Skip to main content

SHARED NEWS. Aurul Larisei Iordache la paralele, viralul zilei

 
foto: Adevarul.ro
foto: Adevarul.ro

Larisa Iordache a obţinut sâmbătă medalia de aur la Campionatul Mondial de la Koper, Slovenia. Performanţa gimnastei a circulat intens pe reţelele sociale în weekend, adunând mii de aprecieri şi distribuiri.

Publicitate

Materialul, publicat de Adevărul.ro cu titlul “Gimnastica românească trăieşte! Medalie de aur la paralele pentru Larisa Iordache”, adunat aproape 6.000 de like-uri şi share-uri pe Facebook, potivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din articol:

"Gimnasta Larisa Iordache, în vârstă de 21 de ani, a obţinut medalia de aur în finală la paralele, la etapa FIG World Challenge Cup de la Koper (Slovenia).

Etapa FIG World Challenge Cup de la Koper este primul concurs internaţional la care participă Larisa Iordache după Campionatul European de la Cluj-Napoca, unde a obţinut medalia de bronz la bârnă. La startul competiţiei din Slovenia s-au aflat 70 de sportivi (35 de fete, 35 de băieţi) din 18 naţiuni."

În topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend pe site-urile de ştiri au intrat materiale de pe platformele Adevarul.ro, Digi24.ro şi Mediafax.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Adevarul.ro, “Gimnastica românească trăieşte! Medalie de aur la paralele pentru Larisa Iordache”, de Adrian Epure

- 5.885 likes & shares;

2. Digi24.ro, “Oana Pellea, despre redefinirea familiei: Ne-a aruncat cu 50 de ani în spate”

- 5.716 likes & shares;

3. Adevarul.ro, “Salvador Sobral, reprezentantul Portugaliei, este câştigătorul Eurovision 2017. Moldova e pe podium. Pe ce loc s-a clasat România”, de Alexandra Constanda

- 5.233 likes & shares;

4. Digi24.ro, “Melodia favorită la EUROVISION 2017. Lista ţărilor cu cele mai mari şanse în finală”

- 3.331 likes & shares;

5. Mediafax.ro, “Banca Mondială: Peste 15% dintre români s-ar muta la Cluj-Napoca, atraşi de calitatea vieţii”, Vasile Magradean

- 2.876 likes & shares.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus