Skip to main content

Prelipceanu, la Digi 24: Îl somăm public pe Dragoş Pătraru să vină cu dovezi despre acoperiţi! Altfel îl dăm în judecată

 
Prelipceanu, la Digi 24: Îl somăm public pe Dragoş Pătraru să vină cu dovezi despre acoperiţi! Altfel îl dăm în judecată

REACŢIE citită în direct de Cosmin Prelipceanu la Digi 24, după emisiunea lui Dragoş Pătraru: Îl somăm public pe Dragoş Pătraru să vină cu dovezi! Altfel îl dăm în judecată.

Publicitate

Dovezile cerute de Prelipceanu se referă la o parte din afirmaţiile lui Dragoş Pătraru făcute în emisiunea de aseară, respectiv la cele legate de jurnaliştii sub acoperire

Cosmin Prelipceanu:

"Dragos Patraru face o acuzatie extrem de grava. El spune ca unii dintre jurnalistii nostri sunt acoperiti. Il somam public pe Dragos Patraru sa prezinte lista, daca o are si dovezile aferente. In cazul in care nu o va face, il vom da in judecata."

Ce a spus Pătraru aseară?

Şi, dacă tot suntem noi cu adevărul aici la Digi, dacă tot ne vorbesc scriitori, actori şi cântăreţi despre adevăr, poate că ar trebui să ne povestească despre asta şi foştii administratori RCS&RDS. Că nu aşa se procedează în anumite situaţii. Nu fugi, mă, de subiect, ci îl ataci, îl pui pe masă, îl întorci pe toate părţile, cu specialişti, cu jurnalişti, cu toată lumea. Pentru că asta ar trebui să faci tu, ca instituţie de presă, că nu eşti în slujba lui Bendei sau a RCS&RDS. Şi nu primeşti salariu ca să taci, primeşti un salariu pentru că munceşti. Eşti în slujba publicului, pentru el cauţi adevărul, nu pentru o corporaţie, nu pentru instituţii de presă, doar pentru public.

Mă rog, mai e şi varianta în care legitimaţia de presă este o acoperire şi atunci, da, nu răspunzi în faţa publicului ci în faţa...

Legat de criticile lui Pătraru, despre faptul că subiectul Bendei-Intact a fost ocolit de Digi 24, Prelipceanu a precizat că "Din respect pentru adevar si din dorinta de a ne pastra neutralitatea intr-o chestiune juridica delicata si complicata, am decis sa solicitam tuturor institutiilor statului implicate precizari cu privire la evenimentele din ultimele zile".

"Pentru corecta informare suntem nevoiti sa va anuntam ca declaratiile lui Dragos Patraru nu reprezinta pozitia postului de stiri Digi24", a mai spus Prelipceanu.

Contactat de Paginademedia.ro, Dragoş Pătraru a declarat: "ar fi culmea să mă apuc să comentez poziţia lui Cosmin Prelipceanu."

Declaraţia citită de Cosmin Prelipceanu la Digi 24:

Suntem siguri ca ati constatat virulenta cu care, dupa atacuri la adresa conducerii RCS-RDS, a companiei insesi, este atacat si postul nostru de televiziune.

Se fac acuzatii nefondate, care au un scop ascuns ochilor publicului, scopul nu este numit, un scop legat de o cauza in justitie. In aceasta cauza, atentie, partile au fost obligate de instanta sa pastreze secretul dovezilor. Suntem provocati sa incalcam aceasta obligatie. Dar nu o vom incalca.

Suntem provocati sa ne pronuntam inaintea justitiei. Ultima provocare este in mod cert cea a lui Dragos Patraru.

Intrucat aceasta manipulare a escaladat, sunt prezentate informatii fara sa fie verificate si fara sa fie cunoscute imprejurarile reale in care s-au petrecut faptele si mai ales, inainte ca autoritatile judiciare sa dispuna masurile legale, pentru a se stabili adevarul judiciar, pentru corecta informare suntem nevoiti sa va anuntam ca declaratiile lui Dragos Patraru nu reprezinta pozitia postului de stiri Digi24.

Din respect pentru adevar si din dorinta de a ne pastra neutralitatea intr-o chestiune juridica delicata si complicata, am decis sa solicitam tuturor institutiilor statului implicate precizari cu privire la evenimentele din ultimele zile. Se contureaza deja informatii si se nasc foarte multe intrebari. Despre toate, pe indelete, in zilele urmatoare.

Vrem sa stim in folosul cui este facuta aceasta operatiune de mistificare a realitatii. Cui serveste? Influentarea pietei de capital este intentionata? De ce acum toata aceasta operatiune concertata de ascundere a adevarului? S-au scurs in presa informatii din dosar? Cine le-a scurs si in ce scop?

Si inca ceva. Intr-un stil care nu face cinste jurnalismului, jurnalismul ar trebui sa se bazeze pe informatii, nu pe zvonuri, Dragos Patraru face o acuzatie extrem de grava. El spune ca unii dintre jurnalistii nostri sunt acoperiti. Il somam public pe Dragos Patraru sa prezinte lista, daca o are si dovezile aferente. In cazul in care nu o va face, il vom da in judecata.

Ce a spus Dragoş Pătraru aseară, dar şi înregistrarea VIDEO, aici

Citeşte şi:

Citeşte şi: INTERVIU Dragoş Pătraru, după emisiune: A-ţi pune întrebarea ce va spune şeful te pune în afara interesului public

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dragan Dragan
    Prelipceanu Cosmin, fostul Napoleon Bonaparte, este sub nu stiu ce acoperire, dar presimt ca iar il prinde Wellington.
  • popescu popescu
    sa *** ceva, Prelipcene, esti un mare nesimtit; ***
  • digi digi
    Dar cosmin cand ne povesteste cum urmareste el reporterii cu telefoanele digi, cu complicitatea angajatilor RCS?
  • Mihai Mihai
    Ce scandal gretos! Cam asta face Dumnezeu cand vrea sa isi bata joc de cine merita. Sa ai miliarde de euro, o companie ca rcs si o televiziune premium si sa o lasi pe mana unui apevist de cea mai jasa speta, te poate aduce in situatia in care doua *** pe post. Prelipceanu si Patraru sunt protejatii lui Ghita si au multe lucruri neclare in biografii. Pe prelipceanu l-a instalat hurezeanu la sefia digi, cand avea nevoie de un frontman. De atunci, digi s-a transformat intr-un rtv hd, cu personalul care a servit candva si pe acolo. Cine mai tine minte cum a inceput digi?...
  • F F
    Dezamăgitor.
  • Ion Ion
    "Doaamne, doaaamne, doamne, doamne, doamne..." ce putori autointitulate jurnalisti si *** de postaci lingai sustin consortiul rds-dna... "Sa ne traiiiti, sa ne traiiiti," dar cu masura, ca s-a scorojit blog-ul de-atata duhoare de "adevar"!
    Textul de mai sus este un pamflet si trebuie tratat ca atare ! :))
  • Alex Alex
    Prelipceneeee bagati Jurnal pentru Copii in locul lui Patraru, aia mici sigur nu zic nimic de Bendei si asa nu o sa te mai puna nimeni sa dai comunicate.
  • Marius Marius
    Afaraaa cu Patraruu are gura prea mare cum isi permite el sa vorbeasca despre sefi.Bravo Prelipceanu esti tareeeeee.
  • andreea andreea
    Oleooo ce rau s a suparat Bendei pe Patraru, ce nu intelegeti tu Cosminele ca Patraru maine e pe alt post in timp ce pe tine daca te zboara astia nu te vad prea bine. Eu sincer iti inteleg slugarnicia.
  • Anne Anne
    Prelipcene esti OK? Tu te auzi ce prostii spui? Omule trebuia sa taci in continuare cum faci de o saptamana , imi e sila de tine.
  • johhny bravo johhny bravo
    Livia, renunta la dora zorca, e penibil. Am inteles, ai niste frustrari vs tvr, nu trebuie s o spui de pe nspe nickuri.
  • Dora Zorca Dora Zorca
    A vorbit Prelipceanu. Copie fidelă a colonelesei CULCER. Oare numai oameni din ăstia are la comunicare milionarul Teszari?
  • Livia pila Livia pila
    Prelipceanu își confirma trista reputație de satrap format la scoala generalesei Rodica Culcer. Iar Patraru sigur va fi readus la Tvr de etern neinspirata Irina Radu.
  • Manole Manole
    Un manager adevarat facea o sedinta cu acesti doi indivizi si ii punea la punct. Cum este posibil sa ataci un coleg in direct, nu vreau sa ma gandesc ce fel de atmosfera exista in aceasta Televiziune. Ma gandesc daca in televiziune exista o mentalitate securista ca a domnului Prelipceanu...oare cum se procedeaza in alte televiziuni. Raman la ideea ca avem nevoie de oameni tineri in conducere care sa vina cu un aer proaspat si acesti oameni Patraru, Prelipceanu trasi pe dreapta.
    Oare exista vorba aia rufele se spala in familie.. nu cred.
  • Decebalus Rex Decebalus Rex
    Un caz clasic de ceea ce Americanii numesc: "cenzura de tip chilling effect". Adica: "Nu mai vorbii ca te dam in judecata si chiar daca ai dreptate nu ai tu bani de avocati asa cum avem noi". Asa ca Prelipceanule lasa-ne cu practiciile astea securiste ca nu tine...

Trimite un comentariu

sus