Skip to main content

AUDIENŢE. Câţi oameni au văzut victoria Simonei Halep din semifinala Roland Garros. Cele mai bune cifre pentru Eurosport din ultimii trei ani

 
Simona Halep - Foto: Hepta
Simona Halep - Foto: Hepta

Cifre-record pentru Eurosport cu meciul Simona Halep - Carolina Pliskova din semifinala de la Roland Garros, care a avut loc joi seara.

Publicitate

Meciul difuzat de Eurosport a avut o medie de aproape 800.000 de telespectatori (4,3 rating) din întreaga ţară, în fiecare minut, potrivit cifrelor Kantar Media. Cifrele sunt asemănătoare cu cele obţinute de Eurosport în 2014, la finala dintre Simona Halep şi Maria Sharapova (detalii, AICI).

La oraşe, meciul Simonei Halep a avut în medie aproape 600.000 de privitori (6,1 rating), în cele peste două ore de difuzare (19.00 - 21.07). Dintre aceştia, 240.000 erau persoane cu vârste între 18 şi 49 de ani, de la oraşe (public comercial).

Simona Halep a trecut ieri în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 6-3, de jucătoarea din Cehia Karolina Pliskova, locul 3 WTA, în semifinala turneului Roland Garros.

Simona Halep va juca în finala Roland Garros sâmbătă, 10 iunie, de la ora 16.00. Meciul Simona Halep - Jelena Ostapenko va fi difuzat simultan pe de Eurosport şi de Pro TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    @mile, vrei sa ne zici de ce Antena1 era aproape batuta ieri de Kanal D, pe comercial - toata ziua?? Le mai trebuia un punct de rating si Antena pica pe 3.

    http://www.thematicchannels.ro/#shares -> http://prntscr.com/fhvjc0
  • Iuli Iuli
    De ce nu ati pus un top?
  • mile mile
    da mareane , te oftici pro tv sub antena
  • marian marian
    Esti tu fraier Maruta a fost pe primul loc nu 2k,,,k ,,,a 1 ,si bine ai revenit din stratosfera ,ca era pustiu fara tine
  • mile mile
    prietenii de la 11 lideri de audienta marti , la fel si 2k1 , kanal d pe 3 la com

Trimite un comentariu

sus