Skip to main content

FOTO. 13 Gospodari îşi caută perechea la Pro TV

 
FOTO. 13 Gospodari îşi caută perechea la Pro TV

13 Gospodari au fost selectaţi pentru a participa la reality show-ul Gospodar fără pereche, cu Anamaria Prodan prezentatoare, pe care îl pregăteşte Pro TV.

Publicitate

Cei 13 vor vi prezentaţi pe TV într-o primă ediţie a emisiunii Gospodar fără pereche, marţi, 6 iunie, de la 20.30, când fiecare gospodar îşi va spune povestea de viaţă, îşi va prezenta casa, ferma şi îşi va enumera aşteptările de la femeia pe care şi-o doreşte alături. Următoarele ediţii ale shwo-ului vor fi cel mai probabil în toamnă, după ce se vor înscrie pretendentele pentru cei 13 burlaci de la ţară.

Participanţii care speră să îşi găsească jumătatea provin din judeţe diferite ale ţării: Alba, Arad, Bihor, Botoşani, Buzău, Covasna, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Suceava.

Cel mai tânăr Gospodar fără pereche are 23 de ani, iar cel mai în vârstă bărbat care îşi doreşte să îşi găsească soţie are 49 de ani.

Fiecare are o viziune asupra femeii pe care o visează alături pentru restul vieţii:

•Unul dintre gospodari spune că femeia ideală pentru el trebuie să fie musai pupăcioasă!
•Dacă pentru unii singura pasiune este ferma, alţi gospodari au ca hobby-uri vânătoarea, iahtingul, scufundările, muzica sau cântatul la saxofon.
•Câteva dintre preferinţele unora dintre gospodari referitoare la aspectul femeii pe care şi-o doresc alături: să aibă o fire atletică, să aibă minimum 1,72 metri înălţime, cu dantura impecabilă, să fie blondă sau brunetă.
•Unul dintre bărbaţi îşi doreşte alături o cântăreaţă.
•Să ştie să facă ciorbă bună! Unul dintre gospodari spune că n-ar putea să fie împreună cu o femeie care nu ştie să gătească o ciorbă bună... sau măcar să înveţe să gătească una.

Cei 13 participanţi la show-ul Gospodar fără pereche

Alexandru Abramiuc, 28 ani, Negostina, judeţul Suceava
Este student în ultimul an la Cluj-Napoca şi va deveni în curând inginer bio-chimist, iar această meserie îl va ajuta în afacerea pe care o are împreună cu familia sa – o fermă apicolă, unde grija pentru produse apicole, albine şi stupi este prioritară. Spune că e sociabil şi îi place să cunoască oameni noi, îi place să citească şi ascultă jazz şi muzica anilor 50-70. Îşi doreşte o femeie care să îl completeze, să fie plină de energie, implicată şi să îi placă munca.

Bogdan Năstase, 23 ani, Coarnele Caprei, judeţul Iaşi
E cioban şi... luptător K1. În familia lui, meseria de cioban merge din tată în fiu, iar ferma unde lucrează are 1.000 de oi şi 30 de porci. Atunci când nu este cu oile, merge în ring şi luptă în gale K1. Este vorbăreţ, haios, face glume, deşi la început poate părea puţin timid. Spune că ştie să gătească şi vrea să îşi găsească o mireasă ca el, adică simplă, înaltă, frumoasă şi harnică.

Casian Viţălar, 25 ani, Macea, judeţul Arad
E un gospodar tânăr, pasionat de ceea ce face şi cunoscut în zonă nu numai pentru răsadurile produse de ferma familiei, dar şi pentru glasul său. El cântă toată ziua, chiar şi plantelor, şi este deseori chemat şi la nunţi. E mândru că lucrează la ferma familiei şi consideră că omul, dacă nu e harnic, nu e gospodar. Are o fermă bazată pe un solar mare, care produce mii de răsaduri pentru legume, dar şi 2 hectare de pământ, găini şi porci. Spune despre el că este o persoană deschisă, sinceră, se consideră amuzant şi deschis la lucruri noi, iar de la jumătatea sa îşi doreşte să fie harnică, înaltă şi deschisă să înveţe să facă treburi care ţin de munca la fermă.

Claudiu Borza, 36 ani, Ceru-Băcăinţi, judeţul Alba
Este fermier-agricultor şi trăieşte din munca la ferma familiei, unde are 62 de găini, 8 vaci, 4 viţei, 5 curcani, 2 porci, bibilici, cal, câini şi pisici. Are şi şapte hectare de pământ, pe care cultivă legume şi porumb. Se distrează la vânătoare de mistreţi, fazani, dar se întâlneşte şi cu prietenii la fotbal sau la diverse evenimente organizate de sărbători. Se descrie ca fiind un bărbat cu simţul umorului, sociabil, optimist, harnic şi ordonat, iar printre lucrurile pe care nu le apreciază niciodată este minciuna. Spune că i-a venit vremea să se însoare cu o femeie harnică, glumeaţă, sociabilă şi deşteaptă.

Florin Zaharia, 29 de ani, Umbrăreşti, judeţul Galaţi
Se ocupă cu agricultura şi cu vânzarea en gross a recoltei. Are un solar de 43 de hectare, cultivă alte 40 de hectare cu varză, iar porumb pe alte 4 hectare de pământ. Are şi o livadă foarte mare şi găini şi curcani în gospodărie. Îi place să meargă la plimbări la mare sau la munte şi este pasionat de motociclete. N-ar putea renunţa niciodată la mirosul cafelei dimineaţa şi spune despre el că este comunicativ, sociabil, implicat şi foarte atent într-o relaţie. Pentru el, femeia ideală trebuie să aibă iniţiativă, o fire plăcută, să fie blondă sau brunetă.

Gabriel Pop, 25 ani, Copalnic-Mănăştur, judeţul Maramureş
Este fermier şi saxofonist. Activităţile sale zilnice se concentrează pe munca la cele 20 de hectare de pământ, cu utilaje pentru lucrat terenul, găini, porci, vaci, dar îşi completează veniturile din muzică. Spune despre el că e sociabil, educat şi că îi place să-i facă pe cei din jur să se simtă bine, iar de la femeia pe care o visează alături aşteaptă să fie sinceră, deşteaptă, să-i placă distracţia şi, dacă se poate, să fie şi ea cântăreaţă. Deşi la început muzica a fost doar o pasiune pentru el, acum ajunge chiar şi la comunităţile de români din Spania, Anglia şi Franţa.

Ionuţ Cucu, 36 ani, Sudiţi, judeţul Buzău
Are o fermă de 40 de hectare, pe care cultivă porumb, floarea soarelui şi viţă de vie, iar pe lângă agricultură, creşte 50 de porci, cai, vaci şi păsări. Şi-a plantat propria pădure, pentru că îi place să aibă grijă de natură. Spune despre el că îi place viaţa mondenă şi că este foarte sociabil, ambiţios şi îşi doreşte ca ferma sa să atingă standarde europene. De la femeia pe care şi-o doreşte alături, ştie că trebuie să fie la fel de sociabilă, să ştie să se distreze, dar să nu dea înapoi nici de la muncă.

Liviu Lionte, 41 ani, Orăşeni Vale, judeţul Botoşani
Îi plac plimbările în natură, sportul şi urcatul pe munte, însă nu are foarte mult timp pentru aceste hobby-uri, pentru că îl ţin ocupat activităţile zilnice de la ferma sa. Are grădină lângă casă, pe care o cultivă, viţă-de-vie, pomi fructiferi şi practică permacultura (proiectarea mediului, astfel încât acesta să se autosusţină, pe principii ecologice şi biologice). Este un om echilibrat, prietenos, iar de la femeia ideală aşteaptă implicare, să fie îngrijită şi naturală.

Marian Preda, 24 ani, Mihai Bravu, judeţul Giurgiu
Pe lângă animalele din ogradă (11 vaci, 6 viţei, 80 de oi, 20 de capre, 80 de găini, 15 raţe şi 30 de porci), mai are şi 2 ferme şi 18 hectare de pământ, pe care cultivă fân. Este pasionat de munca la fermă, dar îi place să se şi distreze, iese în club cu gaşca şi are mulţi prieteni. Îşi doreşte o femeie veselă, plină de viaţă, vorbăreaţă, care să nu mintă, să nu îl înşele şi să aibă părul lung. Foarte important ar fi să facă o ciorbă bună sau să înveţe să facă o ciorbă bună.

Marinel Cazan, 42 ani, Balşa, judeţul Hunedoara
E gospodarul care trăieşte din ceea ce produce în ferma sa. Are 150 de oi, şase hectare de pământ pe care le munceşte chiar el. Se consideră descurcăreţ, timid, paşnic şi nu se lasă influenţat de părerile celorlalţi despre el. În ultimii ani, s-a concentrat numai pe muncă, aşa că nu a mai avut o relaţie, dar acum a venit momentul în care îşi doreşte o femeie cuminte, muncitoare şi înţelegătoare.

Ştefan Demeter, 46 ani, Vâlcele, judeţul Covasna
Este proprietar de fermă, patron al unei firme de curăţenie şi pasionat de activităţi... extreme: scufundări, vânătoare şi iahting! Şi-a denumit ferma de 3.000 de metri pătraţi după numele mamei sale şi are acum 11 oi, 30 de găini de rasă, raţe şi o livadă cu 40 de pomi fructiferi. Este divorţat de doi ani şi are trei fiice, toate înfiate în prima căsătorie. Se consideră harnic şi responsabil, având o fire sportivă. Femeia pe care visează să o aibă alături trebuie să iubească viaţa la ţară şi să împărtăşească aceleaşi pasiuni ca el.

Vasile Nichita, 49 ani, Cihei, judeţul Bihor
E un fermier înnăscut, care se declară dinamic, organizat şi priceput la orice într-o gospodărie. Are o memorie foarte bună, ştie pe de rost toate numerele de telefon de care are nevoie. Ferma sa are 26 de vaci şi 40 de hectare de pământ, pe care le lucrează mecanizat. Îi plac animalele foarte mult, ştie să comunice cu ele şi, atunci când are puţin timp liber, îşi reîncarcă bateriile la o staţiune termală. Îşi doreşte să fie cu o femeie care să îl susţină în activitatea lui şi să fie dispusă să înveţe despre viaţa la fermă, să fie îngrijită, curată şi cu o dantură frumoasă.

Viorel Ariton, 27 ani, Frumuşiţa, judeţul Galaţi
Este pasionat de ceea ce face, iar prioritatea lui este să aibă grijă de animalele din gospodăria sa: 60 de găini, 12 oi, 10 curci, 4 vaci, 2 purcei şi 3 câini. La acestea se adaugă şi 4 hectare de teren, pentru lucernă, capre şi stupi şi se laudă că este vestit în zonă pentru mierea pe care o produce. Spune despre el că este calm, relaxat şi timd, dar are şi momente în care devine foarte vorbăreţ. Îşi doreşte să aibă alături o femeie frumoasă, iubitoare, şi “pupăcioasă”, aşa cum spune chiar el, şi are planuri de a-şi întemeia o familie cu mulţi copii.

GALERIE FOTO. Concurenţi Gospodar caut pereche

  • Alexandru Abramiuc
  • Bogdan Nastase
  • Casian Ilie 2
  • Claudiu Borza
  • Florin Zaharia
  • Gabriel Pop
  • Ion Cucu
  • Liviu Leonte
  • Marian Cazan
  • Marian Preda
  • Stefan Demeter
  • Vasile Nechita
  • Viorel Ariton

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Culai Roman Culai Roman
    N-am urmarit de la inceput. Probabil ca toti sunt OK, in principiu. O singura remarca pentru Ionut Cucu. Imaginea cu mangaiatul catelului, il dezavantajeaza si il tradeaza. Bietul catelus, din cate se pare, nu era deloc obisnuit cu mangaiatul si joaca, ci parca se astepta sa fie lovit dintr-un moment in altul... Poate ca era un maidanez adunat de pe drumuri, iar atunci se explica. Altfel cred ca-l lasa nervii destul de frecvent!...
  • Onofrei ion Onofrei ion
    Cum e posibil o persoana cum este Ștefan Demeter care a căutat femei pe toate canalele de socializare . Sa vina și la tv sa și caute doar vreo amanta
  • Antifcsb Antifcsb
    ApaRusia gagica de fier a maneliștilor din romanelistia,și, toată presa în extaz.Ce bine a făcut tarii asteia,***,de apare mereu pe oglinda.A,***, puțin i o cunasc, ca l-a prostit pe bărbatul ei,e clar pt toată lumea,adică, acei,care,chiar știu sa citească printre rânduri. Și, apare,acest canalucru tv,adică canalizare tv,care o promovează. Băieți, chiar atât de prost stați cu banii ?

Trimite un comentariu

sus