Skip to main content

Claudia Ion, channel manager Antena 1, aleasă în board-ul organizaţiei ce reprezintă agenţiile de vânzări de publicitate în Europa

 
Claudia Ion, channel manager Antena 1, aleasă în board-ul organizaţiei ce reprezintă agenţiile de vânzări de publicitate în Europa

Asociaţia agenţiilor de vânzări pentru televiziune şi radio cu sediul la Bruxelles şi-a votat membrii noului board în cadrul evenimentului “CEOs and top execs talk about change", desfăşurat în Stockholm în perioada 8-9 iunie.

Publicitate

Claudia Ion, Channel Manager Antena 1, a fost realeasă pentru al patrulea mandat în board-ul Egta, organizaţie care reprezintă interesele companiilor TV şi radio în zona publicităţii. Cu o activitate de 43 de ani şi 152 de membri din 47 de ţări , Egta însumează peste 75% din piaţa de publicitate europeană de televiziune şi 50% din piaţa de publicitate radio.

„Cooperare. Aceasta se întamplă în toată Europa acum. Distanţarea de stereotipuri, colaborarea cu competitorii şi o abordare cross-media. Televiziunea e mai vie ca oricând, având mulţi copii, reinventându-se pe toate ecranele, pe orice device.”, a declarat Claudia Ion.

Claudia Ion ocupă, din martie, poziţia de Channel Manager Antena 1, asigurând în acelaşi timp şi cooordonarea departamentului de vânzări al grupului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus