Skip to main content

Cine este Lorelai Moşneguţu, câştigătoarea Românii au talent, sezonul şapte

 
Cine este Lorelai Moşneguţu, câştigătoarea Românii au talent, sezonul şapte

S-a născut fără mâini, fără femur la ambele picioare şi încă de la naştere, fetiţa a fost diagnosticată cu sindromul plurimalformativ. Abandonată la naştere de către mama sa, ea a fost adoptată la două luni de un asistent maternal.

Publicitate

Aceasta este pe scurt povestea emoţionantă a câştigătoarei Românii au talent, sezonul şapte, Lorelai Moşneguţu, în vârstă de 14 ani.

„Eu nu pot sa fac nimic pentru mine: nu pot să mă spăl, şi nici să mănânc singură”, a povestit fetiţa pentru reporterii de la Românii au talent.

„Doctorul mi-a zis sa-mi folosesc mult picioarele. Nefiind braţele care sa asigure circulatia sanguină, atunci picioarele trebuie folosite foarte mult”, a povestit ea.

Despre familie „Nu am vorbit niciodata cu mama. Nicio ruda nu a vrut sa ia contact cu mine. Eu asa m-am nascut, cu problema asta”, a povestit ea la Românii au talent.

Primul talent al său a fost vocea: „De la gradinita am inceput sa cant cu vocea. La 7 ani am intrat la Scoala Populara de Arte. Am facut 4 ani de canto la Scoala Populara de Arte, iar acum fac canto muzica usoara cu Mezzo-soprana - Alina Sima din Pitesti”, a mai povestit Lorelai.

Când nu cântă şi când nu face actorie, fetiţa scrie cărţi. Opt până acum.

„Copiii m-au ocolit mult. Vin profesorii de la şcoală la mine acasă şi am doar 10. Sunt premiantă la Olimpiadele de Biologie şi Geografie. Am şi dimplomă de Excelenţă.”

Lorelai a participat în urmă cu trei ani şi la show-ul NextStar, prezentat de Dan Negru.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    O fetiță foarte talentata care ne arata ca se poate, ca poti depasi orice limita.
  • gt gt
    imi doresc sa o vad la Eurovision in 2018 sau 2019, atunci cand va avea varsta minima de participare. Are o voce buna, are poveste, are background puternic cu participari la aceste concursuri de talent incat sa nu fim comentati din niciun punct de vedere...o piesa ii mai trebuie... si sa nu avem prejudecati ca ... da unu intreg nu ne poate reprerezenta? ... ar impresiona clar, sper sa citeasca cine trebuie comentariul meu...

Trimite un comentariu

sus