prezenta emisiunea Gospodar fără pereche pe care Pro TV o are în pregătire.

Publicitate

„M-am născut şi am crescut cu Pro TV, iar acest proiect este o provocare unică pentru mine! Ştiu ce înseamnă viaţa la ţară, nu m-am ferit niciodată de muncă şi promit că o să le testez abilităţile de fermieri şi, mai ales, dorinţa de a-şi găsi jumătatea atât gospodarilor, cât şi doamnelor şi domnişoarelor care visează să le fie partenere! Lucrez de ani de zile în fotbal, un domeniu dominat de bărbaţi, am reuşit să îi cunosc pe toţi şi, mai ales, să le câştig încrederea.

Sunt sigură că toate aceste abilităţi o să mă ajute să îi sfătuiesc pe concurenţi şi să susţin pe fiecare în parte, atunci când are nevoie. Dacă eşti Gospodar fără pereche, eu zic să te înscrii!”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf, prezentatoarea Gospodar fără pereche.

Pro TV a achiziţionat anul acesta formatul Farmer wants a wife. Reality show-ul a mai rulat în România, timp de trei sezoane, la Prima TV, sub numele Fermier caut nevastă. Emisiunea va fi produsă, ca şi la Prima TV, de casa de producţie Paprika, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

DESPRE FORMAT. Fiecare fermier selectează zece femei moderne, obişnuite cu stilul de viaţă de la oraş şi le invită să se cunoască mai bine, însă numai cinci vor merge în runda următoare. Cele cinci favorite vor merge la o întâlnire de grup şi dintre ele fermierul va alege numai două care vor trăi alături de el timp de o săptămână la fermă. Cea care va reuşi să-l impresioneze pe fermier şi să se adapteze stilului lui de viaţă va fi aleasa acestuia.

FOTO. Anamaria Prodan, la Gospodar fără pereche

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gt gt
    numele e ok, Gosopodar fara pereche are 2 sensuri si faptul ca nu are sotie, dar si ca e cel mai (tare) Gospodar,..., bine substantivul gospodar e un pic ciudat, dar cu Fermier nu avea aceeasi impact si sensuri...
  • Cristi Cristi
    In sfarsit ....... s-a manelizat si ProTV-ul.
    Pot sa scot acum toate programele romanesti din grila de programe.
  • F F
    Deși imaginea de promovare arata bine, numele nu da bine. Nu zic. Poate va fi un succes și ea va reuși sa surprindă plăcut publicul, dar Protv ar fi trebuit sa facă o alegere mai puțin riscanta.
  • Vultur Vultur
    O alegere interesanta a facut Pro Tv ca de fiecare data creaza furtuna intre fani si antifani iar asta este savuros ..sper sa fie un succes si sa traga bobarnace prostovanilor antenisti cum face de 21 de ani :))
  • gt gt
    Eu cred ca e cea mai buna mutare pentru ProTv...Anamaria Prodan e chiar o tipa misto...va face rating sigur
  • Jonathan Jonathan
    @Mihai Florin (Expertul) - Christoph Mainusch, co-CEO CME, a cumpărat formatul Survivor pentru România, Slovenia, Slovacia şi Cehia dar Cesnavicius & Company l-au transformat în zeama lungă, inodoră, incoloră și insipidă denumită Supraviețuitorul.
  • Adi Adi
    Astia de la Pro, ori nu stiu cine Prodanca si ce trecut are, ori nu sunt sanatosi la cap!
  • sgiu sgiu
    prodancooooooooooo :))))))))))
  • mile mile
    cand era emisiunea la prima tv nu ati scris desprea ea ma nimic , ce atat promovati aceasta emisiune , de parca este o super-productie , este un show matyrimonial ca si mireasa sau burlacul , de fapt burlacul *** , sunt alte lucruri interesante in media , la iumor nu ziceti cine este castigatorul editiei
  • Mihai Florin (Expertul) Mihai Florin (Expertul)
    @Jonathan, Te inseli! Christoph Mainusch, unul din cei doi sefi CME, a decis achizitia Survivor, Dancing With Thestars si Farmer Wants a Wife. Christoph Mainusch cumpara formate la pachet pentru CME, fara sa inteleaga preferintele telespectatorului din Romania.
  • dan. dan.
    "M-am născut și am crescut cu Pro TV (...)"
    Ori ProTV s-a lansat în decembrie 1972, ori Anamaria s-a născut în decembrie 1995. Sau, mai știi...?
  • Mihai Florin (Expertul) Mihai Florin (Expertul)
    Previzibil! Gospodar fara pereche va fi inca un esec pentru ProTV. Formatul e de nivelul Kanal D sau Antena 1, casa de productie foarte slaba, iar prezentatoarea e de nivelul RomaniaTV sau Antena Stars. Sunt sigur ca dupa a doua sau a treia editie emisiunea va zbura din Prime Time!
  • Jonathan Jonathan
    Aleksandras Cesnavicius este adevăratul "Gospodar fără pereche" de la Pro TV. Încă câteva idei ca asta sau ca Supraviețuitorul, vor duce încet, dar sigur, la ridicarea Pro TV pe noi culmi de civilizație, bunăstare și progres. (Aplauze și urale puternice, prelungite; se scandează îndelung "Pro TV și poporul!").
  • Antifcsb Antifcsb
    În afara de maimuță asta,alta prezentatoare,mai de Doamne ajuta,nu ați găsit? E clar ca stați prost cu banii,numai epave aveți, acolo,în emisiuni,Gata,poate P.......a, candidează la presedenție. Halal sa va fie,LOOSERILOR.
  • geo geo
    Nu se poate așa ceva !
    Le-au scos din joc pe Răduleasca și pe Andreea Marin și au găsit-o disponibilă pe sexy-impresara AMP - păi asta nu avea un reality-show pe unul din posturile TV ale Intactului - ce caută ea în ”curtea” Pro TV ?
    Sau, poate, a plătit ca să se dea în spectacol la ”Gospodar fără pereche” ?
    Jenant. Foarte jenant !

Trimite un comentariu

sus