Skip to main content

Roland Garros 2017, transmis integral de Eurosport

 
Novak Djokovic Credit Getty Images
Novak Djokovic Credit Getty Images

Postul Eurosport va difuza turneul de tenis de la Roland Garros 2017, competiţie în care vor evolua sportivi precum Simona Halep, Angelique Kerber Novak Djokovic, Rafael Nadal.

Publicitate

Competiţiile vor putea fi urmărite pe postul Eurosport, dar şi pe aplicaţia Eurosport Player.

Mats Wilander, de trei ori învingător la Roland Garros, şi Barbara Schett vor fi gazdele emisiunii Game, Set şi Mats, difuzată la TV în întreaga Europă.

Pe lângă interviurile cu marile personalităţi de la Roland Garros, Eurosport transmite un alt program reprezentativ, The Coach (Antrenorul), secţiune prezentată de antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, care analizează - cu ajutorul imaginilor prelucrate pe calculator - strategia celor mai buni jucători ce vor evolua la Paris.

The Commissioner (Comisarul) revine. John McEnroe se întoarce cu o nouă serie în rolul The Commissioner of Tennis (Comisarul Tenisului).

În Europa, o serie de vedete ale tenisului vor susţine echipele locale de comentatori Eurosport:

  • Boris Becker va colabora din nou cu echipa de comentatori Eurosport din Germania.
  • Henri Leconte şi Marion Bartoli vor face parte din echipa Eurosport Franţa.
  • Mary Pierce, Pat Cash şi Jo Durie sunt alături de echipa Eurosport din Marea Britanie
  • Fosta vedetă a tenisului, Anna Chakvetadze, este capul de afiş al echipei Eurosport din Rusia.
  • Jonas Bjorkman, câştigător de nouă titluri la dublu în turneele de Mare Şlem, şi Thomas Enqvist vor lua parte la transmisiunile acestui turneu alături de echipa Eurosport din Suedia.
  • Alex Corretja, care colaborează cu Eurosport pentru programele internaţionale, va comenta alături de Conchita Martinez pentru Eurosport Spania.

Mats Wilander, expert Eurosport, a declarat: „Roland Garros are un loc special în inima mea şi sunt încântat că fac parte din echipa Eurosport care va transmite încă un turneu fantastic. Reacţiile fanilor din întreaga Europă la programele noastre sunt pozitive, aşa cum o arată şi cifrele de audienţă.

Înainte de începerea turneului, fosta vedetă a tenisului Barbara Schett prezintă o serie de cinci episoade (Get Ready, “Pregăteşte-te”, cu ultimele ştiri şi imagini în direct de la Paris. Programul va fi transmis zilnic..

Tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal de la Roland Garros 2017 va fi transmisă în direct de la Paris, vineri 26 mai, la ora prânzului.

Program Roland Garros 2017, date importante:

Luni, 22 mai – Meciurile turneului de calificare pentru Roland Garros 2017
Vineri, 26 mai – Tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal la Roland Garros 2017
Duminică, 28 mai – Prima zi de joc pe tabloul principal al turneului
Sâmbătă, 10 iunie – Finala la simplu feminin
Duminică, 11 iunie – Finala la simplu masculin

GALERIE FOTO. Comentatori la Roland Garros

  • Alex Corretja
  • Chris Evert_Credit Antoine Couvercelle
  • John McEnroe 1_Credit Antoine Couvercelle
  • John McEnroe 2_Credit Antoine Couvercelle
  • L-R Mats Wilander Barbara Schett
  • Novak Djokovic Credit Getty Images

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cineva Cineva
    Ba nu. Va fi difuzat pe toate canalele. Pe clipul promotional nu apare pentru ca acela era pe stream-ul international, folosit pentru absolut toate tarile din Europa. Wimbledon este difuzat in aproape toate tarile, cu mici exceptii. Asadar, nu putea sa apara pe acel clip, dar va fi difuzat pe toate canalele.
  • qwerty qwerty
    @Cosmin - în clipul generalist de promovare a verii, pe Eurosport 2 și Eurosport 1 HD nu apare nimic despre Wimbledon. Apare doar în clipul de pe Eurosport 1 România, pentru că doar aici va fi difuzat turneul.
  • Cineva Cineva
    Spune-mi tu mie unde scrie ca Wimbledon va fi doar pe Eurosport Romania. Va fi pe toate cele 3 canale, dintre care 2 in HD!
  • Cosmin Cosmin
    @qwerty
    Stiu ca va fi dat, intr-adevar ma uit pe Eurosport HD, dar de multe ori ma uit si pe Eurosport Player si acolo cred ca e transmisia de pe SD. Plus ca au promo-ul ala de vara in care nu e prezentat acolo, sunt prezentate doar RG si US Open.
  • qwerty qwerty
    @Cosmin - Wimbledon va fi doar pe Eurosport Romania. Daca te uiti pe HD, nu vezi reclame. Pe Eurosport Romania este un spot cu toate cele patru turnee de Grand Slam.
  • Cosmin Cosmin
    In programul lor de pe site arata ca vor da si Wimbledon-ul. Dar nu fac reclama pentru asta. Ciudat.

Trimite un comentariu

sus