Skip to main content

CONCURS FRECVENTE. Radio Guerrilla plan de extindere în 11 oraşe. Trei sunt prioritare. Ce a spus Dobrovolschi la CNA

 
CONCURS FRECVENTE. Radio Guerrilla plan de extindere în 11 oraşe. Trei sunt prioritare. Ce a spus Dobrovolschi la CNA

Radio Guerrila are planuri de extindere. S-a înscris la concurs pentru 14 frecvenţe noi. Trei sunt prioritare. Ce au spus în faţa CNA Mihai Dobrovolschi şi Adrian Popescu, în continuare.

Publicitate

Radio Guerrilla a depus astazi la CNA cereri pentru 14 frecvente puse la bataie de Consiliu, din 11 orase din Romania, din care a ales cu prioritate trei frecvente, cele scoase la concurs in Brasov, Sibiu si Iasi.

Postul de radio emite in acest moment in opt orase: Bucuresti, Bistriţa, Brăila, Craiova, Darabani, Reşiţa, Timişoara si Vaslui.

Mihai Doborovolski a prezentat in fata membrilor CNA, la un an de lansarea Radio Guerrilla, implinit in luna mai, bilantul reusitelor realizate de postul de radio in aceasta perioada.

"In primul rand ne-am pastrat promisiunile si am lasat radioul in mana celor care il fac. Actionari suntem doar noi, nu avem niciun alt grup de interese ascunse", a spus Dobrovolski.

Mihai Dobrovolschi:

"Uitandu-ne peste ce am promis nu prea am gasit lucruri de care nu ne-am tinut de cuvant. Asa cum am promis am pastrat si poate chiar am livrat mai mult decat am promis continut editorial din prezentarea de acum un an. Avem cel mai mare si ingrijit continut cultural din radiourile comerciale si generaliste, am reusit sa impunem continut de calitate, spirit de calitate.

Avem cea mai mare pondere de ascultatori cu studii superioare din FM-ul romanesc, 89%. Avem 45.000 de ascultatori zilnic in Bucuresti. Pe acest profil suntem foarte sanatosi financiar. Suntem o antrepriza de succes facuta doar de noi. Am creat 30 de locuri de munca, am reusit sa pornim toata reteaua si radiourile locale pe care ni le-ati incredintat.

Sustinem antreprizele din domeniul cultural, sportiv, economic, suntem un exemplu de pozitivism si proactivitate si facem acest lucru fara interesa financiare.

Nu cred ca exista demers cultural in Bucuresti care sa nu fie sustinut de Guerrilla. Sustinem miscarea muzicala romaneasca. Avem peste 100 de trupe pe care le-am lansat. Cred ca suntem singurul radio privat si comercial care are emisiune zilnica de 3 ore de stiinta, Guerrilal Hub, de la 10.00 la 13.00. Sustinem miscarea sportiva romaneasca.

Toti angajatii au semnat o declaratie notariala ca, daca au colaborat sau colaboreaza cu serviciile secrete, platesc 100.000 de euro, care sunt bineveniti in radio, si isi pierd calitatea de asociat sau angajat." (Detalii, pe Paginademedia.ro)

De ce vrea Radio Guerrilla aceste frecvente?

Adrian Popescu, director marketing Radio Guerrilla:

"In ultimul timp suntem contactati de generatori de evenimente culturale din orase din care nu emitem si ne spun ca oricum noi suntem cunoscuti de mari comunitati care ne urmaresc online, deci asta e un motiv foarte bun sa dorim aceste frecvente."

Mihai Dobrovolski:

"Acum venim sa cerem in incredintare si in ingirijire si aceste frecvente. Noi credem ca Radio Guerrilla este singurul post dedicat 100% sustinerii initiativelor romanesti. Ce credem ca putem aduce in aceste localitati este sa devenim si deja suntem agore locale. Chiar daca nu avem frecvente avem baze mari de sustinatori."

In cazul in care CNA va acorda postului Radio Guerrilla frecventele, valoarea totala a investitiei este estimata la 910.800 lei, potrivit raportului CNA.

Radio Guerrilla este detinut de societatea SC Radio Guerrilla SRL, al carei actionari sunt Mihai Dobrovolski si Adrian Popescu Edmondo cu cate 41% din actiuni, Faur Sorin Marius cu 5% din actiuni, Panait Delia Luciana cu 2% din actiuni si inca 11 actionari cu cate 1% din actiuni.

Societatea mai detine opt licente audiovizuale pentru postul de radio, pentru orasele Bucuresti, Bistriţa, Brăila, Craiova, Darabani, Reşiţa, Timişoara si Vaslui.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • asb asb
    Dobro asta, se contrazice singur+cei de la paginademedia nu verifica informatia, doar publica? In 03.08.2016 scria(https://www.paginademedia.ro/2016/08/radio-guerrilla-primele-schimbari-din-grila-emisiunea-sound-of-science-iese-de-pe-post ), ca emisunea Sound of Science iasa din grila, si intra Guerrilla ***. Deci NU exista emsiune de stiinte!
  • Tilikaru Tilikaru
    Bă, ăștia care criticați! Dacă nu vă place Guerrilla, cărați-vă la Zu, Kiss, etc și ascultați acolo aceeași melodie de 10 ori pe zi... Radiouri de gloată!
    Din Vâlcea, felicitări Guerrilla, v-am ascultat mereu online!
  • Unu Unu
    89 la suta din putin inseamna tot putin! Zu are mai julti ascultatori cunstudii superioare decat voi,chiar daca procemtul lor e mai mic:) pentru niste baieti destepti argumentul asta e pueril. Doar prostii il cred:P
  • Bogdan Bogdan
    Bafta multa Radio Guerrilla!
    Sunteti ascultati in toata lumea (online), nu doar pe FM. Deci extinderea in marile orase romanesti este pur si simplu... naturala!
  • Ardelean Ardelean
    Ce dracu',doar ăștia știu presă? Ușor imberbilor,in tara sunt jurnaliști care vă bat,profesional,și cănd stați la coadă ***.***,fost *** la Vântu *** și mareșal ***,nu susține ***? Cum și cât dorm taricenii ne spun ***,CNA....pot scrie,vb.multtttt....
  • Genius Genius
    Guerrilla e o *** de radio... nu ai ce asculta acolo... ***... A fost mai bun inainte de inchidere dar acum... muzica disonanta si mai rau vorbe goale ca sa umple programul

Trimite un comentariu

sus