Skip to main content

Prima ediţie Gospodar fără pereche, cu Anamaria Prodan, marţi. A doua, la toamnă. Care este motivul

 
Prima ediţie Gospodar fără pereche, cu Anamaria Prodan, marţi. A doua, la toamnă. Care este motivul

Pro TV va difuza săptămâna viitoare, marţi de la 20.30, prima ediţie a reality show-ului Gospodar fără pereche. După acestă fază emisiunea va fi reluată peste câteva luni.

Publicitate

Motivul, în continuare:

Structura formatului Farmer wants a wife presupune difuzarea unui prim episod în care sunt prezentaţi fermierii participanţi şi dorinţele acestora despre jumătatea ideală pentru ei şi, după o perioadă de câteva luni în care are loc selecţia persoanelor interesate de aceştia, show-ul continuă cu etapele în care fermierii aleg cele mai potrivite posibile perechi şi evoluţia relaţiilor dintre ei, au explicat reprezentanţii Pro TV.

Aşadar, în prima ediţie a show-ului Gospodar fără pereche, difuzată marţi, 6 iunie, la 20:30 la Pro TV, românii vor vedea cine sunt fermierii, cum arată gospodăria fiecăruia, care sunt visurile lor şi cum văd ei femeia ideală, alături de care să întemeieze o familie. Odată cu difuzarea acestei prime ediţii, Pro TV va anunţa “start înscrieri“ pentru doamnele şi domnişoarele interesate de unul dintre fermierii din emisiune, iar apoi show-ul Gospodar fără pereche va continua după ce sunt alese cele mai potrivite pretendente pentru cei 13 participanţi.

Anamaria Prodan : „Gospodar fără pereche e un proiect care mi se potriveşte mănuşă! Am crescut cu bunica la ţară, acum am şi eu la rândul meu o fermă cu oi, fazani, găini, capre, vaci şi îmi place la nebunie aerul de ţară, liniştea şi treburile ce ţin de gospodărie. Nu m-am ferit şi nu o să mă feresc de muncă, indiferent că vorbim de impresariat, de rolul meu în emisiune sau dereticat prin fermă. Am început deja filmările şi de-abia aştept să cunoaşteţi fermierii care şi-au dat seama că în viaţă nu e numai munca importantă. La bătrâneţe, nu contează câte animale ai crescut în fermă sau câte hectare de pământ ai cultivat, ci să ai pe cineva alături cu care să te poţi bucura de tot ce ai făcut în viaţă. Soţie, copii, nepoţi, strănepoţi! O să le fiu alături tuturor fermierilor, o să încerc să descopăr ce îşi doresc de la o femeie şi voi face tot posibilul ca ei să reuşească să-şi găsească jumătatea şi să nu mai fie Gospodar fără pereche.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mnmm Mnmm
    Atatia tineri de promovat si fix pe terminata asta s-au gasit sa o puna prezentatoare :)
  • bogd bogd
    Da sunt multii tineri singuri.mai ales la tara harnici si muncitori..ar trebui mai multe emisiune de dati ng
  • Vultur Vultur
    Pro TV va difuza , marți 6 iunie de la 20.30, prima ediție a reality show-ului Gospodar fără pereche. După acestă fază emisiunea va fi reluată peste câteva luni.
    Bine gandita toata treaba ..o reclama mai buna nici ca nu se putea face :)
  • mile mile
    vulture , lasa pupincurismele , esti platit sa spui aberatii
  • Vultur Vultur
    O emisiune care pe langa show va promova si imaginea Romaniei din diferite zone ( si ceva traditi ) ..poate sa faca audienta si "Las Fierbinti" a prins f bine la public :P
  • Allex Allex
    Intr-adevar producatorii sunt slabi, proasta idee sa difuzeze emisiunea in toamna. Poate in grila de vara avea o sansa. Cat despre Anamaria, daca se tempereaza putin, eu zic ca e ok, nu e o femeie proasta, ea a mai lucrat la Protv.
  • mile mile
    ce te agiti florine , tu te uiti doar un singur post , cei de la pro se uita si la k si a
  • Mihai Florin (Expertul) Mihai Florin (Expertul)
    Esecul e garantat! Formatul e de nivelul antenuta 1 sau Kanal D, producatorii foarte slabi, iar prezentatoarea e de nivelul RomaniaTV sau antena stars.
  • gt gt
    Prodanca a avut cateva sezoane de emisiune pe Antena 1 si Euforia Tv (actual Happy), pana acum cativa ani...prima emisiune a avut-o pe Romantica Tv (post inrudit cu Realitatea al carui director era Teo Trandafir, acum ani de zile... dupa ce s-a inchis Romantica (Romania), a fost inlocuit cu versiunea europeana zone Romantica, iar acum il gasim in grila sub numele de Film Café)....deci Prodanca a fost constant pe sticla, de cativa ani, indiferent de genul de emisiune pe care il facea...
  • Florin Florin
    Marți 6 iunie nu este săptămâna viitoare, Iulia.
    Se poate puțină atenție?
  • Eugenia Apetri Eugenia Apetri
    Nu pot sa cred! O fac si pe asta mare vedete.Nu"imai merge"cu impresariatul? Sau a ramas fara bani, amarata? Astia de la pro s'au tâmpit de tot, peste tot numai andra, raduleasca, acolo toți sunt ..in familie. Sau nu au bani suficient i , săracii! Cred ca mai mult ii costa pe astia asa zisele vedete decat au audiențele.Oricum este singura tv unde nu ai sa găsesti angajati" decat..RUDE , care nu sunt deloc amarati.Nu spun sa ia unul de pe strada si sa il pune pe scaunele acelea platite/ sezon cu ffffoarte multi bani dar pot face concurs , in functie de cerințele emisiunii, cred.Ei aduc numai , asa zise vedete care au soți, cumnați, mame...in pro.Dar asta cu prodanca este prea de tot!
  • Iuli Iuli
    F >>> http://facebook.com/gospodarfarapereche/videos/822583077907862
  • F F
    Sunt curios cum vorbește Ana Maria Pro dan. Au ambalat o bine ca imagine, dar s a transformat și pe partea asta? Nu am văzut promouri cu ea.
  • mili mili
    Scopul emisiunii e casatoria . Nu poti face un casting de *** la gramada ca la Insula Iubirii . Trebuie prezentata oferta intr-o emisiune si cine doreste sa se casatoreasca cu cei din prima emisiune pot merge la casting . Pare mult mai serios si mai profesionist
  • Doru Doru
    Si vrei sa zici ca emisiunea "Insula Iubirii" este pentru intelectuali, draga "mile" ?

Trimite un comentariu

sus