Skip to main content

Tupeu de politician. Un deputat îl invocă pe „şefu” Bendei într-o intervenţie la Digi 24

 
Tupeu de politician. Un deputat îl invocă pe „şefu” Bendei într-o intervenţie la Digi 24

Un parlamentar l-a invocat pe unul dintre şefii RCS într-o intervenţie în direct pe Digi 24, la emisiunea moderată de Alice Iacobescu.

Publicitate

Corneliu Bichineţ, deputat PMP încerca să-i explice realizatoarei Digi24, Alice Iacobescu, de ce a folosit un limbaj suburban, astăzi, în Parlament, pentru a răspunde unor jigniri ale lui Nicolae Bacalbaşa, la adresa vasluienilor.

Deranjat de întrebările jurnalistei, Bichineţ l-a invocat pe "Bendei" (administratorul RCS, compania care deţine postul de ştiri).

Cum a decurs dialogul Bichineţ - Alice Iacobescu, la Digi 24:

„Când cineva vorbeşte denigrator despre judeţul în care m-am născut, trăiesc şi lucrez, Vaslui, eu sunt obligat să reacţionez”, a explicat deputatul PMP în direct la Digi24.

„Deci aţi vrut să apăraţi reputaţia cetăţenilor din Vaslui”, a concluzionat Alice Iacobescu.

„Dar dacă cineva ar face acest lucru pe stradă, domnule deputat, ce faceţi, îl luaţi la bătaie pe stradă?”, îl întreabă Alice Iacobescu.

„Nu, domnişoară. Şi am să vorbesc cu domnul Bendei, şeful dumneavoastră, să vă spună domnia sa cum oamenii din satul în care s-a născut îşi văd treabă, nu se bat, nu se violează, se duc la petreceri, nu se înjunghie”, îi explică Bichineţ jurnalistei.

În finalul discuţiei care a durat minute bune, jurnalista Digi24 l-a invitat pe deputat să revadă imaginile de astăzi din Parlament.

„Vă rog să o daţi, pentru că deveniţi şi dumneavoastră o dată celebri şi ieşiţi din zona anonimatului”, i-a răspuns Bichineţ.

Reamintim că astăzi, în Parlament, Nicolae Bacalbaşa (PSD) şi Corneliu Bichineţ (PMP), au avut un schimb de replici într-un limbaj suburban, însoţit de gesturi obscene.

VIDEO de la Digi24 (de la minutul 7.00)

Corneliu Bichineţ la Digi24 from Jul on Vimeo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Asta vorbeste de Bendei si de satul sau din Vaslui??? Daca nu stiati ,Bendei si-a angajat toate rudele si vecinii din sat la Digi!Nu exista departament la Digi unde sa nu fie o pila a lui Bemdei!

Trimite un comentariu

sus