Skip to main content

Prima ediţie Gospodar fără pereche, cu Anamaria Prodan, marţi. A doua, la toamnă. Care este motivul

 
Prima ediţie Gospodar fără pereche, cu Anamaria Prodan, marţi. A doua, la toamnă. Care este motivul

Pro TV va difuza săptămâna viitoare, marţi de la 20.30, prima ediţie a reality show-ului Gospodar fără pereche. După acestă fază emisiunea va fi reluată peste câteva luni.

Publicitate

Motivul, în continuare:

Structura formatului Farmer wants a wife presupune difuzarea unui prim episod în care sunt prezentaţi fermierii participanţi şi dorinţele acestora despre jumătatea ideală pentru ei şi, după o perioadă de câteva luni în care are loc selecţia persoanelor interesate de aceştia, show-ul continuă cu etapele în care fermierii aleg cele mai potrivite posibile perechi şi evoluţia relaţiilor dintre ei, au explicat reprezentanţii Pro TV.

Aşadar, în prima ediţie a show-ului Gospodar fără pereche, difuzată marţi, 6 iunie, la 20:30 la Pro TV, românii vor vedea cine sunt fermierii, cum arată gospodăria fiecăruia, care sunt visurile lor şi cum văd ei femeia ideală, alături de care să întemeieze o familie. Odată cu difuzarea acestei prime ediţii, Pro TV va anunţa “start înscrieri“ pentru doamnele şi domnişoarele interesate de unul dintre fermierii din emisiune, iar apoi show-ul Gospodar fără pereche va continua după ce sunt alese cele mai potrivite pretendente pentru cei 13 participanţi.

Anamaria Prodan : „Gospodar fără pereche e un proiect care mi se potriveşte mănuşă! Am crescut cu bunica la ţară, acum am şi eu la rândul meu o fermă cu oi, fazani, găini, capre, vaci şi îmi place la nebunie aerul de ţară, liniştea şi treburile ce ţin de gospodărie. Nu m-am ferit şi nu o să mă feresc de muncă, indiferent că vorbim de impresariat, de rolul meu în emisiune sau dereticat prin fermă. Am început deja filmările şi de-abia aştept să cunoaşteţi fermierii care şi-au dat seama că în viaţă nu e numai munca importantă. La bătrâneţe, nu contează câte animale ai crescut în fermă sau câte hectare de pământ ai cultivat, ci să ai pe cineva alături cu care să te poţi bucura de tot ce ai făcut în viaţă. Soţie, copii, nepoţi, strănepoţi! O să le fiu alături tuturor fermierilor, o să încerc să descopăr ce îşi doresc de la o femeie şi voi face tot posibilul ca ei să reuşească să-şi găsească jumătatea şi să nu mai fie Gospodar fără pereche.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • o emisiune matrimoniala ca oricare alta , doar pt cei cu maxim 10 clase rural

Trimite un comentariu

sus