Skip to main content

UPDATE. Antena 3, nimic încă despre decizia definitivă în dosarul de şantaj Antena Group - RCS. Ştirea, difuzată apoi la 15.48

 
UPDATE. Antena 3, nimic încă despre decizia definitivă în dosarul de şantaj Antena Group - RCS. Ştirea, difuzată apoi la 15.48

UPDATE. Ştirea a fost dată pe post la 15.48. Informaţia a fost anunţată pe scurt, fără niciun titlu pe burtieră.

Publicitate

Antena 3, ocupată cu alte Breaking Newsuri. Postul de ştiri n-a difuzat nimic din decizia definitivă a instanţei în cazul dosarului de şantaj Antena Group - RCS, în care postul de ştiri a fost achitat, însă Sorin Alexandrescu a fost condamnat la închisoare cu executare pentru şantaj. Totodată, Antena Group, compania care operează Antena 1, Happy Channel şi Antena Stars a primit o amendă penală de 200.000 de lei.

Toate deciziile sunt definitive. Pe larg despre subiect, AICI

Până la ora publicării acestei ştiri, postul de ştiri a avut dezbateri despre noul guvern, un Breaking News despre legea salarizării, promulgată de Klaus Iohannis şi încă un Breaking News cu declaraţii în direct ale lui Liviu Dragnea, preşedinte PSD, şi Mihai Tudose. Apoi a urmat pauza de publicitate.

Digi24 a anunţat deciziile Curii Supreme în timp real, în jurul orei 15.10. La fel şi postul B1 TV. Realitatea TV a anunţat pe titlurile de pe post.

În curs de actualizare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tbancu tbancu
    @nasty: A3 a fost achitata. Daca stii sa citesti vei afla lucruri noi.
    AM facut referire la digi deoarece daca ai fi fost spectator exclusiv UM24 nu ai fi stiut de ce la un moment dat UM24 a venit cu un comunicat oficial vis-a-vis de acuzatiile ce li se aduc in dosarul spaga ptr Mitica si sechestru pe conturi.
  • Iuli Iuli
    @mircea, Antena3 face parte din Intact. Daca ziceai: Alexandrescu nu e de la Antena3 ci de la Antena Group, atunci da, nimeni de la A3 nu a fost condamnat :)

    Antena Group SA + Antena 3 SA = Intact Media
  • mircea mircea
    @Nasty - Alexandrescu nu e de la A3, e de la Intact, ca urmare nimeni de la A3 nu a fost condamnat la puscarie.
    By the way - investigatia rcs rds a fost facuta de tolontan, deci cred ca a fost corecta, singura problema a fost legata de redifuzarea programelor intact pe platfroma digi satelit (RCS-ul era rugat sa plateasca pentru retransmisie)
    UM Digi urmeaza sa ajunga la puscarie in viitorul apropiat.
  • Nasty Nasty
    "A3 nu e Digi" ;-)) Stiam asta! Pai cine de la Digi a fost condamnat la puscarie, ca nu stiu? Ca sa nu vorbim de amenda penala...
  • tbancu tbancu
    Au avut nevoie de putin timp sa pritoceasca un comunicat, dar totusi A3 nu e Digi....

Trimite un comentariu

sus