Skip to main content

SATIRĂ. Kamikaze prezintă „Adevărata faţă a lui Carla's Dreams!” Indiciu: e jurnalist

 
SATIRĂ. Kamikaze prezintă „Adevărata faţă a lui Carla's Dreams!” Indiciu: e jurnalist

ZIARELE DE SATIRĂ. Kamikaze a dezvăluit în ediţia de azi "adevărata faţă a lui Carla's Dreams!". Cine se află în spatele măştii?

Publicitate

Satiricii de la Kamikaze l-au demascat pe cântăreţul Carla's Dreams, iar în spatele măştii l-au găsit pe.. jurnalistul Cristian Tudor Popescu. "Să-ţi fie ruşine, CTP!", scrie azi ziarul de pamflet.

FOTO. CTP, în spatele măştii lui Carla's Dreams, gluma celor de la Kamikaze

Caţavencii scriu astăzi despre "truditorii de neam şi ţară", o reproducere a tabloului "ţărani odihnindu-se", pictat de Camil Ressu. reinventat de Caţavenci sub numele de "Şmecheraşi odihnindu-se".

"Grup de pesedişti făcând din iţar armăsar, în celebrul tablou <<Şmecheraşi odihnindu-se>>", scrie azi ziarul de satiră.

Liviu Dragnea, în Caţavencii:

"Hai, odihniţi-vă, răsuflaţi un pic! V-aţi trudit toată dimineaţa cu amnistia şi graţierea şi v-aţi deşelat degeaba, ca proştii. Hai, că după-amiază mai avem de treierat tarlaua aia cu abuz în serviciu şi dup-aia vă duc la birt să vă cinstesc."

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

  • România liberă: "Violenţa în familie, pedepsită doar pe hârtie"

RL scrie azi că "Legea, justiţia şi societatea se arată foarte indulgente cu violenţa în familie. În puşcăriile din ţară sunt închise 89 de persoane condamnate pentru infracţiuni conexe violenţei domestice, în condiţiile în care Poliţia primeşte, anual, aproximativ 20.000 de sesizări privind astfel de fapte grave."

  • Gazeta Sporturilor: "Naşu' lu' Naşu'"

Potrivit GSP, "bugetul salarial al angajaţilor FRF în mandatul lui Burleanu a crescut cu 50% faţă de perioada Mircea Sandu. În schimb, sumele alocate pentru investiţiile din 2017 sunt numai de 1.5 milioane de euro, jumătate din cele din 2014."

  • Cotidianul: "Trustul Intact, birou de presă pentru Guvern şi Primărie"

"Imediat ce Guvernul Grindeanu s-a instalat în fotoliul de la Palatul Victoria, trustul lui Dan Voiculescu s-a mufat la bani publici şi a început să organizeze tot felul de dezbateri, pe diferite teme.

În contrapartidă, Guvernul se foloseşte de spaţiul media pus la dispoziţie de trustul lui Dan Voiculescu pentru a-şi prezenta ideile din planul de guvernare. Nici Primăria Capitalei nu face notă discordantă, fiind şi aceasta printre partenerii trustului", scrie Cotidianul.

  • Evenimentul zilei: "CSM, ICCJ şi Uniunea Judecătorilor se raliază demersului EVZ şi cer desecretizarea arhivei SIPA"
  • Libertatea: "Mister KO face botez OK"

"'Canadianul' Bute petrece româneşte, la Galaţi. Pugilistul român stabilit peste Ocean se pregăteşte de creştinarea fiicei lui de două luni. Evenimentul va avea loc vineri, la malul Dunării şi 300 de invitaţi se vor bucura alături de părinţi şi de naşi", potrivit Libertatea.

  • Click: "Mutu: 'Bona filipineză putea să-mi răpească băiatul"

"Probleme în paradisul lui Adi Mutu! În loc să se bucure, alături de Sandra, de venirea pe lume a micuţului Tiago, fotbalistul dă cu subsemnatul pe la Poliţie. El a aflat că bona filipineză angajată să aibă grilă de bebeluş l-a jefuit. 'Nu mi-e de bani sau de lucruri. Mă îngrozeşte gândul că putea să-mi răpească băiatul pentru a cere recompensă', a declarat 'Briliantul'", citat de Click.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus