Skip to main content

TVR organizează Zilele Porţilor Deschise, pe 1 şi 2 iunie. Virgil Ianţu îşi lansează cartea pentru copii de Ziua Copilului

 
TVR organizează Zilele Porţilor Deschise, pe 1 şi 2 iunie. Virgil Ianţu îşi lansează cartea pentru copii de Ziua Copilului

TVR îşi deschide porţile de Ziua Copilului. Postul public organizează "Zilele Porţilor Deschise" pe 1 şi 2 iunie. În acest an, Televiziunea Română pune la dispoziţie nouă zone de vizitat.

Publicitate

Vizitatorii vor putea să vorbeasă cu sportivi români, vor putea cânta împreună cu artişti cunoscuţi, să asiste la producţia unor emisiuni înregistrate sau în direct sau să ia contact cu tehnologie de ultimă generaţie.

De Ziua Copilului, prezentatorii TVR Virgil Ianţu şi Stela Popa îşi vor lansa cărţile pentru copii.

Zonele puse la dispoziţie de TVR de "Zilele Porţilor Deschise":

  • Zona de întâlnire. Toneta de îngheţată - copiii vor primi câte un cadou dulce
  • Zona de Contact TV - Va fi la Carul 6 al TVR, în curtea televiziunii publice din 1995. care a fost folosit la unele din cele mai importante evenimente culturale, sportive şi politice ale românilor: vizita lui Bill Clinton la Bucureşti, în 1997, curcubeul din Piaţa Revoluţiei care s-a făcut vizibil în timpul discursului lui George W. Bush, în 2002, meciuri din Liga Campionilor sau nouă ediţii Cerbul de Aur.
  • Zona La Fântână – “Stop se pictează” (face-panting, desene pe asfalt) - Elevii Liceulului de Arte Plastice "Nicolae Tonitza" din Bucureşti vor preda lecţii de desen. Tema este "TVR". Elevii din clasele superioare vor face demonstraţii de boddy painting.
  • Zona@ Efectelor speciale - Dedicată tehnologiei de ultimă generaţie. Aici se vor găsi console pe care vizitatorii se vor putea juca, alături de cei mai apreciaţi jucători de jocuri electronice din România. Mai mult, vizitatorii vor putea să folosească aplicaţia Roller Coaster VR.
  • Zona Studioul 3 - Aici vizitatorii vor avea ocazia să participe la înregistrarea unei ediţii speciale a emisiunii "O dată-n viaţă". Mai mult, aceştia pot asista la producţia în direct a emisiunilor "Femei de 10, bărbaţi de 10" şi "Ieri, Azi, Mâine".
  • Zona Teatru în TVR
  • Zona Teren de Fotbal
  • Zona Studio Pangratti
  • Zona Ateliere de Joacă

În cele două zile de "Porţi Deschise", vizitatorii vor face cunoştinţă cu cântăreţi şi sportivi cunoscuţi

Dintre sportivi şi-au anunţat prezenţa Loredana Dinu, campioană olimpică la scrimă, foştii scrimeri Mihai Covaliu şi Sandu Constantin, foştii pugilişti Marian Simion şi Leonard Dorofetei şi foştii fotbalişti Nana Falemi şi Tibor Selymes.

Dintre artişti vor fi prezenţi participanţii la Eurovision din acest an Ilinca şi Alex Florea, Mihai Trăistariu, Paula Seling şi Ovi, Andrei Tudor Band şi Nico.

Prezentatorii TVR Virgil Ianţu şi Stela Popa vor lansa cărţi pentru copii

Virgil Ianţu, prezentatorul emisiunii "Câştigă România" de la TVR 2, lansează cartea “Copiii spun... emoţiile sunt bune”

Virgil Ianţu:

“Bineînţeles ca voi fi prezent la întâlnirea cu copiii de pe 1 Iunie, ei deja au vizitat studioul “Câştiga România” în mai multe rânduri. A fost săptămâna altfel şi am fost foarte bucuros să constat ca urmăresc show-ul. Semn bun zic eu.

Ne vom vedea si de data asta, de ziua lor şi a noastră, vom face poze şi vom povesti despre emoţii şi despre relaţia părinţi-copii. 1 Iunie este o zi specială pentru toţi copiii, dar şi pentru părinţi, care de acum îşi pot petrecere aceasta zi împreuna. Acesta este cel mai frumos cadou pe care un părinte îl poate face copilului in aceasta zi. Si eu voi face la fel cu fetiţa mea.”

Stela Popa, prezentatoarea ştirilor de week-end de la TVR 2, va lansa cartea „Sofia Păpădia”.

Stela Popa:

“Este o carte plină de învăţăminte, dar subtil sugerate copiilor. Nu de puţine ori am lăcrimat în emisie directă când am citit ştiri despre copii abuzaţi, furaţi sau maltrataţi. Şi atunci mi-a venit ideea să le spun copiilor, printr-o poveste, cum să se ferească de oamenii răi. Cum să nu se încreadă în oricine le întinde o bomboană. Să aibă curaj să înfrunte răul, aşa cum face Sofia-Păpădia în poveste.

Este o poveste frumoasă, vioaie şi din care micii cititori vor învăţa anotimpurile, aşa cum o fac eu acum cu fiul meu Dan-Andrei, prin desenele realizate de Stela Damaschin Popa, pictoriţa cu care colaborez încă de la prima carte apărută în colecţia 'Poveşti pentru Dănuţ'.”

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dumitrescu Georgiana Adriana Dumitrescu Georgiana Adriana
    Ok
  • Lilia Lilia
    Pentru a vizita, e nevoie de inscriere/programare din timp?
  • Miramar Miramar
    Stela Popa e la fel de slaba, lipsita de prezentza de spirit cand vorbeste liber ca toate pilele de la TVR, iar tvr 2 si tvr 3 sunt celebre pentru cuibul de neveste si alte rude aduse de grupul de apropiati. Si la Chisinau tot sotul i-a rezolvat posturile de prezentatoare, pe rand, la Eutv, ***, emisiunile Vocea basarabiei finantate nu prea legal pe banii depart. romanilor de pretutindeni. Are cateva interviuri unde se vede ca e iremediabil de inculta. Bagajul de cuvinte, exprimarea, ideile, sub genunchiul broastei. Stela Popa, o pila cu ambitii promovata peste limita bunului simt.
  • Gabriel Giurgiu Gabriel Giurgiu
    Copiii se vor întîlni si cu Dorin Chiotea? Atunci au nevoie de o asigurare mixtă de viata. Ca si in cazul in care le apare in fata Ionuț Cristache Sarmalutza
  • Sorin Cocis Sorin Cocis
    Iantu ar face bine sa fie mai atent la audienta. Doar 1 pct de rating la citi bani ia e cam putin. Încă un expirat , încă un esec marca Irina Radu.
  • Livia pila Livia pila
    Normal. Stela Popa ei buna. Arvat e catastrofala. A fost adusa cu pile. Zgabercea a adus-o. Ni ca Popa nu ar avea și ea ceva sprijin. Soțul contează.
  • Iuli Iuli
    Audientele de sambata si duminica?

    Ce face Antena fara iUMOR?
  • adi adi
    Stela Popa mai nou prezinta stirile din timpul saptamanii; Raluca Arvat s-a mutat in weekend.

Trimite un comentariu

sus