Skip to main content

Reversul medaliei. În reclamă, poliţiştii au primit Pepsi. La mitingul real, au luat doze în cap. Reacţie manifestanţilor

 
Reversul medaliei. În reclamă, poliţiştii au primit Pepsi. La mitingul real, au luat doze în cap. Reacţie manifestanţilor

La nicio lună de la o controversată campanie Pepsi, marca de băuturi carbogazoase ajunge din nou subiect de ştire. Acum o lună, Pepsi se remarca printr-o campanie în care o manifestantă oferea, într-un gest pacificator, o cutie de suc forţelor de ordine. Acum, la un miting real, forţele de ordine au fost luate cu asalt: manifestanţii au aruncat în ei cu ...doze de Pepsi.

Publicitate

Detalii, în continuare:

La începutul lunii aprilie, Pepsi îşi cerea scuze publice după ce o reclamă de-a sa a stârnit critici aprige în social media. Era vorba de un spot lung de două minute şi jumătate în care Kendall Jenner, devenită faimoasă după ce a apărut în reality show-ul Keeping up with the Kardashians, oferă Pepsi forţelor de ordine în timpul unui protest.

Reclama retrasă a celor de la Pepsi i-a inspirat ce-i drept pe protestatarii care au participat în Portland (SUA), de „May Day”. Dar nu într-un mod pozitiv.

Potrivit The Guardian, protestul din Portland, în care se protesta contra politicilor administraţiei Trump, a fost oprit după ce participanşii au aruncat în forţele de ordine cu cutii cu Pepsi. Un medic prezent la faţa locului ar fi fost rănit de o cutie cu suc, potrivit poliţiei din Portland, citată de The Guardian.

Potrivit unei imagini postat pe reţeaua de socializare Twitter, un protestatar a fost suprins oferind unui poliţist o cutie de Pepsi.

Spotul Pepsi retras în urmă cu o lună, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus